Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Та я не про порівняння з кораблями, а саме словосполучення "живі кораблі". Хоча однакові ідеї приходять багатьом людям :угу:
Від порівняння людей з кораблями до словосполучення "живі кораблі" - відстань невелика :-)

Не читала, дякую. Знайшла аудіо, буду слухати :) Там, щоправда, чоловіча озвучка, а я люблю жіночу, але фіг з ним, нехай буде яка є :)
Починаю з "Учня вбивці". (Assassin's Apprentice)
А ти ж не хотіла його читати. Я колись пропонувала :-)
Навіть не один раз. Ще Веселій Соні його рекомендувала :)
Але Живі кораблі - це не продовження Учня вбивці, якщо що. Це просто різні історії про один світ, якщо я правильно пам'ятаю. І Учень мені сподобався більше.

Як це пояснити шоб мені намалювало картину - неандертальці знайшли скелет мамонта, накрили шкурами і вийшла юрта? І вони там живуть, палять багаття біля входу і діти ходять.

Як це пояснити шоб мені намалювало картину - неандертальці знайшли скелет мамонта, накрили шкурами і вийшла юрта? І вони там живуть, палять багаття біля входу і діти ходять.
А як то має бути видно, що то скелет мамонта, якщо воно накрито шкурами? То юрта у вигляді мамонта? :-)

Ну просто лежить скелет, і де ребра типу як каркас, на нього пару шкур накинуто.

Так і напиши - на землі лежить скелет мамонта, на нього накинуто кілька шкур, горить багаття, поруч стоять задоволені неандертальці і бігають їхні діти

Так і напиши - на землі лежить скелет мамонта, на нього накинуто кілька шкур, горить багаття, поруч стоять задоволені неандертальці і бігають їхні діти
Ну не так прямо явно задоволені.:D

Виявлено небезпечний вміст зображення.:незнаю:

Трохи там шось підкрутити треба.
Можна натиснути надіслати звіт, якщо ти не згоден. Вони аналізують, то може наступна версія ші буде краща. А он _sir_ казав, що йому і зображення надсилали пізніше. В мене такого не було, тільки догани ліплять і лякають блокуванням. За взагалі безпечні речі. За котів на даху! :мораль:

Можна натиснути надіслати звіт, якщо ти не згоден. Вони аналізують, то може наступна версія ші буде краща. А он _sir_ казав, що йому і зображення надсилали пізніше. В мене такого не було, тільки догани ліплять і лякають блокуванням. За взагалі безпечні речі. За котів на даху! :мораль:
Нічого контролювати свободу творчості.

Виявлено небезпечний вміст зображення.:незнаю:
OIG888.webp

Назад
Зверху Знизу