Я чомусь думав, що там повинно бути словами записано😂 Думаю, так у мене начебто немає війскової спеціальності. А потім ще раз уважно подивився у військовий квиток - а там ВОС, і справді написано, тільки якимось кодом із цифрами😂 Просто я раніше не звертав уваги на це. Досвіду нема, в армії не служив, війскову кафедру не закінчував. Чесно кажучи не знаю, звідки у мене може бути ВОС, але там так. Є номер ВОС, код ВОС, категорія обліку, група обліку, склад. Та навіть, наіменування посади, і військово-облікової спеціальності (посадова кваліфікація). Всі ці графи - заповнені. Там є мої дані. Не порожні рядки. Я не впевнений, що це можна писати на форумі, вибачте, ну все ж таке, персональні мої дані. Навіщо тут це писати. Тим паче, це нічого не змінить. Просто, Ви питали, от я ще раз і подивився)) Можливо вони там всім цей ВОС пишуть, навіть тим хто не служив. Ну, в усякому разі, у мене так. Як у інших - не знаю. Але в моєму військовому квитку, чого тільки нема, різні всякі записи, та відмітки. Та це вже так, до слова. Нічого, я не переймаюся. Не приємно звісно, але так буває. Як то кажуть, поки не спробуєшь, не впізнаєшь. А там вже, вийде/не вийде. Ось, спробував. Я взагалі, по життю - позитивна людина, і не зупиняюся на якомусь негативному досвіді)) Це - не найстрашніше, що може статися у житті.