Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Сьогодні Молодик, до речі. Вранці ще був, о 4:55. Почався перший місячний "день", який складав трохи більше години :) - бо другий місячний день стався вже о 6:13. Місячна "доба" рахується від сходу Місяца до наступного сходу. А перший і останній місячний день можуть бути дуже короткими, бо втручається Молодик. :)

А я досі езотеричну роботу на Молодик не зробила, ніяк не налаштуюся.. :кава:

OIG4.webp

Сьогодні Молодик, до речі. Вранці ще був, о 4:55. Почався перший місячний "день", який складав трохи більше години :) - бо другий місячний день стався вже о 6:13. Місячна "доба" рахується від сходу Місяца до наступного сходу. А перший і останній місячний день можуть бути дуже короткими, бо втручається Молодик. :)

А я досі езотеричну роботу на Молодик не зробила, ніяк не налаштуюся.. :кава:

OIG4.webp
:):кіт:
457158111_2403434616688080_6601272822873294045_n.webp

Лено, то твоя картинка? Шикарна!

Знаю, ми ж поспішали картоплю копати до молодика :)
Ти бачиш як наочно астрологія працює, між старим і новим місячним циклом завершуються справи.
І ініціатива насправді була зверху, а не знизу.

Ти бачиш як наочно астрологія працює, між старим і новим місячним циклом завершуються справи.
І ініціатива насправді була зверху, а не знизу.
Ні, справа дещо в іншому. Зібрані на молодика овочі гірше зберігаються. А капусту квасити треба на місяць, що росте, тоді вона хрумка, а якщо на спадаючий, то м'яка. Це пов'язано з припливами та відпливами , які спричиняє місяць.
Але про справи ти правий - є така прикмета.

Ти бачиш як наочно астрологія працює
Астрономія в даному випадку.
А взагалі селяни спокон віків спостерігали за світилами і розуміли їх вплив на рослини.
То вже потім деякі просунуті особистості типу Птолемея додумалися й на людей подовжити ці спостереження :)

Астрономія в даному випадку.
А взагалі селяни спокон віків спостерігали за світилами і розуміли їх вплив на рослини.
То вже потім деякі просунуті особистості типу Птолемея додумалися й на людей подовжити ці спостереження :)
Тут дуже багато протиріч.

Щойно бачила шість супутників. Хоч щось, а то весь час пишуть про усілякі явища, а я не встигаю подивитися. А сьогодні вийшло випадково.

Ні, Тельці мають схильність до захворювань горла - тонзилити там усілякі..
Один "мой" телец має прибити дверима та молотком пальці, ногу на яку впало важке, зламаний копчик під час танців на ювілеї, падіння на трамвайні рейки, травмований окулярами ніс. Це те, що одразу згадалося вчора, коли мне сказали "Я шла додому, перечепилася та впала, вдарилася головою, у мене нудота та щось з зором" До лікаря потрапила сьогодні - струс мозку. Вчора не поїхала, бо приходив родич Микола та сказав що може само пройде. Якщо що - це моя свекрушка :рл:

Як там пухнастий капосник?
Та, ніби, норм. Я його з того часу не бачив. Але мама каже, що їсти приходить. Щойно випросив молока і був випроваджений надвір.

Останнє редагування:
"Я шла додому, перечепилася та впала, вдарилася головою, у мене нудота та щось з зором" До лікаря потрапила сьогодні - струс мозку. Вчора не поїхала, бо приходив родич Микола та сказав що може само пройде. Якщо що - це моя свекрушка :рл:
Рукалице-2... :хмммм:

Однак треба зазначити, що люди похилого віку схильні до підвищеного травматизму порівняно з більш молодими людьми через те, що мають вже погані судини, мозковий кровообіг.. незалежно від знаків.

Рукалице-2... :хмммм:

Однак треба зазначити, що люди похилого віку схильні до підвищеного травматизму порівняно з більш молодими людьми через те, що мають вже погані судини, мозковий кровообіг.. незалежно від знаків.
Та то я так, все розумію, але ж не всі пані у віці падають, б'ються та налітають на двері та сходи. Настрій був й так не дуже, ще й це на додачу:кава::перекур:

Назад
Зверху Знизу