Та, вони ж сказали, що зателефонують, якщо для мене буде щось підходяще. А коли це станеться, та чи станеться взагалі - не відомо. Зараз беруть, не всіх бажаючих, а виключно тих, хто підходить. За станом здоров'я, та за морально-психологічними якостями. Та це навіть добре, що такий підхід, так і повинно бути в професійній армії. Одному відмовили, через варікоз, а служити хоче. Ще одна дівчина років 25 прийшла та каже хочу в армію. Там їй теж почали щось радити. Добровольців, мотивованих, хто бажає - справді дуже багато. Та беруть не всіх. Якщо, конкретно для мене у них щось буде - вони самі зателефонують. Я із розумінням ставлюся до цього. Спробував, але на жаль - не вийшло.
Пані, для цього теж, потрібно бути в армії. Щоб взяли. Хто не пройшов мед.комісію, наврядчи візьмуть писарем, чи на картоплю. Медкомісію, проходять не тільки для фронту. А взагалі, для армії. Якщо відмова, то все. І це не тільки терапевт, хірург, а так далі. Психологічній перевірці, приділяється дуже багато уваги. Забудьте, як раніше брали в армію. Зараз - інакше. Українська армія, між іншим переходить на стандарти НАТО. Це добре😍 А це, зовсім інший підхід. Як Ви гадаєте, чому не всіх хто хоче - беруть? Це не тому, що людина погана, а просто тому, що по тим чи іншим критеріям, вона не підходить. У конкретний рід війск, чи взагалі, в армію в цілому.