Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Ух ти! Молодець який! Платний?
Безкоштовно, не ідеально, але спроб вистачає. Про всяк випадок, реєструвався з додатка на смартфоні та підтверджував, що дорослий, для можливості генерації контенту 18+.

IMG_20251014_190941.webp

Яке миле малятко. Коли спить😁
А кігті випустило. Хотіло за губу вхопити. То я вже не знала чи фоткати, чи спасатися :-)
Шорстка доглянута, аж сяє! 💜
Це від корму :) Хоча на цьому фото все сяє, навіть моя кофта :-)

Вийшов новенький серіал, , ,,Неро,, ( або ,,Вбивця на ім'я Неро,,)
Анонсують, що це альтернативна історія Франції, пригоди, магія, зради і відьми. 😁 1600-ти роки.

Вийшов новенький серіал, , ,,Неро,, ( або ,,Вбивця на ім'я Неро,,)
Анонсують, що це альтернативна історія Франції, пригоди, магія, зради і відьми. 😁 1600-ти роки.
А я подивилася "Король та завойовник" Англія 12 чи 13 вік, часи після короля Альфреда ( який з серіала"Останнє королівство") Відьом не було, були битви за корону...
Це не продовження "Останнього королівства", це само по себе

Випробовування автогодівниці пройшло невдало. Вона спрацювала і корм подала, але кіт не прокинувся :-)
Тобто я так думаю, що він весь день спав, бо інакше б знайшов, я її взагалі в кімнаті поставила. Навіть звук, який вона видає, не допоміг. Звісно, рефлексу за один раз нема, це б на вихідні попрактикуватися. Ну і холодно, мабуть через це він не хотів з будиночка вилазити.
Зате тепер знову кричить. Ходить навколо годівниці, бо від неї пахне - і кричить. Знайшов дохлого жучка і з'їв 😢

Випробовування автогодівниці пройшло невдало. Вона спрацювала і корм подала, але кіт не прокинувся :-)
Тобто я так думаю, що він весь день спав, бо інакше б знайшов, я її взагалі в кімнаті поставила. Навіть звук, який вона видає, не допоміг. Звісно, рефлексу за один раз нема, це б на вихідні попрактикуватися. Ну і холодно, мабуть через це він не хотів з будиночка вилазити.
Зате тепер знову кричить. Ходить навколо годівниці, бо від неї пахне - і кричить. Знайшов дохлого жучка і з'їв 😢
Ну потім же з'їв? Тобто він пропустив одне годування, то ж може це з'їсти на другу вечерю:)

Ну потім же з'їв? Тобто він пропустив одне годування, то ж може це з'їсти на другу вечерю:)
Справа не в тому коли він з'їсть саме цей корм. Він мав поїсти о 12 год, а поїв о 17-й, коли я прийшла з роботи. Тобто за добу отримає три порції замість чотирьох.

Справа не в тому коли він з'їсть саме цей корм. Він мав поїсти о 12 год, а поїв о 17-й, коли я прийшла з роботи. Тобто за добу отримає три порції замість чотирьох.
Та залиш те що не з'їв на ніч. Якби прокинувся днем і хотів їсти - унюхав би той корм:) А так - господарка з дому, кіт спить до її приходу. Таке часто, майже завжди з котами:)

Та залиш те що не з'їв на ніч. Якби прокинувся днем і хотів їсти - унюхав би той корм:) А так - господарка з дому, кіт спить до її приходу. Таке часто, майже завжди з котами:)
Вночі ми спимо :)

В принципі, враховуючи, що йому може й три місяці, годувати тричі на день - нормально. А різниця в кількості порівняно з двохмісячним - всього 5 гр. Я все одно точно не знаю скільки даю.

Назад
Зверху Знизу