"Вабщє нічьо нє важна", якщо ти ***** продажна...
Нарешті воно сформулювало свою ідеологію, яку зробить державною: відсутність гідності, пам'яті, нації.
Зєлєнскій прєдложил національную ідею,"а давайте всі станем малоросами без роду і племені".Зелене кодло провадить послідовну політику білорусизації України.
Владимир Александрович ***
Владимир Хуевич Зеленский
*** Александрович Зеленский
Какая разница как зовут вашего препиздента, если он свинособака, коли людина не має позиції, вона завжди говорить "какя ражніца" - як, наприклад, Вова
не моє: номер один імхо "Краще б ми вибрали президентом собаку, їй-богу."
Чи є різниця, який прапор в твоїй країні? Чи є різниця - робити вибір вільно, чи під дулом автомата? Чи є різниця, хто контролює кордон твоєї країни? Чи є різниця - коли вбивають за мову і вишиванку, а чийсь язик захищають градами? Питання - Хто ти?
А я нагадаю: коли у 1918 Муравйов захопив Київ, його армія три дні грабувала, ґвалтувала і вбивала тих, кому "какая разніца" точно так же, як і всіх інших
Зепидор - это такой латентный мышебрат
Після привітання путіна це не президент, це маріонетка хуйла
Какая разница, сидишь ты у вишневому саду коло хати или валишь лес на Колыме?
И не важно кто ты: лысый ***** из квартала, ватный долбоеб на ринге или жалкий хуесос с Банковой, главное что все мы украинцы.
Яка різниця якою мовою новорічне привітання президента, якщо він дибіл
Поц привітав вбивцю і ката з прийдешнім. Все що треба знати про принципи поца. Нічого в нього не болить, це не його країна.
В. А. Зеленский "Если бы у меня было 100 рук, я бы 100 смог пожать руку путину. Если бы у меня было 100 беркутовцев, я отдал бы их путину. Если бы НГ праздновали 100 раз в году, я бы 100 раз поздравил путина. Дайте мне 100 лет и я 100 раз подарю Украину путину".
Після того, як Зе першочергово привітав із святами вбивцю українського народу, хтось ще дивується, чому під час привітання преЗЕдентом українців не пролунав ні український гімн і не було жодного українського прапора?
"Дайте мені засоби масової інформації, і я із будь-якого народу зроблю стадо свиней". (Йозеф Геббельс). Мені одному здається, що колись цю "теорію" випробували на практиці в Німеччині, згодом на московії, а нині намагаються втілити в Україні?"