Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Дзеркалля (мова спілкування в темі - українська).

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
200 гр сушки? Та його розірве! Цього не може бути!
Там мабуть якийсь полегшений корм. У складі є молозиво.
Хоча тепер, коли ти сказала, я теж задумалася. Дві ложки було явно забагато. Отже хай одна: 15-20 гр. 4-5 разів на день. Це до 100 гр виходить.

Доброго дня! Нам добра:кава:

Сьогодні просто осінь, просто кіт дивиться на воду :кіт:

photo_2025-10-08_12-39-03.webp photo_2025-10-08_14-46-18.webp

Там мабуть якийсь полегшений корм. У складі є молозиво.
Хоча тепер, коли ти сказала, я теж задумалася. Дві ложки було явно забагато. Отже хай одна: 15-20 гр. 4-5 разів на день. Це до 100 гр виходить.
Ну не може тваринка лопати 1\5 своєї ваги! Я от не зможу:D

Лено, а ти свого малого як годуєш, скільки гр?
Він їсть разів п'ять-шість. Але маленькими порціями. Їсть і натуралку (творіг, курятину, яйце, кашу), і сушку. Сушка у мене для дорослих квартирних котів. ЇЇ даю по чайної ложки з горкою, за один раз

Але. Якщо насипати 200 гр. то він, мабуть, буде жерти поки не відвалиться:D

Останнє редагування:
Неправильно - це як?
Давала їсти, скільки просила. Може перекормлювала. Напевно так...
Спочатку вона також дерлася по моїх штанях на стіл, де я різала їжу чи щось готувала. Потім зрозуміла,що їжі вдосталь та братів нема поруч, все буде їй, заспокоілась. Почала перебирати. Як вже вимахала, апетит став менший, режим прийому їжі 😊, і потроху перейшли на сухий корм взагалі.
Може зараз печеньку гризануть, якщо я їм, трошки солодкого сирка з баночки, трошки ковбаски.
Трошки відварноі рибці.
Якщо нема - то корм та травичка з зоо.
І смаколики - я називаю цукерки - як палочки, в обгортках. По шматочку. Якщо треба ліки дати - в цукерочку, вона м'яка, і з рук вирве. 😳

Ну не може тваринка лопати 1\5 своєї ваги! Я от не зможу:D
То в них якийсь збій. Подивилася на пачці з кормом - 55 гр у два місяці, 60 у три. Так що думаю 4 стол.ложки без гірки буде норм.

Назад
Зверху Знизу