Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Явка в военкомат, помогите консультацией

• Автор теми Автор теми Izotop1993
  • Дата створення Дата створення
Дядьку а який в тебе ВОС (військово облікова спеціальність) в військ. квитку написаний?
Я чомусь думав, що там повинно бути словами записано😂 Думаю, так у мене начебто немає війскової спеціальності. А потім ще раз уважно подивився у військовий квиток - а там ВОС, і справді написано, тільки якимось кодом із цифрами😂 Просто я раніше не звертав уваги на це. Досвіду нема, в армії не служив, війскову кафедру не закінчував. Чесно кажучи не знаю, звідки у мене може бути ВОС, але там так. Є номер ВОС, код ВОС, категорія обліку, група обліку, склад. Та навіть, наіменування посади, і військово-облікової спеціальності (посадова кваліфікація). Всі ці графи - заповнені. Там є мої дані. Не порожні рядки. Я не впевнений, що це можна писати на форумі, вибачте, ну все ж таке, персональні мої дані. Навіщо тут це писати. Тим паче, це нічого не змінить. Просто, Ви питали, от я ще раз і подивився)) Можливо вони там всім цей ВОС пишуть, навіть тим хто не служив. Ну, в усякому разі, у мене так. Як у інших - не знаю. Але в моєму військовому квитку, чого тільки нема, різні всякі записи, та відмітки. Та це вже так, до слова. Нічого, я не переймаюся. Не приємно звісно, але так буває. Як то кажуть, поки не спробуєшь, не впізнаєшь. А там вже, вийде/не вийде. Ось, спробував. Я взагалі, по життю - позитивна людина, і не зупиняюся на якомусь негативному досвіді)) Це - не найстрашніше, що може статися у житті.

Я чомусь думав, що там повинно бути словами записано😂 Думаю, так у мене начебто немає війскової спеціальності. А потім ще раз уважно подивився у військовий квиток - а там ВОС, і справді написано, тільки якимось кодом із цифрами😂 Просто я раніше не звертав уваги на це. Досвіду нема, в армії не служив, війскову кафедру не закінчував. Чесно кажучи не знаю, звідки у мене може бути ВОС, але там так. Є номер ВОС, код ВОС, категорія обліку, група обліку, склад. Та навіть, наіменування посади, і військово-облікової спеціальності (посадова кваліфікація). Всі ці графи - заповнені. Там є мої дані. Не порожні рядки. Я не впевнений, що це можна писати на форумі, вибачте, ну все ж таке, персональні мої дані. Навіщо тут це писати. Тим паче, це нічого не змінить. Просто, Ви питали, от я ще раз і подивився)) Можливо вони там всім цей ВОС пишуть, навіть тим хто не служив. Ну, в усякому разі, у мене так. Як у інших - не знаю. Але в моєму військовому квитку, чого тільки нема, різні всякі записи, та відмітки. Та це вже так, до слова. Нічого, я не переймаюся. Не приємно звісно, але так буває. Як то кажуть, поки не спробуєшь, не впізнаєшь. А там вже, вийде/не вийде. Ось, спробував. Я взагалі, по життю - позитивна людина, і не зупиняюся на якомусь негативному досвіді)) Це - не найстрашніше, що може статися у житті.
от і добре! пиши сюди свій номер ВОС (це не секретна інформація), і вважай що твоє питання вирішено. Більше ніяких воєнкоматів не буде, прямо з частини відправлять військову автівку щоб з комфортом доставити тебе до майбутнього місця проходження служби.

ТС уже служит?
не понятно

Копірайтер. Стільки букв.
100%. Люди тут общаются, советуются, делятся инфой, отводят душу, пар спускают, а кому-то копеечка капает за буквознаки...

И я давно всем про это намекала.

Угу. Он у меня вообще в игноре был, потому что такие большие тексты на форуме не читаю...убрала как спамера.
А в этой теме почитала....прониклась и прослезилась!:іржач:

Талантище!!!:ідея:
Под утренний кофе хорошо заходит. :) Я бы не игнорила.
Новая версия Швейка. :)

На
А ты до сих пор как ***(с) забесплатно пишешь?😁
На форуме пишу забесплатно-с. Да-с.

За деньги оживляют мертвые форумы, которые надо расшевелить: вбрасывают провокационные посты, штампуют клонов, создают видимость дискуссий и т.д.,

Но во время войны писать идейно -патриотические тексты уровня детского сада за бабло-с? Это заказчик у него -***-с.

На

За деньги оживляют мертвые форумы, которые надо расшевелить: вбрасывают провокационные посты, штампуют клонов, создают видимость дискуссий и т.д.,

Но во время войны писать идейно -патриотические тексты уровня детского сада за бабло-с? Это заказчик у него -***-с.
Вот оно как, а я думал жииииирный тролль

На

Может, нет заказчика? Человек сам по себе такой?

Цитаты как то прилепились, отвечала только Мадамброшкиной...

Вот про сидевших не в курсе
Условные и "безусловные" срока. Так, харьковчанин Коля С-ко отсидел три с половиной года строгого режима за групповую кражу спиртного из ларька, что ли? (говорил, что не магазин). Другой угнал шесть авто и восемь мотоциклов (!) Фамилию этого из первой роты сейчас не припомню, на "М". Женька К-на из Богодуховского района разбил витрину спортмагазина "Динамо" на Розы Люксембург, сработала сигналка, милиция нарисовалась практически мгновенно.

Он выскочил из магаза, наряд спрашивает "Видел кого?" Тот: "Да, двое вон туда побежали." А у самого нервы сдали и дал стрекача в другую сторону. Приняли. Тоже вроде условным отделался. Так что служили.

А вторая половина - студенты. Приказ, действовавший в 1984...1989, позволял забривать и их. Очной формы обучения. Дёргали с первых-вторых курсов (в ХИРятнике к названиям таких групп (напр., РТ-86-1) добавляли "СА"). В очках, с язвой (грек у нас служил, комиссовали из части месяца через три), другими негараздами со здоровьем.

Присягу принимали с автоматами. Макетами из сельской школы. При мне замполит звонил туда накануне очередной присяги и просил три экземпляра. С моей лёгкой руки получил погоняло Битум (синоним к фамилии). Это под дембель шмон в части командование делало, ну, и нашли мой блокнотик с набросками для так и не написанной книги. Против фамилии каждого, вплоть до старшины, стояли планируемые варианты.

Так что бывшие з/к в стройбате служили. За несколько лет до распада совка. Кстати, там я понял одну вещь: отсидевший не всегда означает конченый для общества. А вот комсоргом была одна гнида, призванная из Горловки (иняз), но родом из Запорожья. На выходные ему давали увал, приезжали предки и везли домой.

Не, а как назвать мудака, заявлявшему сослуживцу "Мне вообще не нравится твоё присутствие на этой планете!" Андрюха Е. потом выучился на переводчика с корейского, уехал в Москву. Дальше следы теряются.

Ну, а что касается массово нацепивших с началом большой войны на авы символы-портреты, связанные с независимостью Украины, всё давно уже описано классикой:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"Штирлиц шёл по Берлину. Что-то выдавало в нём советского разведчика - то ли сбитая на бок будёновка, то ли волочащийся сзади парашют..."

Новая версия Швейка. :)

"На Белград!.." тьфу, Белгород ещё не кричал? :D

2f57873b4988766146762cbca7b13782.jpeg

Йозефа Ладу не превзойти! :D

Может, нет заказчика? Человек сам по себе такой?
Конечно, такой. Незрелый зануда-балабол. Но который поставил свою "особенность" на коммерческую основу. Тогда - заказчик. Или есть ещё вариант: не на коммерческую. Тогда -куратор.

И в том, и в другом случае он работает, как дилетант, по методичке.

А про психолога : що ти відповідав в тесті про "голоси в голові" ? Там мабуть разів 5-6 на разні лади таке питання задається.
Цікаво...
Якщо Ви читали перед цим, то я казав, психологія там є ще у війскоматі. 200 питань. Треба відповідати тільки - «так», чи «ні». Чисто на папері. Без співбесіди з самим психологом. Всі 200 питань, я не пригадаю. А ось у частині, там спілкування з психологом. Причому, з військовим. Питання там дуже прості, наприклад, що Вас привело сюди? Чи, які на Вашу думку труднощі, у Вас можуть бути, під час несення служби? Там, кого що запитували. З кожним співбесіда, швидко - до 10 хвилин. Та мабуть цього достатньо, щоб зрозуміти, «Рекомендовано» чи «Не рекомендовано». Так там вони пишуть. Мені психолог у частині: «Не рекомендовано». Про «голоси в голові», особисто мене ніхто не питав. Головне, психіатра у війскоматі, я пройшов. Він, як і інші лікарі там написав, «придатний до військової служби», психологію на папері пройшов. А психолог у частині - там не вийшло😕 Всі лікарі, визнали мене придатним, крім одного єдиного. Зі мною із війскомату в частину привезли ще 3 чоловіків. Нас не багато було. 4))) Ті троє, взагалі без проблем пройшли, а я - ні. Може когось там і питали про «голоси в голові», та у мене цього ніхто не питав.

Ну, а что касается массово нацепивших с началом большой войны на авы символы-портреты, связанные с независимостью Украины, всё давно уже описано классикой:
И обычно эти мрази вещают из за бугра.Сидя на пособия.Еще обычно цепляют приставку "ukr"....

Харківський спецпідрозділ поліції "Схід" набирає добровольців. Як повідомив командир підрозділу Сергій Богдановський, у загін готові приймати вмотивованих чоловіків призовного віку, які пройдуть конкурс.

"Схід" виконує бойові завдання на Донецькому напрямку та несе службу у Харківській області.

"Запрошуємо до проходження конкурсу сильних духом, стресостійких, патріотично налаштованих громадян, здатних брати на себе відповідальність та бажаючих удосконалювати свої професійні вміння та навички", - зазначив командир підрозділу.
Подробиці про набір можна прочитати тут.

Цікаво, а що там автор теми? Пройшов чи ні? Він начебто писав, що був в Київському ТЦК, і треба знову до Індустріального. Після цього - зник кудись. Або часу немає, або просто нема новин. Хоч би просто сказав, в армії він, чи ні. Казав же, що його визнали обмежено-придатним. Це гірше ніж взагалі придатний, та краще, ніж - списаний. Тобто, шанс там є.

Доречі, хто не знає. Повістку мають право вручати не тільки співробітники ТЦК, але й органи місцевого самоврядування, керівники підприємств. Тобто не тільки військові. І так, у будь якому місці. В тому числі в метро, або біля супермаркетів. А ось вручати повістки, в якості покарання - більше не роблять. Була така практика, коли хуліганам, чи просто порушникам - виписували повістки. Як зазначив Міністер Оборони - пан Резніков: «це повна дурня». Я згоден, повістка - то не є покарання.

Автор теми, як там у Вас? Все файно?

Назад
Зверху Знизу