"Вабщє нічьо нє важна", якщо ти блядь продажна...
Нарешті воно сформулювало свою ідеологію, яку зробить державною: відсутність гідності, пам'яті, нації.
Зєлєнскій прєдложил національную ідею,"а давайте всі станем малоросами без роду і племені".Зелене кодло провадить послідовну політику білорусизації України.
Владимир Александрович Хуй
Владимир Хуевич Зеленский
Хуй Александрович Зеленский
Какая разница как зовут вашего препиздента, если он свинособака, коли людина не має позиції, вона завжди говорить "какя ражніца" - як, наприклад, Вова
не моє: номер один імхо "Краще б ми вибрали президентом собаку, їй-богу."
Чи є різниця, який прапор в твоїй країні? Чи є різниця - робити вибір вільно, чи під дулом автомата? Чи є різниця, хто контролює кордон твоєї країни? Чи є різниця - коли вбивають за мову і вишиванку, а чийсь язик захищають градами? Питання - Хто ти?
А я нагадаю: коли у 1918 Муравйов захопив Київ, його армія три дні грабувала, ґвалтувала і вбивала тих, кому "какая разніца" точно так же, як і всіх інших
Зепидор - это такой латентный мышебрат
Після привітання путіна це не президент, це маріонетка хуйла
Какая разница, сидишь ты у вишневому саду коло хати или валишь лес на Колыме?
И не важно кто ты: лысый еблан из квартала, ватный долбоеб на ринге или жалкий хуесос с Банковой, главное что все мы украинцы.
Яка різниця якою мовою новорічне привітання президента, якщо він дибіл
Поц привітав вбивцю і ката з прийдешнім. Все що треба знати про принципи поца. Нічого в нього не болить, це не його країна.
В. А. Зеленский "Если бы у меня было 100 рук, я бы 100 смог пожать руку xуйлу. Если бы у меня было 100 беркутовцев, я отдал бы их xуйлу. Если бы НГ праздновали 100 раз в году, я бы 100 раз поздравил xуйла. Дайте мне 100 лет и я 100 раз подарю Украину xуйлу".
Після того, як Зе першочергово привітав із святами вбивцю українського народу, хтось ще дивується, чому під час привітання преЗЕдентом українців не пролунав ні український гімн і не було жодного українського прапора?
"Дайте мені засоби масової інформації, і я із будь-якого народу зроблю стадо свиней". (Йозеф Геббельс). Мені одному здається, що колись цю "теорію" випробували на практиці в Німеччині, згодом на московії, а нині намагаються втілити в Україні?"