Можно еще раз, где я называл себя каким то "знавцем"? Укажите, чтоб не быть голословной. Да и можете поискать, интересно будет! А то так, одни пустые "заяви"

Останній раз витрачаю час на пошуки цитат особи, яка нещодавно зареєструвалася. Було повідомлення про "5 балів" за українську мову в школі, що, напевно, повинно було нас переконати у ваших глибоких знаннях 

А російську, відповідно, Ви маєте знати краще - Ви ж нею спілкуєтеся. А от ще цікаве судження. Тобто Ви вважаєте, що достатньо добре знаєте російську та українську, щоб роздавати такі безпідставні оцінки:  

По себе не судите. О как вам трудно было в школе. За 11 лет ни русский не выучили не украинский, на курсы языка хоть ходете или вы еще школу не окончили? 

Вы опять делаете выводы о человеке, даже не зная его и исходя из своего больного воображения! Откуда вы можете знать какие языки изучаю я? опять ваша больная фантазия. 
Ну а русский знаете лучше, молодец, хотя это вызывает сомнение, по написанному вами ниже.

Щось у мене великі підозри відносно Вашого знання української. Я 
нічого не писала про вивчення 
Вами інших мов. А про розумних та освічених - то дійсно я дуууже сумніваюся, що Ви до них належите. 

Не знаєте української - так і напишіть і не вводіть людей в оману.

У кого что болит. У вас вот сразу ассоциация с криминалом, скорее всего у вас и круг такой или сами, оттуда. 
Чтоб больше не позорится и не кичится в пустую знанием русского языка, посмотрите в толковом словаре Даля и Ожегова что обозначает слово ОТВЕЧАТЬ. И какое у него первозданное значение.

З цим колом кожен знайомий, хто хоч раз бачив так званого ґопніка. І як Ви думаєте, чи можливо щоб поважна людина, наприклад, викладач замість слова "ручаюсь" сказала "отвечаю"? І, якщо Ви вже відкрили словник, то почитайте про слово "первозданный". Те, на що Ви хотіли вказати, називається "первичное значение". Але насправді первісним значенням слова є "дать ответ, подать весть, сведенье на вопрос, отозваться, возразить, отповедать" (
Он отвечал уклончиво. Он мне ответил встречным вопросом. На такие вопросы, я всегда отвечаю молчаньем. Он что-то долго не отвечает на письмо мое. Я отвечу на это не словом, а делом. Спроси громом — ответят ливнем.)
І я "не кичусь" ніякими знаннями, Ви що. Я лише констатую, що знаю краще за Вас, а це зовсім невисокий рівень 

Да, и вы не ответили на предыдущий мой вопрос? Или вы обычный тролль?
"Покажите в моем предложении где есть " местоимение Я" и где я с кем-то себя сравниваю. "

Звісно ж я троль. Ще й ****амотний.

Займенника не було, так. А що було? Було те, що Ви розмовляєте однією мовою, володіння іншими мовами не встановлене. І для прикладу володіння однією мовою наводите Ісуса. Дійсно, що ж Ви мали на увазі....