Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
:-)

ohc=ZNUcM1SgIPIQ7kNvgEVNAXY&_nc_ht=scontent-lhr8-1.webp

Том утнув. Зайшов знадвору до хати, відмовився їсти сухий корм, понюхав копчені ковбаски, пройшов повз молоко, заплигнув на стілець з купою випраного одягу та почав дзюрити. Так і надзюрив доріжку через усю хату, поки я його екстрено виносив надвір :рл:

Ні, тільки ти :). Порахувала усіх наявних дзеркальців. Потім пішла рахувати усіх приятелів, знайомих, віртуальних знайомих.. Десь 50 людей загалом. Дуже мало "Х". З 50 людей тільки шестеро.

Послухала, які ж характеристики, на думку М.Кузьменко, притаманні людям Х. - ну що за примитив! Думала, щось поцікавіше скаже. "Реалізуйте свій творчій потенціал". :рл: Немовби не можна так сказати взагалі про усіх людей. Усім треба реалізовуватися. А оце: "люди 39, 46 - прийшли не з того же світу, з якого прийшли усі інші" - ну бугагашеньки же. Звідки вона знає, з якого усі, а з якого не усі? А також чого світів тільки 2? :-) "той" і "не той" :-).

люди_ Х.jpg

Головне щоб співпадало з реальним станом речей.
А в нумерології співпадає багато.
А я вважаю, ці співпадіння притягнуті за вуха бажанням самих людей, щоби співпадало. :)
Але це неважливо, хай кожний вірить у те, що хоче..

«...Я роблю те, що потрібно, спокійно і не докладаючи зусиль. Я не дотримуюсь жодних правил і не створюю своїх правил. Я течу разом із Життям з вірою і без опору.»
«...Коли ви зрозумієте, що особистість просто тінь реальності, а не сама реальність, ваші роздратування і занепокоєння зникнуть. Якщо ви погодитеся бути веденим зсередини, ваше життя стане захоплюючою подорожжю.
«...У світі немає хаосу, окрім хаосу, створюваного вашим розумом. Він створений вашим „я“ у тому сенсі, що в його центрі знаходиться концепція про себе як про річ, відмінну та окрему від інших речей: Насправді ви не річ та не окремі.
Ви є нескінченною потенційністю, невичерпною можливістю. Ви є, тому можливо все. Всесвіт – це просто частковий прояв вашої необмеженої здатності перетворюватися».
🌊Нісаргадатта Махарадж

Те, в чому перебувають усі істоти і що перебуває у всіх істотах, чия Милість простягається всюди, Вища Душа всесвіту, безмежне буття — це я.
🌊Амрітбінду упанішад

Те, що пронизує і охоплює все, що подібно до простору всесвіту навколо нас, заповнює все зсередини і зовні, Вищий недвійний Брахман - ти є то.
🌊Шанкарачар'я

ohc=IHBRnVFnbJMQ7kNvgExhvXX&_nc_ht=scontent-lhr8-1.webp

Том утнув. Зайшов знадвору до хати, відмовився їсти сухий корм, понюхав копчені ковбаски, пройшов повз молоко, заплигнув на стілець з купою випраного одягу та почав дзюрити. Так і надзюрив доріжку через усю хату, поки я його екстрено виносив надвір :рл:
Кажуть, що так вони звертають на себе увагу, коли їм болить.

Це недобре. Потрібно спостерігати. Чи їстиме і як часто дзюрить

Банальні речі говориш.
Ага.. :ги:
Тільки я взагалі-то займаюся астрологією більше 20 років і знаю, що кажу. Не може бути співпадіння характеристик тільки по цифрах народження. Усі люди унікальні, в усіх свій гороскоп, обумовлений місцем, часом, хвилиною народження, навіть у тих, хто народився в одну й ту ж хвилину (припустимо) в одному і тому же пологовому будинку - все одно відмінності, бо різні гороскопи зачаття. А тут всього-навсього якись цифри нарождення! Які співпадають у мільонів людей.

А як ти поясниш те, що три моїх знайомі людини, у яких якоби "цифри Х" - абсолютно прості, нічим не відрізняються?
1. М., бухгалтер, одружений зі студентських лав, з двомя дітьми. Цілком задоволений своєю звичайною долею.
2. Жінка, яка має православіє головного мозку і ходить до МПЦ, крєстний хід, ікони, монастирі - це людина Х? :рл:
3. Ж., стурбована тільки тим, щоб бути заміжньою за будь-яку ціну. Двічі розлучена. Це людина Х? :-)

Ага.. :ги:
Тільки я взагалі-то займаюся астрологією більше 20 років і знаю, що кажу. Не може бути співпадіння характеристик тільки по цифрах народження. Усі люди унікальні, в усіх свій гороскоп, обумовлений місцем, часом, хвилиною народження, навіть у тих, хто народився в одну й ту ж хвилину (припустимо) в одному і тому же пологовому будинку - все одно відмінності, бо різні гороскопи зачаття. А тут всього-навсього якись цифри нарождення! Які співпадають у мільонів людей.

А як ти поясниш те, що три моїх знайомі людини, у яких якоби "цифри Х" - абсолютно прості, нічим не відрізняються?
1. М., бухгалтер, одружений зі студентських лав, з двомя дітьми. Цілком задоволений своєю звичайною долею.
2. Жінка, яка має православіє головного мозку і ходить до МПЦ, крєстний хід, ікони, монастирі - це людина Х? :рл:
3. Ж., стурбована тільки тим, щоб бути заміжньою за будь-яку ціну. Двічі розлучена. Це людина Х? :-)
А можна прикинути коли путлер подохне?

А ще у випадку хворих нирок - може раптово наробити де попало
Мені здається, він не де попало, я саме показово - видерся на купу свіжої білизни.. Міг би в найближчому кутку, але ж ніт. Показовий вчинок 🙄 Крім того, у сільських котів не буває хворих нирок, вони не їдять тільки сухий корм. Вони харчуються різноманітно :)

- Не заважайте, колего!
:-)

• Це смішно!
Реакції: E.N
Мені здається, він не де попало, я саме показово - видерся на купу свіжої білизни.. Міг би в найближчому кутку, але ж ніт. Показовий вчинок 🙄 Крім того, у сільських котів не буває хворих нирок, вони не їдять тільки сухий корм. Вони харчуються різноманітно :)
Він міг залізти на купку білизни щоб поспати, а з нього потекло, якщо з нирками біда. Нирки можуть боліти у любого кота. Сільський він чи з міста, нема різниці. Просто в селі мало хто їх лікує та знає причину з чого це кота не стало. Корм - то таке, з серії - не будеш їсти зупку буде виразка шлунку

Назад
Зверху Знизу