Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ні, тільки тиЄ тут люди Х?
Головне щоб співпадало з реальним станом речей.Думала, щось поцікавіше скаже.
А я вважаю, ці співпадіння притягнуті за вуха бажанням самих людей, щоби співпадало.Головне щоб співпадало з реальним станом речей.
А в нумерології співпадає багато.
Кажуть, що так вони звертають на себе увагу, коли їм болить.Том утнув. Зайшов знадвору до хати, відмовився їсти сухий корм, понюхав копчені ковбаски, пройшов повз молоко, заплигнув на стілець з купою випраного одягу та почав дзюрити. Так і надзюрив доріжку через усю хату, поки я його екстрено виносив надвір![]()
Це недобре. Потрібно спостерігати. Чи їстиме і як часто дзюритьТом утнув. Зайшов знадвору до хати, відмовився їсти сухий корм, понюхав копчені ковбаски, пройшов повз молоко, заплигнув на стілець з купою випраного одягу та почав дзюрити. Так і надзюрив доріжку через усю хату, поки я його екстрено виносив надвір![]()
Банальні речі говориш.А я вважаю, ці співпадіння притягнуті за вуха бажанням самих людей, щоби співпадало.
Але це неважливо, хай кожний вірить у те, що хоче..
Ага..Банальні речі говориш.
Мені здається, ще в випадку, коли їм треба показати, що це їхня територія.Кажуть, що так вони звертають на себе увагу, коли їм болить.
А ще не люблю "прості рішення". Банальні - це і є прості.Банальні речі говориш.
А ще у випадку хворих нирок - може раптово наробити де попалоМені здається, ще в випадку, коли їм треба показати, що це їхня територія.
І як це так, якби займалася сільським господарством то ясно, а так споріднені сфери.Тільки я взагалі-то займаюся астрологією більше 20 років і знаю, що кажу.
А можна прикинути коли путлер подохне?Ага..
Тільки я взагалі-то займаюся астрологією більше 20 років і знаю, що кажу. Не може бути співпадіння характеристик тільки по цифрах народження. Усі люди унікальні, в усіх свій гороскоп, обумовлений місцем, часом, хвилиною народження, навіть у тих, хто народився в одну й ту ж хвилину (припустимо) в одному і тому же пологовому будинку - все одно відмінності, бо різні гороскопи зачаття. А тут всього-навсього якись цифри нарождення! Які співпадають у мільонів людей.
А як ти поясниш те, що три моїх знайомі людини, у яких якоби "цифри Х" - абсолютно прості, нічим не відрізняються?
1. М., бухгалтер, одружений зі студентських лав, з двомя дітьми. Цілком задоволений своєю звичайною долею.
2. Жінка, яка має православіє головного мозку і ходить до МПЦ, крєстний хід, ікони, монастирі - це людина Х?
3. Ж., стурбована тільки тим, щоб бути заміжньою за будь-яку ціну. Двічі розлучена. Це людина Х?![]()
Навіть невідомо, коли він народився - в 1952 чи 1950 році. Астрологи так і не дійшли спільної думки щодо цього.А можна прикинути коли путлер подохне?
Мені здається, він не де попало, я саме показово - видерся на купу свіжої білизни.. Міг би в найближчому кутку, але ж ніт. Показовий вчинок 🙄 Крім того, у сільських котів не буває хворих нирок, вони не їдять тільки сухий корм. Вони харчуються різноманітноА ще у випадку хворих нирок - може раптово наробити де попало
Він міг залізти на купку білизни щоб поспати, а з нього потекло, якщо з нирками біда. Нирки можуть боліти у любого кота. Сільський він чи з міста, нема різниці. Просто в селі мало хто їх лікує та знає причину з чого це кота не стало. Корм - то таке, з серії - не будеш їсти зупку буде виразка шлункуМені здається, він не де попало, я саме показово - видерся на купу свіжої білизни.. Міг би в найближчому кутку, але ж ніт. Показовий вчинок 🙄 Крім того, у сільських котів не буває хворих нирок, вони не їдять тільки сухий корм. Вони харчуються різноманітно![]()