Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Явка в военкомат, помогите консультацией

• Автор теми Автор теми Izotop1993
  • Дата створення Дата створення
Если вас забраковал психолог - значит у Вас психическое заболевание. И Вы скорее всего опасны для общества, если Вас даже в армию не берут, куда гребут всех подряд...и косых и слепых, горбатых и глухих.
Вы должны сами лечь в стационар 15-й больницы, пока не случилось беды. Но сначала у семейного возьмите направление.
Вы тоже путаете психолога с психиатром?

Я тебе уже писал
Вокруг меня нет ни одного здорового человека. А есть косые, глухие и ****** мужики 50+. Я сам еще недавно с палочкой ходил.
По всей твоей писанине видно, что ты *****бол всем тем, кто это все прошел и сейчас в всу
И мотив твой понятен, что бы на вопрос "где ты был" от воина, ты промямлил "я так хотел, так хотел, а меня не взяли"
Ну или ты и правда настолько ебанутое, что от тебя даже военком ахуел. Хотя и такие тут есть)

Зы. Психолог не последний кабинет если шо)
*****, как это знакомо:)))) Был один чувак с диабетом и прединсультным состоянием - похуй,служи! Есть один с паховой грыжей, глухотой 90% на одно ухо и 40% на второе - похуй. Еще один в очках -6 ( вроде так), не видит *****.
Пысы Настолько ебанутых, чтобы военком охуел, не бывает.
У нас один в наркотическую кому впал - подержали в пятнашке и вернули. Еще один боек от автомата спецом проебал - новый выдали.

Гріх не подякувати такій людині. Ви поставили мене трішки у незручне становище, то що, я така людина, що обов'язково має подякувати за добро, яке мені роблять. Чому наврядчи вийде мені допомогти - я там вже Вам казав. Я б із задоволенням, прийняв Вашу допомогу, Ви самі бачите, як ця справа для мене важлива. Але треба вміти чути ще й відмови у житті. Врешті решт, не можуть всі чоловіки в країні, всі без виключення віком 18-60 років, бути у армії. Є ті, хто і іншим займається. Не вийшло з армією, варто спробувати щось інше. Для користі державі. Не приховую - я б дуже хотів, у ЗСУ, тим паче, я вже майже потрапив туди. Та вони ж теж дивляться, кого рекомендуємо брати, а кого ні. Мені це звісно боляче, але я із порозумінням ставлюся до цього. Навіть, із повагою. У мене ще погляди, до цього всього - з великою повагою. До нашої країни, до ЗСУ, взагалі, до таких речей. Просто я дуже сильно люблю нашу файну Украину😍 У мене на серці дві чудові дівчини - Україна, і ще одна)) Ну, я маю на увазі, серед дівчат. Та то вже не для форуму. Занадто особливе. Є речі, які для мене принципові. Україна - в тому числі. Не вийшло з армією, отже так склалося.

Та я Вам бажаю, успіхів. Вірю в ЗСУ. Ще раз дякую, за пропозицію допомоги. Нажаль, не можу її прийняти. Та я дуже поважаю, Вашу пропозицію. Дякую.

Гріх не подякувати такій людині. Ви поставили мене трішки у незручне становище, то що, я така людина, що обов'язково має подякувати за добро, яке мені роблять. Чому наврядчи вийде мені допомогти - я там вже Вам казав. Я б із задоволенням, прийняв Вашу допомогу, Ви самі бачите, як ця справа для мене важлива. Але треба вміти чути ще й відмови у житті. Врешті решт, не можуть всі чоловіки в країні, всі без виключення віком 18-60 років, бути у армії. Є ті, хто і іншим займається. Не вийшло з армією, варто спробувати щось інше. Для користі державі. Не приховую - я б дуже хотів, у ЗСУ, тим паче, я вже майже потрапив туди. Та вони ж теж дивляться, кого рекомендуємо брати, а кого ні. Мені це звісно боляче, але я із порозумінням ставлюся до цього. Навіть, із повагою. У мене ще погляди, до цього всього - з великою повагою. До нашої країни, до ЗСУ, взагалі, до таких речей. Просто я дуже сильно люблю нашу файну Украину😍 У мене на серці дві чудові дівчини - Україна, і ще одна)) Ну, я маю на увазі, серед дівчат. Та то вже не для форуму. Занадто особливе. Є речі, які для мене принципові. Україна - в тому числі. Не вийшло з армією, отже так склалося.

Та я Вам бажаю, успіхів. Вірю в ЗСУ. Ще раз дякую, за пропозицію допомоги. Нажаль, не можу її прийняти. Та я дуже поважаю, Вашу пропозицію. Дякую.
Апофигей всей этой феерии.

Я обычно по утрам только кофе пью.
А тут, перемежая чтение и звуки сирены, сделала пирожок быстрого пригоовления и уже половину съела.

Очередная ***** сидящая в польше,чехии,германии.

Так сложно придуриться, но можно, конечно...
Есть парень, с рождения ходит на цыпочках. Учился в школе, ну, не Ньютон, но аттестат дали. Расстройство аутического спектра, или как то ещё. Внешне - рослый красавец. Мама не акцентировала , что он особенный. Внушала ему - он как все. Сейчас его не вижу, говорят , переехали где то в пределах Украины
Всякое бывает.

Звісно прикро😕 Ви праві. Бажаючих, дуже багато. Когось - дійсно брали, комусь - як мені відмова😕 Я знаю це не з якихось красивих роликів, чи розповідей, а те що я бачив на власні очі, і чув власними вухами. Вирушив туди, з гарним духом, і завзято все почав проходити. Кілька разів їздив туди. Коли відправка у частину - я повірив, що все, у мене вийшло😍 Не очікував, відверто кажучи, що просто у частині, мене відправлять назад😕 Головне - залишився вже останній кабінет, у мене майже вийшло, і тут...відмова😩 Уявіть собі.
:іржач::іржач::іржач: Не можу уявити. Які питання може поставити військовий психолог, щоб однозначно та безповоротньо забракувати новобранця?
Дивно. З ідейно-політичною підготовкою у тебе все гаразд. Навіть зашкалює іноді.
Я пам'ятаю, шо в деяких випадках, улюблене питаннячко психологів: скільки ніг у кішки, а скільки - у курки ?
Тут треба зосередитися. То ти на це не відповів?

:іржач::іржач::іржач: Не можу уявити. Які питання може поставити військовий психолог, щоб однозначно та безповоротньо забракувати новобранця?
Дивно. З ідейно-політичною підготовкою у тебе все гаразд. Навіть зашкалює іноді.
Я пам'ятаю, шо в деяких випадках, улюблене питаннячко психологів: скільки ніг у кішки, а скільки - у курки ?
Цэ ты його забанила в ваинкамате ?🙄

Я не про армию, но вот давным давно в пятом классе у дочки был в учебнике вопрос....Назовите подряд пять дней недели , не используя названия дней недели. Типа такого.

Цэ ты його забанила в ваинкамате ?🙄
А ты б его не забанил - заходит гарный хлопець и отвечая на контрольные вопросы, обрушивает килотонны х-ни, причем повторяя очевидные вещи по сто раз и пережевавая одно и то же? Тем самым засирая мозги окружающим. Нужен такой в окопе, где каждая секунда может стоить жизни? Однозначно, от греха подальше - перепуганный психолог принимает единственно правильное решение.

Кстати, ТСу на заметку.

Назад
Зверху Знизу