Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Явка в военкомат, помогите консультацией

• Автор теми Автор теми Izotop1993
  • Дата створення Дата створення
Товарищ замполит, вы спалились....
:) То, что оно засланец - стало понятно давно, точнее - практически сразу после его появления в теме Обстрелы.
Остался вопрос чей засланец и зачем.

Схуяли? В РПГ-7 съемный (и сменный) УСМ. Но, спустя тридцать с лихуем лет, я едва ли помню, чего там куда.
С каких херов он съемный или сменный? По-крайней мере в РПГ 6 это не так. Там разве что прицепной прицел.

Медкомісію у війскоматі я пройшов. Всіх лікарів. Придатний до війскової служби. Дали повістку на відправку. У частину. Доречі, всі перед відправкою там, у війскоматі - проходять психологічний тест. Без співбесіди, лише на папері. Це 200 запитань. Але лише ті, кому на відправку. Не всі. Зараз - так. Рівно 200 питань, 4 сторінки, по 50 питань. І мене, разом із ще кількома чоловіками, з війскомату, з речами на бусику, повезли до частини. Тут, у Харкові. Одна з військових частин. Там 2 лікаря ще. Одного пройшов, там просто загальна співбесіда, а другий - військовий психолог, вже не на папері, а так - я нажаль «завалив». Мене повернули до війскомату, віддали військовий квиток, і все. Додому. Сказали - нажаль, Ви нам не підходите. Війскомат дав «добро», а ось у частині - отримав відмову. Я вже розповідав, не приємно знову це повторювати. Боляче. Хотів служити, та не вийшло. Не взяли, тому що, психолога не пройшов. Зараз такі вимоги. Людина може хотіти, та це ще не значить, що підходить.
Це, мабуть, дуже прикро, що людині, що бажає служити, ставлять перепони якісь психологи. Може вони дуже вчені та справді роблять свою роботу так, як повинні, але ж є і протилежні приклади, коли майже нічого не перевіряють та відправляють одразу на нуль людину с психічними проблемами:

Потрібно щось інше, напевне, може вам допоможуть тут на форумі - вище вже запропонували допомогу, спробуйте, може вийде що.

• Це лайк!
Реакції: Ah
але ж є і протилежні приклади, коли майже нічого не перевіряють та відправляють одразу на нуль людину с психічними проблемами
это ****ец конечно, думал такое только в раше возможно

Дядьку а який в тебе ВОС (військово облікова спеціальність) в військ. квитку написаний? Перебалакаю з командиром, можливо ти нам підійдеш, напишемо тобі відношення з частини і з ним аж бігом мобілізуєся. А якщо нам не підійдеш то тут другі хлопці в своїх частинах перепитають. Гріх не допомогти такому мудрому та мотивованому земляку як ти.
Мені вже три рази відмовляли. 1. У 2000-х, на строкову. За станом здоров'я. Скаліоз. 2. У 2010 році, коли я сам прийшов до війскомату, я сказав що хочу служити. Зі мною навіть і розмовляти не стали. Просто зробили мені відмітки, що я, знятий з обліку, та не є війсково забов'язаним. Було прикро. 3. Місяць тому. По мобілізації. Взагалі, у частині вже. Теж було дуже прикро😕

Я вдячний Вам за допомогу, справді, але ситуація така: мені відмовив саме війсковий психолог. Який спілкувався зі мною. Задавав мені питання, прості, та напевно відповіді йому не сподобалися. Війскової спеціальності я не маю. В армії, до цього не служив. Чому - я сказав вже. Досвіду також нема. Бажання - вибачте, цього мало. Я розумію. Так, я спробував, мені дали шанс. Я їм скористався. Та не пройшов. Не тому що не хочу, а тому що не взяли. Мені ж відмовили, не тому що я за спеціальністю не підходжу, тоді дійсно можна було б спробувати в іншу частину. А тому що, психолог вирішив, що я не готов. Морально-психологічно, не підходжу. Ось в чому справа. А так, що в іншу частину, від цього досвід в мене не з'явиться, і ВОС теж. Знову психолог мені дасть відмову. Мені у війскоматі, навіть не запропонували інші варіанти. Тому що розуміють мабуть, що якщо я там не пройшов, то це вже все...😕 Прикро, справді, і дуже боляче, повірте. Мені сказали, що зателефонують, та це я думаю просто щоб не робити мені ще більше болю. А насправді, ніхто мені мабуть, вже не зателефонує. Як би мені цього не хотілося. Я розумію, не можуть всі бути в армії. Я справді Вам вдячний, за пропозицію допомоги, та розумію, що нічого не вийде. Я хочу, дуже хочу, та розумію, боляче але розумію, що я не гожуся туди😕

Ні звісно. С чого Ви взяли? Це було 2002-2004 рік. Мені було тоді 15-17 років. Ну, в залежності від того, коли саме. Просто у мене день народження - весною. Я сказав, у 2000-х, не знаю, с чого Ви зробили такі висновки. Ми зі школою ще проходили. Спочатку районну медкомісію. Здається, у 2002 році. Мені тоді було, 14-15 років. Ну, я просто не пам'ятаю, це було до мого дня народження, чи після😂 Просто для обліку. А потім - обласну. У 2004 році. Це 16-17 років. Я не пам'ятаю, з якого віку, тоді у армію брали. Мабуть з 18. Але медкомісії, ті, ми з іншими хлопцями нашого класу, проходили у ті роки.

Мені на вході до станції метро вручали повістку три особи, один з
них з ручним кулеметом! Так, були вічливими, але" нахіба" йому ручний кулемет!? :)
Ну, зброя у війскових, і повинна бути😊 Тим паче, у воєнний час. Що правда, ручний кулемет, під час роздавання повісток, біля метро - це вже занадто. Зазвичай, у них автомати. Я жодного разу, не бачив, щоб повістки роздавали з ручним кулеметом. Це - сильно. Мабуть, це ну щоб ніхто не сумнівався, так би мовити, для чого повістки. І що взагалі це таке. Щоб, відразу було видно. Звісно, вони мають на це право. Та я вперше таке чую. Виявляється - таке теж буває. Може комусь виписували - з якоюсь взагалі, більш серйозною зброєю. На те вони і Збройні Сили😉 Хоча чисто для вручення повістки - річний кулемет, наврядчи потрібен. Він тільки для ворогів - а їм повістки не потрібні. Для них - пакети.

Можливо багато, що залежить від командування на місцях.

Може Ви і праві. Якісь поодинокі випадки. Та в цілому, армія сьогодні, і років 15 тому, це різні речі. В багато чому.

Це, мабуть, дуже прикро, що людині, що бажає служити, ставлять перепони якісь психологи. Може вони дуже вчені та справді роблять свою роботу так, як повинні, але ж є і протилежні приклади, коли майже нічого не перевіряють та відправляють одразу на нуль людину с психічними проблемами:

Потрібно щось інше, напевне, може вам допоможуть тут на форумі - вище вже запропонували допомогу, спробуйте, може вийде що.

Звісно прикро😕 Ви праві. Бажаючих, дуже багато. Когось - дійсно брали, комусь - як мені відмова😕 Я знаю це не з якихось красивих роликів, чи розповідей, а те що я бачив на власні очі, і чув власними вухами. Вирушив туди, з гарним духом, і завзято все почав проходити. Кілька разів їздив туди. Коли відправка у частину - я повірив, що все, у мене вийшло😍 Не очікував, відверто кажучи, що просто у частині, мене відправлять назад😕 Головне - залишився вже останній кабінет, у мене майже вийшло, і тут...відмова😩 Уявіть собі.

Той хлопець, що там в посту, я читав. Шкода. Та це не показник, для всієї армії. Конкретно той випадок - звісно так не має бути. Та взагалі, це ж не массові такі випадки. А робити «подарунки» для ****стських пропагандистів - щоб вони потім це у себе «перекручували», в новинах - не варто.

Останнє редагування:
Ну, зброя у війскових, і повинна бути😊 Тим паче, у воєнний час. Що правда, ручний кулемет, під час роздавання повісток, біля метро - це вже занадто. Зазвичай, у них автомати. Я жодного разу, не бачив, щоб повістки роздавали з ручним кулеметом. Це - сильно. Мабуть, це ну щоб ніхто не сумнівався, так би мовити, для чого повістки. І що взагалі це таке. Щоб, відразу було видно. Звісно, вони мають на це право. Та я вперше таке чую. Виявляється - таке теж буває. Може комусь виписували - з якоюсь взагалі, більш серйозною зброєю. На те вони і Збройні Сили😉 Хоча чисто для вручення повістки - річний кулемет, наврядчи потрібен. Він тільки для ворогів - а їм повістки не потрібні. Для них - пакети.

Можливо багато, що залежить від командування на місцях.

Може Ви і праві. Якісь поодинокі випадки. Та в цілому, армія сьогодні, і років 15 тому, це різні речі. В багато чому.
У человека должность пулемётчик, вместо АК у него РПК. В остальном всё точно так же. Это нормально

Если вас забраковал психолог - значит у Вас психическое заболевание. И Вы скорее всего опасны для общества, если Вас даже в армию не берут, куда гребут всех подряд...и косых и слепых, горбатых и глухих.
Вы должны сами лечь в стационар 15-й больницы, пока не случилось беды. Но сначала у семейного возьмите направление.
:рл: Самі сходіть туди. Вам схоже це вкрай потрібно. Якщо не розумієте, хто такий психолог. Тим паче, війсковий, у частині. Мені байдуже, що Ви мелете тут. Це ж форум, тут є різні люди. P.S. 15-та лікарня, вже давно, 3-тя. Ви хоч би в Гуглі подивилися. А косих, глухих та хромих, як ви вважаєте, всіх підряд, беруть тільки в оркостані. Ви про армію з форуму чули мабуть, сліпо вірите всім підряд, а я трішки інакше знаю про це. І давно вже не слухаю всяких неадекватів, хамів, дурнів, та «розумників». Навчився не звертати на них уваги. Якщо хтось бажає, якось вивести мене із себе, то мушу розчаровувати😂 Я не реагую на це😊 Слухаю тільки себе та нормальних людей. Не пройшов війскового психолога - чесна відповідь, з власного досвіду. І реакція всяких неадекватів на це, те, як вони тут самі себе соромлять, думаючи, що мене це якось «чипляє» - повірте, мене зовсім не цікавить.

Останнє редагування:
Если вас забраковал психолог - значит у Вас психическое заболевание. И Вы скорее всего опасны для общества, если Вас даже в армию не берут, куда гребут всех подряд...и косых и слепых, горбатых и глухих.
Вы должны сами лечь в стационар 15-й больницы, пока не случилось беды. Но сначала у семейного возьмите направление.
Какой ***** подпишет с ним декларацию?Это ж чистый *****.

Дядьку а який в тебе ВОС (військово облікова спеціальність) в військ. квитку написаний? Перебалакаю з командиром, можливо ти нам підійдеш, напишемо тобі відношення з частини і з ним аж бігом мобілізуєся. А якщо нам не підійдеш то тут другі хлопці в своїх частинах перепитають. Гріх не допомогти такому мудрому та мотивованому земляку як ти.
Гріх не подякувати такій людині. Ви поставили мене трішки у незручне становище, то що, я така людина, що обов'язково має подякувати за добро, яке мені роблять. Чому наврядчи вийде мені допомогти - я там вже Вам казав. Я б із задоволенням, прийняв Вашу допомогу, Ви самі бачите, як ця справа для мене важлива. Але треба вміти чути ще й відмови у житті. Врешті решт, не можуть всі чоловіки в країні, всі без виключення віком 18-60 років, бути у армії. Є ті, хто і іншим займається. Не вийшло з армією, варто спробувати щось інше. Для користі державі. Не приховую - я б дуже хотів, у ЗСУ, тим паче, я вже майже потрапив туди. Та вони ж теж дивляться, кого рекомендуємо брати, а кого ні. Мені це звісно боляче, але я із порозумінням ставлюся до цього. Навіть, із повагою. У мене ще погляди, до цього всього - з великою повагою. До нашої країни, до ЗСУ, взагалі, до таких речей. Просто я дуже сильно люблю нашу файну Украину😍 У мене на серці дві чудові дівчини - Україна, і ще одна)) Ну, я маю на увазі, серед дівчат. Та то вже не для форуму. Занадто особливе. Є речі, які для мене принципові. Україна - в тому числі. Не вийшло з армією, отже так склалося.

Та я Вам бажаю, успіхів. Вірю в ЗСУ. Ще раз дякую, за пропозицію допомоги. Нажаль, не можу її прийняти. Та я дуже поважаю, Вашу пропозицію. Дякую.

Схуяли? В РПГ-7 съемный (и сменный) УСМ. Но, спустя тридцать с лихуем лет, я едва ли помню, чего там куда.
Тру, даже срочники через 20-30 лет не могут магазин вставить в калашников с первого раза.

Назад
Зверху Знизу