Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Нові навушники. Звук - відрив башки.
OIG3.LjkC127kaWE9Y.webp

Лена, ти ще не почала дивитися "Завантаження"? :)

У майбутньому, щоб викликати телефон у своїй руці, достатньо отак розкрити долоню (щоб був кут 90 градусів між великим та вказівним пальцями) :) Щоправда, телефон занадто прозорий, як на мене. Сторонні люди чудово бачать, що там відбувається - ну ніякої приватності 🙄

hq720.webp

Лена, ти ще не почала дивитися "Завантаження"? :)

У майбутньому, щоб викликати телефон у своїй руці, достатньо отак розкрити долоню (щоб був кут 90 градусів між великим та вказівним пальцями) :) Щоправда, телефон занадто прозорий, як на мене. Сторонні люди чудово бачать, що там відбувається - ну ніякої приватності 🙄

hq720.webp
Ще не почала. Почала дивитися "Evil" (Зло)

Щоб виродків вивернуло, а назад не вправило, щоб їх нащадкам до 14 коліна кишки волочити за собою

Сір! Як в тебе справи? Розкажи нам щось :)

Сір! Як в тебе справи? Розкажи нам щось :)
У мене все стандартно. Учора програв у "Козла" 1:2, сьогодні — 0:3.
Зважаючи на збільшену тривалість відключень електрики, попросив у племінниці ноутбук. Вона вже вдруге вграла зарядне, а у мого нетбука таке ж. Все одно вона користується ноутом свого хлопця, а мені зайвий не завадить.

І про Тома, будь ласка. :) :кіт: Який у нього розпорядок дня? Коли йде гуляти, коли вертається поїсти, чи спить дома вночі? :)
У Тома теж все стандартно. Поснідав, поспав. Другий сніданок, поспав. Пообідав, поспав. Повечеряв, поспав. Перекусив перед сном, поспав до ранку.
IMG_20240829_145619.webp

Назад
Зверху Знизу