Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Згадав яка ідея в мене була записана в списку - корабель-дерево.
Ідея така, що корабель вирізан якби з того самого дерева, і якщо, наприклад, пробоїна, то корабель сам себе ремонтує-зарощує?

Та ясно, що він блокує не через вміст, а через щось інше - кількість попереджень, як ти і сказала.
Ні, через вміст. Просто йому щось ввижається. Житло у мамонтів - це вже кримінал. То або він на Лену не звертає такої уваги, як на мене, або її формулювання для нього прийнятне.

Теж виходила в назовню :ги: Треба було кішці корму купити, а так би нізащо :) До речі, побачила в зоомагазині пророщену травичку! Це перший раз бачу, що десь пророщують. Але не факт, що саме в той час, коли мені буде потрібно, у них буде.

Бувають моменти: забула полити пару діб, а травичка узяла і засохла. :рл: Наступну пророщувати 8 діб! А кішка вже зараз вимагає :-)

Генрі зараз задовольняється хлорофітумом, а Гаррі ходить на балкон, кусати охолоджений очиток :D

Ідея така, що корабель вирізан якби з того самого дерева, і якщо, наприклад, пробоїна, то корабель сам себе ремонтує-зарощує?
Я сам без поняття. Йому можна придумувати тепер призначення і історію.
Наприклад він такий стародавній шо там проросло дерево.
Він може бути десь у відеогрі як артефакт і хто на нього потрапить його чекають зустрічі з унікальними персонажами і унікальні знахідки.

Я колись любив грати в "Корсари", там були унікальні кораблі.

"Добре жінкам. Захотіли їсти - пішли, приготували..." (с)
:-)
Але деякі чоловіки все ж можуть готувати. Ти, наприклад. Я пам'ятаю, у тебе добре виходило готувати в мультиварці.
І коли у мене з'явилася мультиварка, я твої принципи готування використовувала :угу: :ги: В сенсі, не надто паритися, все одно буде смачно - достатньо накрошити, додати олію і сіль, а воно само приготує смачно :)

Але рис з м'сом все одно буде смачним, якщо його не пересолити і не пересмажити. :) Хоч назвати його пловом, хоч ні :)
Ми ж говоримо не про те, чи буде це смачно. Якщо у людини замість плова виходить рис з м'ясом, хай і смачний, то...
Я, до речі, не роблю гарний плов. У мене рис з м'ясом :-) Тобто я і не намагаюся, в мене нема такого бажання.
Отже людина, яка може готувати, і людина, яка гарно готує - це можуть виявитися дві різні людини :-)

А печінку я в основному не люблю :-)

Ми ж говоримо не про те, чи буде це смачно. Якщо у людини замість плова виходить рис з м'ясом, хай і смачний, то...
Я, до речі, не роблю гарний плов. У мене рис з м'ясом :-) Тобто я і не намагаюся, в мене нема такого бажання.
Отже людина, яка може готувати, і людина, яка гарно готує - це можуть виявитися дві різні людини :-)
Ніяк не зрозумію, про що ми сперечаємося :)

Ти можеш готувати. У тебе буде виходити смачно, хоч пловом ти назови, хоч "курдюм-бурдюм". Тому що ти вмієш готувати борщ, млинці, пекти булки, робити салати та інше, тобто є розуміння процесу.

Так, людина може готувати і у неї буде виходити несмачно. А може - смачно. Конкретно у тебе, думаю, смачно. Жінок, у яких руки не з того місця - не так вже багато, вважаю..

"Добре жінкам. Захотіли їсти - пішли, приготували..." (с)

Але деякі чоловіки все ж можуть готувати. Ти, наприклад. Я пам'ятаю, у тебе добре виходило готувати в мультиварці.
І коли у мене з'явилася мультиварка, я твої принципи готування використовувала :угу: :ги: В сенсі, не надто паритися, все одно буде смачно - достатньо накрошити, додати олію і сіль, а воно само приготує смачно :)
Да, мультиварка робить чудеса.
Особливо мені подобалась швидкість.
Сире мʼясо готувалось до повної готовності за 20 хвилин.

Ніяк не зрозумію, про що ми сперечаємося :)

Ти можеш готувати. У тебе буде виходити смачно, хоч пловом ти назови, хоч "курдюм-бурдюм". Тому що ти вмієш готувати борщ, млинці, пекти булки, робити салати та інше, тобто є розуміння процесу.

Так, людина може готувати і у неї буде виходити несмачно. А може - смачно. Конкретно у тебе, думаю, смачно. Жінок, у яких руки не з того місця - не так вже багато, вважаю..
Ти думаєш :-) ну ти ж не куштувала :)
Розмова почалася з моєї фрази, що я не дуже добре готую. Ну, доволі нормально: можу і борщ, і млинці, і т.д. Але це не буде так смачно, як в інших господинь, які люблять готувати, або багато готують для родини, бо я цим взагалі не заморочуюсь і не намагаюся потратити більше часу та інгредієнтів, щоб було смачніше. Мене і так влаштовує.

Жінок, у яких руки не з того місця - не так вже багато, вважаю..
Вочевидь наше непорозуміння в тому, що ти вважаєш: якщо приготувала їстівне - значить готує добре :-)
А для мене ця різниця в нюансах, які додають смаку. От про той же плов. Їх, звісно, купа рецептів. Але порівняю з тим, як готує моя мама. Вона обжарює м'ясо, а я ні, бо мені і так норм. Вона додає цілу часничину, а я ріжу зубочок наприкінці. Хтось смажить цибулю і моркву у казані, а потім додає туди м'ясо і рис. Я можу засмажку кинути теж в кінці. Це не кажучи про те, що м'яса в мене мало, і плов дуже нежирний. Тому насправді це не плов, а рис з м'ясом. А людина яка любить справжній плов, скуштувавши мій, не скаже, що я гарно готую плов. Ось в чому різниця :)

Утред з товаришами заходять у корчму.
- Нам іжі, пива, а цьому - жінку, дуже треба! (показує на Освальда, позашлюбного сина короля)
Освальд:
- Чому весь час саме я змушений прикидатися незайманим?!
Утред:
- Бо ніхто ж не повірить, що незайманий - я.

Ну, доволі нормально: можу і борщ, і млинці, і т.д. Але це не буде так смачно, як в інших господинь, які люблять готувати, або багато готують для родини
Хвилинку! :-) Любити готувати - не те ж саме, що смачно. Є такі, які люблять, але у них несмачно :-)
І навпаки: не люблять, але смачно, бо несмачно - не вийде, жінка не така. Ну ось у мене смачно, але я не люблю. Моя подружка взагалі повар і любить готувати, але мені її страви практично усі не подобаються. :незнаю:
Є ще категорія: не люблять і не смачно :іржач:

Назад
Зверху Знизу