Гріх не подякувати такій людині. Ви поставили мене трішки у незручне становище, то що, я така людина, що обов'язково має подякувати за добро, яке мені роблять. Чому наврядчи вийде мені допомогти - я там вже Вам казав. Я б із задоволенням, прийняв Вашу допомогу, Ви самі бачите, як ця справа для мене важлива. Але треба вміти чути ще й відмови у житті. Врешті решт, не можуть всі чоловіки в країні, всі без виключення віком 18-60 років, бути у армії. Є ті, хто і іншим займається. Не вийшло з армією, варто спробувати щось інше. Для користі державі. Не приховую - я б дуже хотів, у ЗСУ, тим паче, я вже майже потрапив туди. Та вони ж теж дивляться, кого рекомендуємо брати, а кого ні. Мені це звісно боляче, але я із порозумінням ставлюся до цього. Навіть, із повагою. У мене ще погляди, до цього всього - з великою повагою. До нашої країни, до ЗСУ, взагалі, до таких речей. Просто я дуже сильно люблю нашу файну Украину😍 У мене на серці дві чудові дівчини - Україна, і ще одна)) Ну, я маю на увазі, серед дівчат. Та то вже не для форуму. Занадто особливе. Є речі, які для мене принципові. Україна - в тому числі. Не вийшло з армією, отже так склалося.
Та я Вам бажаю, успіхів. Вірю в ЗСУ. Ще раз дякую, за пропозицію допомоги. Нажаль, не можу її прийняти. Та я дуже поважаю, Вашу пропозицію. Дякую.