Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Т
ТС, ви по місту гуляєте, зайдіть в кіно на цей фільм. Дуже хороший.
Або запишіть собі глянути його вдома, коли в інтернеті викладуть, якшо в кіно не хочете.
Документальна зйомка, якраз по темі цього вашого топіка - враження від першої особи.
В трейлері зібрали самі видовищні моменти. Але фільм більше про людей ніж про війну, бо дія відбувається на невеликій площі практично без техніки. Люди (харків'яни в тому числі), діалоги, думки.

1000060743.webp

Так, кажуть автор нелегально ходив разом з штурмовиками і знімав.. В самому пеклі.

И чем с вами, интересно, рассчитывались в виде бартера? Или то так абы попиздеть. Инфляция съедала зарплату, это так, но продукцией зарплату мне лично не выдавали никогда
Іншим видавали, наприклад, емальованими судочками для холодцю і іншою посудою.. Я купувала у них..

ще й продавали, нижче собівартості

Так, кажуть автор нелегально ходив разом з штурмовиками і знімав.. В самому пеклі.
Саме так, сильно просився і його взяли, за умови шо буде вдягнений як вони (а не в синьому журналістському броніку) - щоб не виділявся.
Серед тих штурмовиків був хлопець з Мирнограду, 22-річний, який вчився в ХПІ. Починав очно вчитись, ще до війни, на момент зйомки продовжував дистанційно. Українською говорив, дуже добре, сказав шо недавно перейшов. І вони трохи з журналістом поспілкувались, один з ХПІ, другий з ХІРЕ, мовляв оце посадку разом пройдем, а потім і почубитись можна буде)) стінка на стінку, як ці два інститута робили традиційно.
А за 5 місяців цього хлопчика було поранено і з тих пір його доля невідома.

Сергія Лойко шось не видно і не чути - журналіста, який в Донецькому аеропорту з нашими військовими був. В 2022 він ще вривався в висвітлення війни, а потім зник. Мабуть здоров'я не дозволяє, та й вік вже. Здається, якраз оце 10 років, як він приїздив в Харків з книгою Аеропорт. Людей капєц поприходило. Ще актор був з ним, та ось знайшла
Під супровід гітари автор спільно з відомим українським актором Олексієм Горбуновим читали уривки з роману. Після читання на сцену піднялися захисники Донецького аеропорту-легендарні «кіборги».
Хлопці книжки теж підписували, а до нього черга нереальна була, я навіть не намагалася туди стояти.

Назад
Зверху Знизу