Kraas автор.Автора темы не помните, кто ?
Тоже не нахожу, ни поиском ни глазами
Вероятнее всего удалил автор темы, но можно переспросить
Личка закрыта давно
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Kraas автор.Автора темы не помните, кто ?
Тоже не нахожу, ни поиском ни глазами
Вероятнее всего удалил автор темы, но можно переспросить
Та шото його колбасе послєднє время🤷♀️Kraas автор.
Личка закрыта давно
Ага... я поняла.Kraas автор.
Личка закрыта давно
поганок сирих переївТа шото його колбасе послєднє время🤷♀️
Не понятно
Отож... сама нейтральна і вкусняшки там 🤷♀️Не понятноу него так много самых разных тем, очень много - зачем надо было именно эту удалять
![]()
Вот у кого впечатления! Ещё о Той войне.Впечатлениями о войне, если что. Или в связи с войной.
Навеяно строкой из сообщения Клайди в теме о США.
ЙОСИФ БРОДСКИЙ
Письма Римскому Другу
(Из Марциала)
...таке є,пані,діляться з цивільними їжею і водою, і купують собі потрібне знарядження,бо можуть собі це дозволити"А у нас солдати товстіють від надлишку смаколиків, та ще й діляться ними з цивільними, що не хочуть або не можуть виїхати з зони бойових дій. Питну воду лишають в укриттях, щоб не тягнути за собою — може комусь знадобиться, і ще й можуть собі дозволити найкраще екіпірування" (с)
Де це воно таке бачило?
У якому окопі?
Я про те, що у окопах товстіють....таке є,пані,діляться з цивільними їжею і водою, і купують собі потрібне знарядження,бо можуть собі це дозволити
...пані,хлопці не живуть в окопах,вони чергують там якийсь термін,потім їх міняютьЯ про те, що у окопах товстіють.
Про таке я чула. Вартові на якомусь об'єкті....у нас не зона бойових дій, але військові допомагають місцевим мешканцям їжею постійно
Це вам хто розповів?...пані,хлопці не живуть в окопах,вони чергують там якийсь термін,потім їх міняють
...пані,повірте, я знаю, що кажуЦе вам хто розповів?
А якщо батьки за непрямими ознаками визначають, де їх син?
Тиждень у окопі, тиждень відпочинок, наприклад.
І чекають дзвінка.
Я теж правду кажу. У мене сусіди такі є....пані,повірте, я знаю, що кажу
і коли на відпочинку, в 5-10км від лбз, хєр платять бойові, все по-годинноТиждень у окопі, тиждень відпочинок, наприклад.