Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А я люблю борщ на воді. І супОце я про борщ подумала. Може після нового року приготую.
Роблю на свинячих ребрах. Піну знімаю ретельно. Потім проціджую. Переливаю у каструлю з нержавіючої сталі. Для естетики. Каструля віддає срібним сяйвом, рідина яскраво-червона, кроп з петрушкою зелений. Ще й шматочки різнокольорового болгарського перцю.
Придумала як вдосконалити. Раніш картоплю клала і теж пінку знімала. А тепер думаю окремо підварити хвилин зо дві і злити той крохмаль геть. Потім перекласти у бульйон
Ніколи не задумуваласяБільше фіолетовий?
На роботі послухаю, там навушникиВ кого є навушники послухайте як музика літає навколо голови.
Хм, тебе вигідно тримати. Зовсім невибаглива.А взагалі я найбільше люблю пісний борщ - з консервою та квасолею.
Якщо борщ або суп на воді, то я що їла, що радіо слухалаА я люблю борщ на воді. І супЯ взагалі бульйони не люблю. І з холодцю їм лише м'ясо
![]()
Це правдаХм, тебе вигідно тримати. Зовсім невибаглива.
У супі розбовтується яйцеЯкщо борщ або суп на воді, то я що їла, що радіо слухала![]()
В кого є навушники послухайте як музика літає навколо голови.
Буряк я запікаю у духовці.
Прошу, не пиши "запікти", мені це нагадую "пікати"О, нарешті запам'ятаю, що буряк треба в духовці і не буду більше ніколи варити. На салат, в сенсі. Терпіти не можу запах буряка, що вариться, але забуваю, що треба всього-навсього запікти
Шубу для оселедця роблю рідко, бо не люблю буряк варити
А так може, буду частіше
![]()
Ти безперечно чоловік, який вміє готуватиУ нього один рецепт. Спочатку смажиться цибуля з морквою, потім туди мʼясо, потім туди рис, нічого не перемішувати, потім залити водою шоб рис трохи закривало і залишити під кришкою на середньому вогні. Коли вода википить можна зверху накласти часнику і ще залишити під кришкою на маленькому вогні шоб воно пропарилось, а тоді виключити і ще трохи постоїть. .
ОkПрошу, не пиши "запікти", мені це нагадую "пікати"
До речі, я теж борщ роблю без мнеса. А от зупу, навпаки, з фрикаделькамиБорщ без мнеса, то є зупа, хлоп без вуса, то є **** (c)
![]()
Це ще нічого.Прошу, не пиши "запікти", мені це нагадую "пікати"![]()