Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Кстати, для нас чужой опыт ничто.
После развала союза, а до этого Варшавского договора, первыми стали Вацлав Гавел, Ландсбергис, в Польше лидер Солидарности, даже в Белоруссии академик Шушкевич. Но что-то пошло не так. Одного безусловного авторитета мало.
Но мы таки решили попробовать внесистемного непрофессионала даже без авторитета вышеуказанных.

Очень просто - ваш керманыч настоп...див.
Я думаю, что большинство населения голосовало за Зеленского с надеждой на мир, он же не ПРОСТО так, в свое время предлагал "ПРОСТО перестать стрелять" . "ПРОСТО" не получилось.

Вполне возможно, что он ПРОСТО правильно оценивал наш ресурс в соотношении с рашей и не был на 💯
уверен в помощи запада.

ага, так настоп..див шо решили голоснуть по приколу, а вдруг шотобудет. Это как смотреть ****уху и думать что в итоге они все там поженятся

Это тот Зинченко, к-рый в медиа занимал ведущую должность. Честный человек, вроде.
И как же он его развалил?
Мне он был симпатичен, но в СДПУ(О) одно время вместе с Медведчуком состояли. Интересная партия такая.

У нас з чоловіком було весілля на кінець квітня 2019 заплановане. Коли зрозуміли що ідіотів в нашій країні більшість і вони нам оберуть шоумена - перенесли. Щоб встигнути одружитись при по. Який не був ідеал, але ж хоча би показав себе в справі і точно не клоун.
Якби я не любила так свою землю, ще в 2019 упиздувала би з цього дурдома який в воюючій країні обирає шлунком а не мізками.
А я от задаю собі одне й те саме питання вже кілька років підряд. КУДИ?
А відповіді у мене нема.

було весілля на кінець квітня 2019 заплановане. Коли зрозуміли що ідіотів в нашій країні більшість і вони нам оберуть шоумена - перенесли. Щоб встигнути одружитись при по.
Перепрошую...
а яким чином ваше весілля дотичне до чинного президента країни ??

Певно тим же, яким в цю тему несуть відосики про вашого чинного, які жодним чином не дотичні до війни. Його косноязичні шоу розраховані на дебілів. Є теми для такого шлаку, але ніт, пре з людей підмахнуть сракою. Тренуються перед виборами.
Стоп.
Ще раз... я не про когось там, чи чиїсь дописи

Я - справді не розумію,
яким чином моє-ваше-будького весілля дотичне до прізвища чинного президента країни.
????
В мене свідоцтво про шлюб трохи раніше за ваше,
але там нема "прізвища президента" у підписах
Чи про шо ви ?

Я справді не розумію, який зв'язок

Стоп.
Ще раз... я не про когось там, чи чиїсь дописи

Я справді не розумію,
яким чином моє-ваше-будького весілля дотичне до прізвища чинного президента країни.
????
В мене свідоцтво про шлюб трохи раніше за ваше,
але там нема "прізвища президента" у підписах
Чи про шо ви ?

Я справді не розумію, який зв'язок
Вы и сюда добрались...

Де там куратор теми, хай вже тре. Хоч стопітцот раз чинний ваш сеньйор голодомор - йдіть з ним разом *****.
Здесь нет куратора.
Но Несвобода подобралась близко.

Возьмемся за руки, друзья,
Чтоб не пропасть поодиночке!

Той момент коли твоя бульбашка спілкування, в якій з 2014 повно волонтерів, військових, грає з тобою злий жарт - ти навіть не допускаєш думки що можуть вибрати шоумена, чия партія буде кооперуватись з ригами і сформує проросійську по суті більшість.Ти звик круг себе бачити нормальних людей. Але його вибирають. І ти розумієш шо дуже переоцінював свій народ. Для
99% якого війна була десь далеко. А шоу виявилось близенько, цікаво, по приколу.
А я всі п'ять років каденції Порошенка кричала, що все це закінчиться погано. Мене оголосили агентом ***ла і ворогом України.
Але ця ж бульбашка зіграла поганий жарт із виборцями Порошенка отут, на ХФ. Бо насправді ситуація буда протилежна, але ніхто не хотів цього бачити.
Ну, от і воно.
Коли Ющ був презом, я так само говорила, що все йде до біди - ну, риги прийшли.
Все це було очевидно, якщо просто думати, а не повторювати штампи, чим тутешні юзери займалися всю дорогу.
На жаль, тепер у нас і надії практично нема.
Вчора проїхала містом.
Жодної свічки у вікні. Мешканці Запоріжжя плювать на все хотіли.

Хф в последнее вмемя становится полигоном для отработки приемов, которые мы уже проходили.
С мыслепреступлениями, с запретом на свободу слова, не несущего опасности для государства.
"Слово и дело" во всей красе.
Прелюдия к созданию минираши.

Вчора проїхала містом.
Жодної свічки у вікні. Мешканці Запоріжжя плювать на все хотіли.
Торі! В День українського прапора і наступного Дня у День незалежності державних прапорів майже не було.
І навіть це намагались виправдати.
Зате аж бігом виганяють з ХФ "ворогів". Десь залишилась цитата із Вільде про суд.
Вже навіть бачила тонкий натяк на деанонімізацію. І юзер позадкував.

Все одно не зрозуміла :незнаю:

Стосовно вище в дописах, про весілля...
це як поспішати одружитись при Байдені, аби не при Трампі.

Яка до біса різниця , яке це має значення для весілля ??? :confused:

Не розумію.

Хтось може пояснити ?

Из того, что стоило бы попробовать, но не срослось, был Чорновил 25%.
Чем больше процент, тем меньше толку. Пример Ющенко.
Не жалею о своем выборе хотя бы потому, что установила, пусть и интуитивно, эту зависимость.
Как бы не случилось, что следующий получит 99.9.
И это будет крах.
Это надо бы опубликовать в Вашингтон пост, например,- как наша политически ****амотная баба установила зависимость.. :здивований::здивований:

Это надо бы опубликовать в Вашингтон пост, например,- как наша политически ****амотная баба установила зависимость.. :здивований::здивований:
Славусьо! Как так оказалось, что ты еще был студентом, а я отгуляла свой первый отпуск?

Назад
Зверху Знизу