Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Явка в военкомат, помогите консультацией

• Автор теми Автор теми Izotop1993
  • Дата створення Дата створення
Цікаво, а що там автор теми? Пройшов чи ні? Він начебто писав, що був в Київському ТЦК, і треба знову до Індустріального. Після цього - зник кудись. Або часу немає, або просто нема новин. Хоч би просто сказав, в армії він, чи ні. Казав же, що його визнали обмежено-придатним. Це гірше ніж взагалі придатний, та краще, ніж - списаний. Тобто, шанс там є.

Доречі, хто не знає. Повістку мають право вручати не тільки співробітники ТЦК, але й органи місцевого самоврядування, керівники підприємств. Тобто не тільки військові. І так, у будь якому місці. В тому числі в метро, або біля супермаркетів. А ось вручати повістки, в якості покарання - більше не роблять. Була така практика, коли хуліганам, чи просто порушникам - виписували повістки. Як зазначив Міністер Оборони - пан Резніков: «це повна дурня». Я згоден, повістка - то не є покарання.

Автор теми, як там у Вас? Все файно?
Он с ума сошел читая ваши опусы и его комиссовали.

Сдал документы, сказали приходи через неделю за готовой новой справкой по типу военника. А что после этого ждет я незнаю

З якого бодуна його б у розшук подавали? Йому що, повістку на відправку вручили?
Той папірець, це те ж саме, що він отримав першого разу на вулиці, та якщо б його викинув та нікуди не пішов, йому б максимум 850 грн. штрафу загрожувало, чи скільки там.
А він пішов, та навіть комісію пройшов, так що мабудь з ньго і штраф знехтують брати.

Лехко. была такая практика,если отправили на медкомиссию, то вручают вторую повестку, грубо говоря, через 5 дней прибыть опять.
Если в базе поставили отметку что должен прибыть и не прибыл - в розыск не легко а очень легко(практически 100%).
Может быть, конечно, серьезно искать не будут но если остановят и в базе увидят что в розыске - приведут под белы рученьки и в военкомате будут смотреть саааавсем по другому.

это пиздец конечно, думал такое только в раше возможно
Да хватает всякого до сих пор, стандарты НАТО, о которых так вдохновенно вещает Дмитрий, где-то тоже существуют, уверен, но пока точно не везде у нас.

Сдал документы, сказали приходи через неделю за готовой новой справкой по типу военника. А что после этого ждет я незнаю
У мене раніше таке було. Довідка замість війскового квитка. Є ще таке, тимчасове посвідчення. Деяким видають таке. Схоже, вони збираються Вам, видате таке, а не повноцінний військовий квиток. Мені наприклад, з часом військовий квиток, повноцінний, видали. Причому, проставили там всі відмітки, які були у попередніх, тимчасових документах. Ось зараз вже у мене, повноцінний військовий квиток. А Вам, коли це видадуть, через тиждень, вже скажуть, чи буде для Вас армія, чи ні. Тут і від Вашого бажання, теж результат залежить. І від результатів медичної комісії. Ви обмежено-придатний, Вам можуть запропонувати службу, в принципі.

Лехко. была такая практика,если отправили на медкомиссию, то вручают вторую повестку, грубо говоря, через 5 дней прибыть опять.
Если в базе поставили отметку что должен прибыть и не прибыл - в розыск не легко а очень легко(практически 100%).
Может быть, конечно, серьезно искать не будут но если остановят и в базе увидят что в розыске - приведут под белы рученьки и в военкомате будут смотреть саааавсем по другому.
Абсолютно вірно. Я про це і казав. Ви все дуже точно сказали. Так.
Да хватает всякого до сих пор, стандарты НАТО, о которых так вдохновенно вещает Дмитрий, где-то тоже существуют, уверен, но пока точно не везде у нас.
Я не кажу, що скрізь, стандарти НАТО. Але, вони вже все більше і більше. З часом, це буде геть скрізь в армії💪 Ми поступово переходимо. Я мав на увазі, що наша армія, вже почала переходити на стандарти НАТО, і вже десь, в певних моментах, це є. Так, ще є над чим працювати. Але, зміни вже є. Це не робиться швидко. Для цього потрібен час. Взагалі, не тільки в ЗСУ, але й скрізь в нашій країні. Зміни вже розпочалися, у кінці 2013/початку 2014 року. І це добре😍

Ну он то точно знает про стандарты совка😂

У мене раніше таке було. Довідка замість війскового квитка. Є ще таке, тимчасове посвідчення. Деяким видають таке. Схоже, вони збираються Вам, видате таке, а не повноцінний військовий квиток. Мені наприклад, з часом військовий квиток, повноцінний, видали. Причому, проставили там всі відмітки, які були у попередніх, тимчасових документах. Ось зараз вже у мене, повноцінний військовий квиток. А Вам, коли це видадуть, через тиждень, вже скажуть, чи буде для Вас армія, чи ні. Тут і від Вашого бажання, теж результат залежить. І від результатів медичної комісії. Ви обмежено-придатний, Вам можуть запропонувати службу, в принципі.
Ну если он пол года из одного военкомата в другой шел, то желания там вагон и маленькая тележка.
Вообще, как я понимаю, у него в принципе никакого военного документа не было, если отправили на комиссию.
У меня была бумажка, сказали что надо поменять, я и пошел, конечно три раза все проклял(комиссия тот еще пиздец), но таки получил новое это временное удостоверение.
Насмотрелся, когда дежурный у таких повесточников спрашивает военный документ, а в ответ начинается "когда земля была еще огненным шаром..........", а у этого дежурного он такой 357 за день. Ох, он говорит "Да говори ты прямо, что нету, до 29 лет от военкомата бегал, никто тебе за это ебальник не набъет. Время и нервы побереги, за тобой таких стоит еще 300 человек".
А он опять "а вы знали, что самка голубого кита...."
И где то с третьего раза уже признаются "ну нет военника"

А че до 29ти? На моей памяти уже 25 было, до того 27, но 29 никогда не было.
А может и 27, хрен его знает.
Но обратил внимание, что таких людей дохуя и больше.
Собсно, как я понял, потому поветки и раздают везде, шо по документам в харькове 500 тыщ, к примеру, мужиков призывного возраста а у вояк данные на 100

Ну если он пол года из одного военкомата в другой шел, то желания там вагон и маленькая тележка.
Ну, він сказав, що начебто, не було часу, через роботу. Про бажання, чи не бажання - не казав. Та я з Вами згоден, що бажання там схоже нема. За той час, точно можна було б знайти можливість. Я звісно не знаю, де і ким він працює, та для такої важливої справи - як служба в армії, час точно можна знайти. Розумію, ситуації бувають різні. Не можна всіх «міряти» по якомусь одному випадку. Та все треба намагатися, з повагою і розумінням ставитися до таких речей. Я маю на увазі, що треба прибути до війскомату.
Вообще, как я понимаю, у него в принципе никакого военного документа не было, если отправили на комиссию.
Схоже на це.
У меня была бумажка, сказали что надо поменять, я и пошел, конечно три раза все проклял(комиссия тот еще пиздец), но таки получил новое это временное удостоверение.
Насмотрелся, когда дежурный у таких повесточников спрашивает военный документ, а в ответ начинается "когда земля была еще огненным шаром..........", а у этого дежурного он такой 357 за день. Ох, он говорит "Да говори ты прямо, что нету, до 29 лет от военкомата бегал, никто тебе за это ебальник не набъет. Время и нервы побереги, за тобой таких стоит еще 300 человек".
А он опять "а вы знали, что самка голубого кита...."
И где то с третьего раза уже признаются "ну нет военника"
Ну, є і такі люди. Я ж не кажу, що всі як один. Та все ж таки, до ЗСУ, і війскоматів, треба ставитися більш поважно. Живешь в цій країні, вона тебе захищає від русні, будь так ласкавий, теж щось зроби для країни. Як мінімум, поважай. Це не особисто Вам, а взагалі.
А может и 27, хрен его знает.
Кому, автору теми? Він сам сказав, що йому 29.

Якщо хтось досі не знає, або забув. Повістка до РТЦК СП, не завжди означає мобілізацію. Це може бути просто для уточнення даних. Багато поїхали в інші міста, або навіть за кордон. Не дивлячись на всі обмеження, щодо виїзду чоловіків за кордон.

Повістка - це ще не обов'язково, що людина буде в армії, в тому числі, відразу там. Всі хто поїхав в інші міста, наприклад в межах України, всі ці чоловіки, увага, забов'язані стати там на військовий облік. Те саме стосується тих, хто з інших міст, приїхав до Харкова. Треба обов'язково стати на військовий облік, за місцем свого фактичного мешкання. Так як, нажаль так роблять не всі, військовим доводиться уточнити дані, щоб розуміти, який взагалі запас, резерв у них є наприклад у Харкові. Скільки, і таке інше. Бо люди багато змінювали місце мешкання. Не повідомляючи про це війсковим. Хоча - забов'язані!! Зараз війна, і такі речі це наша з вами безпека. Я підтримую це. Наші хлопці, а вони для кожного Українця - наші, з ЗСУ, РЦТК, повинні знати, на кого вони можуть розраховувати.

Тому буває у так часто видають повістки. Особливо у Харкові. Багато з нашого міста вимушені були поїхати. Тому є необхідність, уточнення даних. Для актуальної бази.

Якщо хтось досі не знає, або забув. Повістка до РТЦК СП, не означає мобілізацію. Це може бути просто для уточнення даних.
Та ти заїбав:рл:
lopatoy-po-bashke.gif

О, Ви дуже «вихована» людина😂 Порада - не демонструйте на весь інтернет, свою не виховану поведінку. Я все одно, на таке не звертаю уваги, а Ви соромите себе. Треба навпаки - демонструвати Європейску поведінку. Доречі, а чого Ви так дротуєтеся? Що, на облік мабуть не стали? Тоді зробіть це. І взагалі, будьте чемною людиною, поводьте себе будь ласка пристойно. Співробітникам війскомату, Ви так спробуйте сказати. Чи Ви хамите, тільки в інтернеті. Проте - Ваше хамство, то є лише Ваш недолік.

Що, на облік мабуть не стали? Тоді зробіть це.
Угу, вже побіг:D
Ні, я в наперстки не граю.
повинні знати, на кого вони можуть розраховувати
На мене не можна розраховувати, тому й становитися ніякого сенсу. Навіщо давати людям хибні сподівання.
Те ж саме стосується і тих, хто до сих пір цього також не зробив. Бо той, хто хоча б на секунду міг уявити себе в окопі, вже давно став на облік.

Останнє редагування:
Якщо хтось досі не знає, або забув. Повістка до РТЦК СП, не завжди означає мобілізацію. Це може бути просто для уточнення даних. Багато поїхали в інші міста, або навіть за кордон. Не дивлячись на всі обмеження, щодо виїзду чоловіків за кордон.

Повістка - це ще не обов'язково, що людина буде в армії, в тому числі, відразу там. Всі хто поїхав в інші міста, наприклад в межах України, всі ці чоловіки, увага, забов'язані стати там на військовий облік. Те саме стосується тих, хто з інших міст, приїхав до Харкова. Треба обов'язково стати на військовий облік, за місцем свого фактичного мешкання. Так як, нажаль так роблять не всі, військовим доводиться уточнити дані, щоб розуміти, який взагалі запас, резерв у них є наприклад у Харкові. Скільки, і таке інше. Бо люди багато змінювали місце мешкання. Не повідомляючи про це війсковим. Хоча - забов'язані!! Зараз війна, і такі речі це наша з вами безпека. Я підтримую це. Наші хлопці, а вони для кожного Українця - наші, з ЗСУ, РЦТК, повинні знати, на кого вони можуть розраховувати.

Тому буває у так часто видають повістки. Особливо у Харкові. Багато з нашого міста вимушені були поїхати. Тому є необхідність, уточнення даних. Для актуальної бази.
А, какой тебе тебе интерес переживать?

Назад
Зверху Знизу