Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Впечатлениями о войне, если что. Или в связи с войной.
Вот у кого впечатления! Ещё о Той войне.

Вот могла она себе в самом кошмарном сне представить, что через 81 год, 24 февраля 2022..?

У нас тоже
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Только сейчас обитает на Полтавщине.

"А у нас солдати товстіють від надлишку смаколиків, та ще й діляться ними з цивільними, що не хочуть або не можуть виїхати з зони бойових дій. Питну воду лишають в укриттях, щоб не тягнути за собою — може комусь знадобиться, і ще й можуть собі дозволити найкраще екіпірування" (с)

Де це воно таке бачило?
У якому окопі?

Вспомнила ИРОЧКУ. аааааа :)

Мне попался человек, рожденный в Харькове и никогда в жизни не прочитавший ничего на мове.
Не знаю, как действовал мезанизм освобождения от изучения в школе - только относительно языка или литературы тоже?
Потенциальные медалисты, скорее всего, лолжны были иметь аттестацию по обоим предметам.
У меня пррблема была с физкультурой. Болезненная девочка с приобретенными проблемами сердца. :)
Но в последнем классе пришлось на физкультуру ходить.
Я и не вспоминала никогда о сердце - ни в институте, ни потом...
А тут уже на работе сдача норм ГТО, перед ней медицинский контроль.
И... о Боже! Хронических сердечниц признают годными, а меня больной. Хронички меня чуть не сожрали - она значит больная а мы здоповые???
Но я ездила во все колхозы, кагаты и прочие стройки.
Кроме времени, пока ребенку не исполнилось 8 лет. Нависла угроза колхоза на месяц.
И я вспомнила - я ж БОЛЬНАЯ!
Ага щас. Комиссия в поликлинике признала меня здоровой. А я уже вовсю курила. :)
Вот и теперь могу приседать ;)

"А у нас солдати товстіють від надлишку смаколиків, та ще й діляться ними з цивільними, що не хочуть або не можуть виїхати з зони бойових дій. Питну воду лишають в укриттях, щоб не тягнути за собою — може комусь знадобиться, і ще й можуть собі дозволити найкраще екіпірування" (с)

Де це воно таке бачило?
У якому окопі?
...таке є,пані,діляться з цивільними їжею і водою, і купують собі потрібне знарядження,бо можуть собі це дозволити

...у нас не зона бойових дій, але військові допомагають місцевим мешканцям їжею постійно

...у нас не зона бойових дій, але військові допомагають місцевим мешканцям їжею постійно
Про таке я чула. Вартові на якомусь об'єкті.
Там взаємообмін на добровільній основі. Військовим хочеться чогось домашненького, тому щиро віддячують. Мо' й самі не просять, та люди здогадуються, що консерви вже й набридли.

...пані,хлопці не живуть в окопах,вони чергують там якийсь термін,потім їх міняють
Це вам хто розповів?
А якщо батьки за непрямими ознаками визначають, де їх син?
Тиждень у окопі, тиждень відпочинок, наприклад.
І чекають дзвінка.

...пані,повірте, я знаю, що кажу
Я теж правду кажу. У мене сусіди такі є.
Інколи супроводжувала за надсиланнями. Бачила, як вони поштові штампи прискіпливо розглядали. Теж непряма ознака.
і що діти кажуть - самі не телефонуйте, чекайте дзвінка.

Назад
Зверху Знизу