Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Явка в военкомат, помогите консультацией

• Автор теми Автор теми Izotop1993
  • Дата створення Дата створення
Тогда совсем непонятно, почему в соседней теме так боятся повесток?
При таком строгом подходе может один из 1000 подойдет.
Тому що, нажаль знаходяться такі, для кого повістка в армію - наче виклик до поліції, або суду. Або, взагалі ватники. Дивиться, повістка до ЗСУ. Хто не хоче там бути, або взагалі не підтримує їх, ті для кого наша армія -вороги. А це або ватники, або взагалі, відверта *****. Одним словом - наші вороги. У кращому випадку - просто боягузи. Цікаво спостерігати, як деякі юзери, вороже ставляться до тих, хто раздає повістки, до того їх бояться, що у них вже починається якась параноя. В інших юзерах, починають бачити працівників війскоматів😂 Тут багато юзерів на форумі, не виключаю, що і з війскомату є💪 А коли аргументи закінчуються, вони починають хамити їм. Тим самим, демонструють, всю свою «культуру». Коли більше нема що відповісти. Це все від страху😂 Думаю, чого ж тоді вони так переймаються, мабуть дуже бояться в армію потрапити. Якщо так починають хвилюватися. Бо такі юзери - тільки в інтернеті, «герої», а як повістка, тоді зовсім іншими стають. Та не будемо опускатися до їх «рівня».
Товарищ замполит, вы спалились.
Пысы. Завидую я вам... Живете в Ха, служба 9.00-18.00, получаете 100 тысяч, обратно после войны учителем в школу уже не хотите:)....
Ооо, Ви мене вже «призначили» замполітом😂 Дякую. Пане, я бачу, тут у багатьох бурхливо уява працює))

Тема, якщо хтось забув, чоловіку потрібна була порада, в його конкретній ситуації. Дійшли до того, що про нього майже забули, а дехто, взагалі почав «підозрювати» інших, в тому що вони можуть бути з війскомату😂 Вибачте, так це ж з наших війскоматів, Українських, їх не треба боятися. До абсурду вже доходить.

Наші вороги, це вата, *****, колоборанти. А представники ЗСУ, війскоматів, поліції, у мене наприклад - викликають велику повагу👍 І точно не викликають страху, я ніколи в житті не намагався уникати їх. Особливо, після повномасштабного вторгнення. Бо я їм вірю. Якщо вони для когось вороги - то такими повинно СБУ займатися, кіберполіція, ще наприклад. Вони моніторять інтернет, соц. мережі, форуми. І це дуже добре👍 Хай чистять нашу землю, від всякої сволоти.

Автору теми, я щіро бажаю, успіхів, та у випадку відправки - гарної служби. Не звертайте уваги на ідіотів. Та вірте в ЗСУ💪

Доречі, цікава особистість - при вході до війскомату, навіть у двір просто, всіх просять телефон ставити у «режим польоту», або взагалі вимикати. Мені так само казали. Якщо бачать, що хтось користується телефоном - у кращому випадку, ще одне попередження, або навіть - забирають телефон, і віддають вже при виході, у черговій частині. Самі працівники війскомату при цьому - вільно користуються телефонами. Я перед відправкою, попросив у військових дозволу на дзвінок. Дуже важливо було. Він запитав кому я хочу зателефонувати, а потім сказав, тільки швидко!! Іди за вугол, і дві хвилини, щоб ніхто не бачив. Я подякував йому. А взагалі не можна. Чесно кажучи - не питав якось чому. Хто знає, з чим це може бути пов'язано? Така заборона.

Я хочу всім сказати, не треба боятися повісток. Це не покарання, як дехто це мабуть сприймає. Це - честь для вас. У мене наприклад - таке відношення до цього. Війскомат - не в'язниця, мобілізовані - не арештанти. Служба в армії, не позбавлення волі. За останні роки, багато чого змінилося. Сама Українська армія, та ставлення людей до неї. У нас війна, нам треба навпаки, бути об'єднаними, а не сваритися, у темах. Тим паче, повістка - це запрошення, від держави, ми повинні її захищати. Є різні випадки - когось беруть, когось - ні. Так, в мене такий досвід. Але я хоча б спробував. Можливо, з часом, в мене вийде. І мені точно нічого приховувати, чи соромитися. А ось тим, хто м'яко кажучи, негативно ставиться до цього - справді повинно бути соромно.

Та, вони ж сказали, що зателефонують, якщо для мене буде щось підходяще. А коли це станеться, та чи станеться взагалі - не відомо.
Дядьку а який в тебе ВОС (військово облікова спеціальність) в військ. квитку написаний? Перебалакаю з командиром, можливо ти нам підійдеш, напишемо тобі відношення з частини і з ним аж бігом мобілізуєся. А якщо нам не підійдеш то тут другі хлопці в своїх частинах перепитають. Гріх не допомогти такому мудрому та мотивованому земляку як ти.

Доречі, цікава особистість - при вході до війскомату, навіть у двір просто, всіх просять телефон ставити у «режим польоту», або взагалі вимикати. Мені так само казали. Якщо бачать, що хтось користується телефоном - у кращому випадку, ще одне попередження, або навіть - забирають телефон, і віддають вже при виході, у черговій частині. Самі працівники війскомату при цьому - вільно користуються телефонами. Я перед відправкою, попросив у військових дозволу на дзвінок. Дуже важливо було. Він запитав кому я хочу зателефонувати, а потім сказав, тільки швидко!! Іди за вугол, і дві хвилини, щоб ніхто не бачив. Я подякував йому. А взагалі не можна. Чесно кажучи - не питав якось чому. Хто знає, з чим це може бути пов'язано? Така заборона.

Я хочу всім сказати, не треба боятися повісток. Це не покарання, як дехто це мабуть сприймає. Це - честь для вас. У мене наприклад - таке відношення до цього. Війскомат - не в'язниця, мобілізовані - не арештанти. Служба в армії, не позбавлення волі. За останні роки, багато чого змінилося. Сама Українська армія, та ставлення людей до неї. У нас війна, нам треба навпаки, бути об'єднаними, а не сваритися, у темах. Тим паче, повістка - це запрошення, від держави, ми повинні її захищати. Є різні випадки - когось беруть, когось - ні. Так, в мене такий досвід. Але я хоча б спробував. Можливо, з часом, в мене вийде. І мені точно нічого приховувати, чи соромитися. А ось тим, хто м'яко кажучи, негативно ставиться до цього - справді повинно бути соромно.
Дуже "м'яко стелити" .

Поведінка персоналу і манера надання послуг в установах, організаціях, закладах накшталт поліклінік, відділень поліції та зокрема ТЦК, нажаль м'яко кажучи не вселяють довіри.
Мені на вході до станції метро вручали повістку три особи, один з
них з ручним кулеметом! Так, були вічливими, але" нахіба" йому ручний кулемет!? :)
У ТЦК завдання "гнати план", вони його і женуть , як можуть.
У мене в ТЦК ніхто не запитував за телефон і тим паче не забирав.
Рідні та близькі які мобілізовані, кажуть мало що змінилось в армії з 90-х років. Так, амуніцію видали, нова, повний комплект.
В учебках годують вище ніж норм, у підрозділах таке :( Можливо багато, що залежить від командування на місцях.

Останнє редагування:
та ти шо))) я був в армії 1996-98 рр. Зараз я в ЗСУ, можу сказати що тоді і зараз це "двє большіє разніци"
Ну коль мы на ты, тогда прочти последнюю фразу в моем сообщении, возможно многое зависит от командования на местах.

Пукалка у тебя короткоствольная, "сучка"), вот и у брата моего родного такая же по роду войск положена )

Продовжуючи тему нового закону, розповім про обов’язки військовозобов’язаних. Думаю, це може бути цікаво для тих, кого нові правила стосуються.

Тож, призовники, військовозобов’язані та резервісти повинні:

🔸перебувати на військовому обліку за задекларованим (зареєстрованим) місцем проживання;
🔹прибувати за викликом військоматів(РТЦК та СП) та інших уповноважених органів у строки, зазначені в отриманих ними документах для взяття на облік;
🔸не змінювати без дозволу військомату (РТЦК та СП) місце свого проживання з моменту оголошення мобілізації та у воєнний час. Якщо ви резервіст СБУ та інших органів, то дозвіл мають дати у їхньому керівництві;
🔹проходити медичний огляд та лікування згідно з рішеннями комісій з питань приписки, призовних комісій або ВЛК військоматів та відомчих лікарень за рішенням керівників відповідних підрозділів;
🔸проходити підготовку до військової служби, військову службу і виконувати військовий обов’язок у запасі, проходити службу у військовому резерві;
🔹особисто прибувати до районних (міських) військоматів (РТЦК та СП) , органів СБУ, підрозділів Служби зовнішньої розвідки з паспортом громадянина України і військово-обліковими документами для зняття з військового обліку в разі переїзду в інше місце;
🔸 особисто в семиденний строк з дня прибуття до нового місця проживання прибувати із паспортом громадянина України і військово-обліковими документами до відповідного районного (міського) військомату (РТЦК та СП);
🔹особисто повідомляти в семиденний строк про зміну персональних даних;
🔸негайно повідомляти про втрату військово-облікового документа;
🔹звіряти не рідше одного разу на п’ять років власні персональні дані з обліковими даними районних (міських) військоматів (РТЦК та СП) ;
🔸подавати щороку до 1 жовтня до військомату (РТЦК та СП) документи, що підтверджують право громадян на відстрочку від призову на строкову військову службу.

‼️ Якщо за будь-яких обставин повістка з «військомату» (РТЦК та СП) не прийшла, призовник має сам прибути в десятиденний строк з дня початку чергового призову на строкову військову службу.

‼️ Призовники, військовозобов’язані та резервісти за порушення закону притягуються до адміністративної відповідальності.

‼️Громадяни, які ухиляються від військового обліку, зборів, призову офіцерського складу, призову під час мобілізації, призову в особливий період, несуть кримінальну відповідальність.

Назад
Зверху Знизу