Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Заснована в 1951 році шахтарська столиця Червоноград - ХТЗ в мініатюрі,
ну і ця атмосфера сходу з сєпарськими поглядами і підпалом машин ЗСУ.

Ух ты... :) это ж Прожекта город, где он живет )

@project-70​

Останнє редагування:
А що це таке ВКЛАДКИ у телефоні? Там унизу є така штука, як вмикаю інтернет.

2aUoQ7kNvgFW0uq2&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fhrk8-1.webp

Мабуть це віконця для різних сайтів в вашому браузері.
Відкрили браузер (чи він там у вас сам запустився) коротше, зайшли на хф. А потім вам треба на сайт хтс наприклад - ви можете або в поточному віконечку зайти на хтс (закривши ХФ тим самим), або відкрити нову вкладку і зайти там.
Є Вкладки, а є Закладки.
Закладки це зірочка, а там хтс і все інше. А що таке Вкладки, не розберу. За зірочкую типа екранчик з цифрою. Оце і є Вкладки. Не розумію, звідкіля вони там

Про диктатора, друга диктатора. Как они все похожи, твари.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Особливо коли приїзжаєш з Салтівки в область релакснуть і в тиші та спокої зробити нігті, а майстер така - ой ви бачили шо на Салтівці творицця, там же неможливо жить, постійно одна Салтівка в новинах. І ти така - та ну ***) релакснула)
Роби гігієніческий) там машинка реве, пилісос гуде, всі мовчат . А як закончило ревіт - розплачуєшся і тікаєш 😁

Артур Кестлер, "що написав знаменитий роман "Тьма, що засліплює", один з найсильніших творів, які розкривають природу тоталітаризму"

Володимир Лис порекомендував.
Саме час звернутись саме до такої книжки, як бачу.
Бо нікуди не ділось "Слово и дело", започатковане, здається, петром, не Олексійовичем :).

Только с помощью стрелки и можно узнать его с краю :D

Спасибо )) Даже не думала игнорировать Пошляка :незнаю: Я вижу его сообщения. Но писать в Лавочке не могу. Внизу каждого сообщения в теме у меня нет стрелочки Відповісти. Есть только значок Скарги и значок Лайк.
Почему я так и не поняла :незнаю: И кстати в вашей теме Война, люди, впечатления тоже самое :незнаю: Хотела пару раз фотки там у вас запостить, но не могу
По какой причине Иро4ке ограничен доступ в мою тему и на Лавочку?
Может, еще у кого такая проблема?
Эта моя тема не модерируется.
У меня нет юзеров в игноре, и не было никогда.

Здесь полная свобода, кроме посягательства на территориальную целостность, оправдания вторжения и публикации недозволенной информации о местах обстрелов.

По какой причине Иро4ке ограничен доступ в мою тему и на Лавочку?
Может, еще у кого такая проблема?
Эта моя тема не модерируется.
У меня нет юзеров в игноре, и не было никогда.

Здесь полная свобода, кроме посягательства на территориальную целостность, оправдания вторжения и публикации недозволенной информации о местах обстрелов.
Вона - ватна пиздота

Вам не гидко спілкуватись з таким персонажем?
Мне не нравится ее живопись и некоторые высказывания. Говорила об этом публично. Имею право.
Как и она имеет право оставлять сообщения в любой теме, не будучи заблокированной в целом на ХФ.

Назад
Зверху Знизу