Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Уф.
Какими словами объяснить, чтобы вы все-таки поняли :незнаю: я не читаю всё.
Обращаться ко мне в какой-то неведомой теме "сефида посмотрите" - бесполезно.
У меня выключено уведомление о цитировании, я смотрю-читаю сама, то, что мне нужно-интересно или как-то так.
И отвечаю либо не отвечаю - соответственно этому же.
Я совсем не требую, только от избытка чувств...)))))) И больше не буду

да нам оно тут на ХФ как то и пох. Но о нем знают и без нескольких ХФ-пенсов или около того.
Вроде ж все массовые акции согласовываются с гор. властями.
Кто ж им разрешил в поминальный день мудями трясти по улицам?

??Серед справжніх підарів живеш? бо звідки знаєш такі інтимні подробиці? )))
Та ні, тільки з тобою ото вимушений спілкуватися.
Щодо витрачання на себе зібраних донатів - приклади, нажаль, є. Сам пошукай в гуглі, тренуй залишки сірої речовини.

Вроде ж все массовые акции согласовываются с гор. властями.
Кто ж им разрешил в поминальный день мудями трясти по улицам?
Врядли это фейк про прайд в ноябре... Я среагировал только на дату проведения.А так - оно мне до того самого органа, который они полюбляют использовать по своему...Это их право и выбор, лишь бы не в зоне моей свободы и прав на мировосприятие...

Врядли это фейк про прайд в ноябре... Я среагировал только на дату проведения.А так - оно мне до того самого органа, который они полюбляют использовать по своему...Это их право и выбор, лишь бы не в зоне моей свободы и прав на мировосприятие...
Несколько раз это проводилось в виде конференций.
Может, ходА не планируется?

вот молодцы- прочитали нас и перенесли дату:кручусь:
И правильно- целее будут их драгоценные части тела :D

...ідіот у юності,мудрим у старості не стане(с)
Якраз зараз мені потрібний приклад для того, щоб розібрати на логічні складові частини і ти схоже підходящий зразок тих, що не вміє чи не хоче розмірковувати бо й так правду бачить без всякої логіки ...:ги::добіса: 1. Ти не бачиш, що твій коментар дурний абсолютно, варто всього секунду задуматись про що це і яке має відношення до реального життя і в тебе від сорому має почервоніти навіть срака .

Якраз зараз мені потрібний приклад для того, щоб розібрати на логічні складові частини і ти схоже підходящий зразок тих, що не вміє чи не хоче розмірковувати бо й так правду бачить без всякої логіки ...:ги::добіса: 1. Ти не бачиш, що твій коментар дурний абсолютно, варто всього секунду задуматись про що це і яке має відношення до реального життя і в тебе від сорому має почервоніти навіть срака .
...дядьку,ви дістали всих своїм графоманським ідиотизмом

...дядьку,ви дістали всих своїм графоманським ідиотизмом
Не всіх , а тільки тих, хто з середньої освіти засвоїв тільки вміння грамотно записувати дурниці на кшталт оцієї "народной йклмн мудрості" - "...ідіот у юності, мудрим у старості не стане"-- От якщо ти зараз мудрий, то повинен розтлумачити сенс того, що написав. Але ж ти цього не зробиш, ти будеш зображати симпатичного песика, що все розуміє, а розказати не може. Зверни увагу, я не хочу тебе ображати, а тільки зрозуміти про якого ідіота ти написав- якщо в юності він вже був справжнім медицинським ідіотом, то хто ж з розумних може чекати від нього мудрості в його старості?? І твоя "мудра" приказка випаровується, як дим з цигарки..

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу