Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Закликаю розмовляти українською

• Автор теми Автор теми sashapro
  • Дата створення Дата створення
Какая же ты тугая, сколько раз тебе пояснить, я против тем: давайте то, а давайте се. Это выбор каждого. Мне все равно на каком ты будешь говорить и я хочу, чтобы мое право говорить на русском не нарушали всякие радикально настроенные убогие людишки. И мой русский не имеет никакого отношения к путину, России или укроинофобии. Как тебе еще пояснить?

та ні, то ти тугий, бо сам собі суперечиш
твій вибір ніхто не заперечує, але ж ти чогось вирішив, що маєшь право бути проти вибору інших розмовляти українською, та складати про це теми на форумі. до чого тут путін? навіщо ти приплітаєш політику до теми рідної мови? я теж розмовляю російською, бо у школі привчили, але мені подобається все більш переходити на українську, і моя дитина завжди просить розмовляти українською, і я хочу більш практикувати, спілкуючись з тими, кому це теж цікаво, як і мені, а ти тут ліг поперек дороги і забороняєш. Іди вже геть лісом, набрид дурко.

солнце мое, это у вас так принято, что если человек знает язык - то он шипийон и тп, а в нормармальных странах, люди простосто по три языка знают. у меня вот дети обоя учачат и ......

Ты бы сперва читать научился, а потом о детях говорил. Я писал, что знаю 4 языка. румынский, английский, русский и украинский. На каком хочу, на таком и буду разговаривать и ваше вышиватное закурлыкурлыкивания мне до сраки. так ясно?

Тамада, ти що цілий день тут гавкаєш? Піди хоч повечеряй.

Ты бы сперва читать научился, а потом о детях говорил. Я писал, что знаю 4 языка. румынский, английский, русский и украинский. На каком хочу, на таком и буду разговаривать и ваше вышиватное закурлыкурлыкивания мне до сраки. так ясно?

ти поводишся як нікому не цікава дівка: тобі кажуть - йди вже геть, а ти вчепився усіма клешнями і верещиш "гвалтууууююють" :D

Тамада Берколь сказав(ла):
Кого це їбе?
:іржач:

comics_Griffin-Da-vsem-nasrat_orig_1343919809.webp

Интересно, а что такое: дети "обоя" учат ))))

ти поводишся як нікому не цікава дівка: тобі кажуть - йди вже геть, а ти вчепився усіма клешнями і верещиш "гвалтууууююють" :D

тьох тьох тьох.. Пустой звук клемактерички:)

Это лучшее что ты запостил. реально всем ******ь на старпост темы:D

(не могу привыкнуть, по украински, мужчина это человек (чоловик), а женщина просто жинка, какое то предвзятое отношение к слабому полу)

"Человек" перекладається на головну мову країни як ЛЮДИНА, москалик.
Не палися вже так.

ну тобі видніш, чи як дівка нецікава, чи як кле... до речі, а що таке "клемактиричка"? :іржач: от нам зараз поліглот відомий і пояснить

а ты кому то интересна?

Обожаю просто. Внезапные патриоты против совка, который запустил программу советской украинизации 20-х-30-х. Пчелы против меда, ****)

А як тогда мужчина по украински?

Чоловік, звичайно.

то тебе не обходить
так що там з "клемактиричка"? поясни, що це означає?

Мабуть між корпоративами Бєрколь підробляє електриком. Криза, нікому вже напудрені хлопчики унісекс не цікаві.

От клємми на язиці і обертаються. Буває.

Чоловік, звичайно.

Мабуть між корпоративами Бєрколь підробляє електриком. Криза, нікому вже напудрені хлопчики унісекс не цікаві.

От клємми на язиці і обертаються. Буває.

Ты прав, спасибо что пояснил старухе, а то она меня уже утомила:)

:D
тобто це слово можно перекласти як спеціаліст жіночого роду, який знається на электричних клемах?
Ох і витівник цей берколь :ги:

вам еще не надоело?

Так что вы мне, сударик, мозги пудрите? Я же четко написал, что в украинской мове, мужчина это чоловик (человек по русски), а вот женщина это просто женщина. Дискриминации не наблюдаете? Впрочем в Библии то же самое, сначала бог создал человека, а потом женщину, видно первые украинцы этот казус с Библии содрали.

"чоловік" і "человек" - то є різні слова
чи вам як і берколю, все одно, що клеми, що кімакс :D

Что удивительно ещ года назад автор темы очень резво общался на форуме на русском... И очень мало дискутирует, явный провокатор.

Еркуль? Шерлок??

Ааа, це ти, глухарь...

4QIOEuAknegeKEdpBoY9-BgnPt3XX4qLw-gyd9HQgkb30lmazQ.webp

Тегі для *****ів: по суті пропозиції все викладено в старт пості.

Так что вы мне, сударик, мозги пудрите? Я же четко написал, что в украинской мове, мужчина это чоловик (человек по русски)

О боже, які ж ви *****и дурні. :іржач:

Человек - це Людина
Мужчина - це чоловік

Назад
Зверху Знизу