Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Щойно бачила шість супутників.
:клас:
Хоч щось, а то весь час пишуть про усілякі явища, а я не встигаю подивитися. А сьогодні вийшло випадково.
Теж не встигаю.. :rolleyes: І небо занадто освітлене.. Падіння метеоритів бачу тільки вночі на телефоні, коли дивлюся погоду. Тоді, при перегортанні назв міст, метеорит летить через екран і швидко згасає :)

Та то я так, все розумію, але ж не всі пані у віці падають, б'ються та налітають на двері та сходи. Настрій був й так не дуже, ще й це на додачу:кава::перекур:
Різні бувають пані.. Моя подружка он жаліється, що часто на щось налітає і падає, хоча ще порівняно молода.. Ще й Терези за знаком. Повинні бути врівноваженими, хоча б в буквальному сенсі, тобто тримати рівновагу :увага: - але ніт.. (жартую, звісно... :перекур: ) Щось нас на раптове паління потягло :-)

Як там твій серіал "Евіл", дивибельний? :)

Я теж частенько на щось налітаю, за щось чіпляюся... Частково це пов'язано з тим, що рухаюся швидко, не концентруюся на деталях, а частково мабуть через вузькі окуляри, бо огляд навколишнього середовища неповноцінний.

Я теж частенько на щось налітаю, за щось чіпляюся... Частково це пов'язано з тим, що рухаюся швидко, не концентруюся на деталях, а частково мабуть через вузькі окуляри, бо огляд навколишнього середовища неповноцінний.
З концентрацію у неї проблеми, вона така, десь вітає. Ну ще, це в них сімейне:)

Іра, як у тебе зараз з печивом-цукерками, чи намагаєшся їсти їх менше, чи вже ні?

Таке симпатичне печиво купила.. Проблема в тому, що шоколад знизу, тане миттєво. Як його тримати? :незрозумію: Доведеться виделкою, чи шо.. :)

.webp

Був такий фільм, "Чорнокнижник". Диявола дуже якісно грав Джуліан Сендс. Хоча блондин. Взагалі-то завжди вважалося, що зло - то чорне, брюнети (а особливо брюнетки :-) ), а блондини і бдондинки - навпаки, милашки такі :ги:

Джуліан же Сендс навіть не в гримі диявола мав зловісну зовнішність :)

Сендс.webp

Іра, як у тебе зараз з печивом-цукерками, чи намагаєшся їсти їх менше, чи вже ні?
Поки на станцію не сходила, то їла менше, а тепер сходила, купила, і шоколадні вже зхом'ячила. Але ще багато смоктунців :)
Фрукти частково заміняють цукерки, але їх неможливо багато з'їсти, а цукерки можна довго жувати.

це все дуже міло на мій погляд,однак ціни у них - більші ніж у Київі, а середня з/п у Харькові приблизьно 12000 грн
(висновок/питання-як це кафе тримається ? )

Добрий день доброзичливі балакуни. :кава:

це все дуже міло на мій погляд,однак ціни у них - більші ніж у Київі, а середня з/п у Харькові приблизьно 12000 грн
(висновок/питання-як це кафе тримається ? )

Добрий день доброзичливі балакуни. :кава:
Котики ж тримають)

Свекруха в лежить у лікарні зі струсом. Пише мені що поряд маса людей, яки також впали на рівному місці. Якесь масове явіще :рл:

Назад
Зверху Знизу