Статус: Офлайн
Повідом.: 2525
Повідом.: 2525
А я в 15й раз відповідаю, що Ви сам придумали такий зміст для врази, і намагаєтесь приписати його мені! От що я мав на увазі:
Якщо він не знає що таке ріпак!!
Та мені й не важливо чи взагалі у вас хоч одна книжка є, це ваші проблеми! Є нет, юзайте його, а не прикидуйтесь немічним. Це не мова майя, слово можна було знайти за 10сек, а ви стали в пятую позіцию, як кіса вороб'янінов, і смачно харкаєте на мою мову, чим ображаєте не стяльки мене, як себе, бо одразу видно що у вас в середині...
А скільки ї чого вам знати вирішуйте сам, я ж лише навів висловлювання, які цілком відповідають істині!! Ніколи не зрозумієш іншого, поки не вивчиш його мову! Памятаєте французський фільм про Колумба із Жераром Депардьє в головній ролі? Там в самому кінці гарна сцена була. Коли шторм зруйнував місто, його помічник індіанець, який був перекладачем, втікає від Колумба, говорячи йому такі слова: "А Ви коли небуть намаались вивчити мою мову?" От так завжди, зарозуміль ******* намагаються командувати, в голові нуль, а персона важна, і всі при ньому мусять говорити російською: Я что такоє, ви же знаєтє руссский? А мне і нє нада знать ваш украинский!!
Я уже не знаю что еще можно Вам объянить...
Вы сказали:
"Сообщение от CesarGeorgiy
Він дибіл, якщо не знає цих слів!!!" (Слова «збыжжя» и «рыпак» на украинском языке)
И только что добавили: "Якщо він не знає що таке ріпак!!"
О чем еще можно говорить? ....
Какой то тупой съезд...Я не харкаю на Вашу "мову"... Я вежливо попросил Вас перевести, чтобы я точно понимал, о чем мы с Вами говорим...И себя я не "ображаю" тем, что не знаю, что такое "рыпак" и "збыжжя"... Вы же себя не "ображаете" тем что не знаете язык суахили?...
А насчет в "головы нуль" это вообще интересная мысль исходящая от обычного студента.... Я не "намагаюсь командуваты" - я "командую" и значит я к этому как то пришел?? Мои же команды исполняются, так как правила у себя устанавливаю я. Чего Вы тогда не "командуете"? Учитесь, работайте, зарабатывайте, создавайте структуру и командуйте !!! Кто Вам доктор?