Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Оце в такому вигляді вони його знайшли.
І він типу великий. Людина поміщається у весь зріст під передню ногу.
Тепер зрозуміло. Але таких великих мамонтів на Землі не було. Неважливо, нехай буде фантастика.
Але зрозуміло, що ти тільки сам все це можеш скомпонувати як тобі хочеться, благо складові частини вже є :)

А ось таке заблокував: скелет мамонта лежить боком на землі. зверху на нього накинуті шкури. вийшов ніби вхід в стародавню домівку.

Ну його к грецям!
Та ясно, що він блокує не через вміст, а через щось інше - кількість попереджень, як ти і сказала.

Звісно, що купу всього, чого не вмію. Але справа навіть не у тому, приготуєш чи ні, а наскільки воно буде смачним.
А чого воно не буде смачним?! Якщо в принципі є навик і розуміння, скільки солі, скільки чого і що вийде з смакових сполучень.

Була ззовні. Свіже повітря, легкий вітерець
Теж виходила в назовню :ги: Треба було кішці корму купити, а так би нізащо :) До речі, побачила в зоомагазині пророщену травичку! Це перший раз бачу, що десь пророщують. Але не факт, що саме в той час, коли мені буде потрібно, у них буде.

Бувають моменти: забула полити пару діб, а травичка узяла і засохла. :рл: Наступну пророщувати 8 діб! А кішка вже зараз вимагає :-)

Згадав яка ідея в мене була записана в списку - корабель-дерево.
Ідея така, що корабель вирізан якби з того самого дерева, і якщо, наприклад, пробоїна, то корабель сам себе ремонтує-зарощує?

Та ясно, що він блокує не через вміст, а через щось інше - кількість попереджень, як ти і сказала.
Ні, через вміст. Просто йому щось ввижається. Житло у мамонтів - це вже кримінал. То або він на Лену не звертає такої уваги, як на мене, або її формулювання для нього прийнятне.

Теж виходила в назовню :ги: Треба було кішці корму купити, а так би нізащо :) До речі, побачила в зоомагазині пророщену травичку! Це перший раз бачу, що десь пророщують. Але не факт, що саме в той час, коли мені буде потрібно, у них буде.

Бувають моменти: забула полити пару діб, а травичка узяла і засохла. :рл: Наступну пророщувати 8 діб! А кішка вже зараз вимагає :-)

Генрі зараз задовольняється хлорофітумом, а Гаррі ходить на балкон, кусати охолоджений очиток :D

Ідея така, що корабель вирізан якби з того самого дерева, і якщо, наприклад, пробоїна, то корабель сам себе ремонтує-зарощує?
Я сам без поняття. Йому можна придумувати тепер призначення і історію.
Наприклад він такий стародавній шо там проросло дерево.
Він може бути десь у відеогрі як артефакт і хто на нього потрапить його чекають зустрічі з унікальними персонажами і унікальні знахідки.

Я колись любив грати в "Корсари", там були унікальні кораблі.

"Добре жінкам. Захотіли їсти - пішли, приготували..." (с)
:-)
Але деякі чоловіки все ж можуть готувати. Ти, наприклад. Я пам'ятаю, у тебе добре виходило готувати в мультиварці.
І коли у мене з'явилася мультиварка, я твої принципи готування використовувала :угу: :ги: В сенсі, не надто паритися, все одно буде смачно - достатньо накрошити, додати олію і сіль, а воно само приготує смачно :)

Але рис з м'сом все одно буде смачним, якщо його не пересолити і не пересмажити. :) Хоч назвати його пловом, хоч ні :)
Ми ж говоримо не про те, чи буде це смачно. Якщо у людини замість плова виходить рис з м'ясом, хай і смачний, то...
Я, до речі, не роблю гарний плов. У мене рис з м'ясом :-) Тобто я і не намагаюся, в мене нема такого бажання.
Отже людина, яка може готувати, і людина, яка гарно готує - це можуть виявитися дві різні людини :-)

А печінку я в основному не люблю :-)

Ми ж говоримо не про те, чи буде це смачно. Якщо у людини замість плова виходить рис з м'ясом, хай і смачний, то...
Я, до речі, не роблю гарний плов. У мене рис з м'ясом :-) Тобто я і не намагаюся, в мене нема такого бажання.
Отже людина, яка може готувати, і людина, яка гарно готує - це можуть виявитися дві різні людини :-)
Ніяк не зрозумію, про що ми сперечаємося :)

Ти можеш готувати. У тебе буде виходити смачно, хоч пловом ти назови, хоч "курдюм-бурдюм". Тому що ти вмієш готувати борщ, млинці, пекти булки, робити салати та інше, тобто є розуміння процесу.

Так, людина може готувати і у неї буде виходити несмачно. А може - смачно. Конкретно у тебе, думаю, смачно. Жінок, у яких руки не з того місця - не так вже багато, вважаю..

"Добре жінкам. Захотіли їсти - пішли, приготували..." (с)
:-)

Але деякі чоловіки все ж можуть готувати. Ти, наприклад. Я пам'ятаю, у тебе добре виходило готувати в мультиварці.
І коли у мене з'явилася мультиварка, я твої принципи готування використовувала :угу: :ги: В сенсі, не надто паритися, все одно буде смачно - достатньо накрошити, додати олію і сіль, а воно само приготує смачно :)
Да, мультиварка робить чудеса.
Особливо мені подобалась швидкість.
Сире мʼясо готувалось до повної готовності за 20 хвилин.

Назад
Зверху Знизу