Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

У нас з чоловіком було весілля на кінець квітня 2019 заплановане. Коли зрозуміли що *****ів в нашій країні більшість і вони нам оберуть шоумена - перенесли. Щоб встигнути одружитись при по. Який не був ідеал, але ж хоча би показав себе в справі і точно не клоун.
Якби я не любила так свою землю, ще в 2019 упиздувала би з цього дурдома який в воюючій країні обирає шлунком а не мізками.
А я от задаю собі одне й те саме питання вже кілька років підряд. КУДИ?
А відповіді у мене нема.

було весілля на кінець квітня 2019 заплановане. Коли зрозуміли що *****ів в нашій країні більшість і вони нам оберуть шоумена - перенесли. Щоб встигнути одружитись при по.
Перепрошую...
а яким чином ваше весілля дотичне до чинного президента країни ??

Певно тим же, яким в цю тему несуть відосики про вашого чинного, які жодним чином не дотичні до війни. Його косноязичні шоу розраховані на *****ів. Є теми для такого шлаку, але ніт, пре з людей підмахнуть сракою. Тренуються перед виборами.
Стоп.
Ще раз... я не про когось там, чи чиїсь дописи

Я - справді не розумію,
яким чином моє-ваше-будького весілля дотичне до прізвища чинного президента країни.
????
В мене свідоцтво про шлюб трохи раніше за ваше,
але там нема "прізвища президента" у підписах
Чи про шо ви ?

Я справді не розумію, який зв'язок

Стоп.
Ще раз... я не про когось там, чи чиїсь дописи

Я справді не розумію,
яким чином моє-ваше-будького весілля дотичне до прізвища чинного президента країни.
????
В мене свідоцтво про шлюб трохи раніше за ваше,
але там нема "прізвища президента" у підписах
Чи про шо ви ?

Я справді не розумію, який зв'язок
Вы и сюда добрались...

Де там куратор теми, хай вже тре. Хоч стопітцот раз чинний ваш сеньйор голодомор - йдіть з ним разом *****.
Здесь нет куратора.
Но Несвобода подобралась близко.

Возьмемся за руки, друзья,
Чтоб не пропасть поодиночке!

Той момент коли твоя *******ка спілкування, в якій з 2014 повно волонтерів, військових, грає з тобою злий жарт - ти навіть не допускаєш думки що можуть вибрати шоумена, чия партія буде кооперуватись з ригами і сформує проросійську по суті більшість.Ти звик круг себе бачити нормальних людей. Але його вибирають. І ти розумієш шо дуже переоцінював свій народ. Для
99% якого війна була десь далеко. А шоу виявилось близенько, цікаво, по приколу.
А я всі п'ять років каденції Порошенка кричала, що все це закінчиться погано. Мене оголосили агентом ***ла і ворогом України.
Але ця ж *******ка зіграла поганий жарт із виборцями Порошенка отут, на ХФ. Бо насправді ситуація буда протилежна, але ніхто не хотів цього бачити.
Ну, от і воно.
Коли Ющ був презом, я так само говорила, що все йде до біди - ну, риги прийшли.
Все це було очевидно, якщо просто думати, а не повторювати штампи, чим тутешні юзери займалися всю дорогу.
На жаль, тепер у нас і надії практично нема.
Вчора проїхала містом.
Жодної свічки у вікні. Мешканці Запоріжжя плювать на все хотіли.

Хф в последнее вмемя становится полигоном для отработки приемов, которые мы уже проходили.
С мыслепреступлениями, с запретом на свободу слова, не несущего опасности для государства.
"Слово и дело" во всей красе.
Прелюдия к созданию минираши.

Вчора проїхала містом.
Жодної свічки у вікні. Мешканці Запоріжжя плювать на все хотіли.
Торі! В День українського прапора і наступного Дня у День незалежності державних прапорів майже не було.
І навіть це намагались виправдати.
Зате аж бігом виганяють з ХФ "ворогів". Десь залишилась цитата із Вільде про суд.
Вже навіть бачила тонкий натяк на деанонімізацію. І юзер позадкував.

Все одно не зрозуміла :незнаю:

Стосовно вище в дописах, про весілля...
це як поспішати одружитись при Байдені, аби не при Трампі.

Яка до біса різниця , яке це має значення для весілля ??? :confused:

Не розумію.

Хтось може пояснити ?

Из того, что стоило бы попробовать, но не срослось, был Чорновил 25%.
Чем больше процент, тем меньше толку. Пример Ющенко.
Не жалею о своем выборе хотя бы потому, что установила, пусть и интуитивно, эту зависимость.
Как бы не случилось, что следующий получит 99.9.
И это будет крах.
Это надо бы опубликовать в Вашингтон пост, например,- как наша политически ****амотная баба установила зависимость.. :здивований::здивований:

Это надо бы опубликовать в Вашингтон пост, например,- как наша политически ****амотная баба установила зависимость.. :здивований::здивований:
Славусьо! Как так оказалось, что ты еще был студентом, а я отгуляла свой первый отпуск?

Так ваш кумир- рыг и был изначально. Но вовремя приодел вышиванку.
А я вот против рыгов во времена 1 Майдана глотку рвал. И ходил с оранжевым шарфом по Харькову, ловя на себе дикие взгляды подавляющего большинства прохожих и пассажиров метро.
Интересно-не вы ли, часом округляли на меня глаза?:)

Поэтому я знаю, что такое просрать все надежды Майдана (привет пчеловоду и его "любим друзям" во главе с вашим кумиром). Жаль Зинченко рано ушел- раскрыл бы многое. Он только успел обозначить сразу после победы Юща, что начало происходить вокруг него...
Если это все, что ты сделал для майдана, так почему удивляешься, что твои надежды просраны??

В День українського прапора і наступного Дня у День незалежності державних прапорів майже не було.
Как правильно заметила Тори,всем на все плевать.21 ноября была дата для Украины.Без гугла хер кто вспомнит.Я в том числе.Даже у нас на форуме про нее никто не вспомнил.Хотя мы все тут типа "патриоты"

Если это все, что ты сделал для майдана, так почему удивляешься, что твои надежды просраны?? Кстати, "

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Как правильно заметила Тори, всем на все плевать.21 ноября была дата для Украины.Без гугла хер кто вспомнит.Я в том числе.Даже у нас на форуме про нее никто не вспомнил.Хотя мы все тут типа "патриоты"
Красивая фраза, но смысла в ней нет..

Да что за детский сад.
Я уже говорил на этот счет.
Давайте не будем тут политику подпитывать.
Просто почитайте спокойно о близком окружении кумиров, о них самих, об их семьях, об их "самоотверженности". Увеличиваются или уменьшаются их статки во время войны. Спокойно без эмоций.
Повторю- не имею претензий к простым людям, посчитавшим ряженых меньшим злом.У меня есть такие друзья- И они воюют, считая и сейчас зеленых большим, чем те, злом... И они для меня- люди заслуживающие уважения ибо их проявила война.
А вы мне про второй тур...
Короче, ушел от ответа. А зеленый он и в Африке зеленый. Крокодил...

Назад
Зверху Знизу