Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Місяць на небі лимонного кольору,я такого не пам'ятаю.

З 1 серпня внутрішньо переміщені особи отримуватимуть гроші двічі на місяць. Під час нарахування виплат перевірятимуть їхній майновий стан.

Допомога призначається людям, які через війну втратили житло або змушені були переселитися із зони бойових дій чи з тимчасово окупованих територій.

Кабмін змінив правила нарахування грошей ВПО. Якщо раніше допомогу призначали безстроково, то тепер вона призначатиметься на півроку.

Гроші внутрішньо переміщені особи отримуватимуть двічі на місяць - 15 і 28 числа.

Перевірять майновий стан​

З 1 вересня всіх одержувачів виплат перевірятимуть через державні реєстри: якщо людина зробила цінну покупку, то може втратити допомогу.

Наприклад, якщо після набрання чинності постанови Кабміну, людина придбала авто, якщо вона має депозитний рахунок, який перевищує суму 100 тисяч гривень, якщо вона придбала квартиру, земельну ділянку і сума покупки перевищує 100 тисяч гривень. Детальніше -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

Якщо за результатами перевірки позбавлять допомоги, то одержувача про це повідомлять. У разі незгоди він може оскаржити таке рішення органу соцзахисту. Приміром, надати підтвердні документи та продовжити отримувати виплати.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

На Сумской 67 книжный магазин откроется 12 или 13 августа.
Я думала, это двухэтажный, к которому выходит улица Ярослава Мудрого. Но нет. №67 дальше в строну ЦП.

Памятник в парке Юность обезглавили.
Теперь стоит белый столб на постаменте ни к селу ни к городу.
Как пальцем в небо.
Или украсить чем-то другим, или снять и сделать клумбу.
Или посадить там какое-нибудь особое дерево типа смереки.

Можно еще использовать этот столб как основу, добавить туда обвивающую его гирлянду каменных цветов, какой-нибудь папороти, а сверху символ юности. Его я пока не придумала.

А вы говорите, что Харьков помирает как город. :)

Ігор Терехов звернувся за глобальною підтримкою до британського бізнесу та урядовців​

Мер Харкова Ігор Терехов на своєму Телеграм-каналі розповів про засідання у Варшаві британсько-української робочої групи з питань інфраструктури.
Зокрема Харківський міський голова зазначив:
"Сьогодні звернувся за глобальною підтримкою до британського бізнесу та урядовців і презентував їм наші завдання і цілі.
Яким ми бачимо Харків майбутнього і що нам потрібно від них, щоби його наблизити.
А це — безпечне місто свободи, інновацій, креативних індустрій.
Центр освіти з сучасними науковими кварталами та розвиненою зеленою енергетикою.
Закликав підприємців мобілізуватися і діяти. Тут і зараз. Попри війну, яка досі триває.

І звісно ж подякував.

Как бы не вижу банера.
Или не понимаю значение этого слова....
Дошло, вы не про фото....

На первом этаже "Молодость" вроде работает. Вам должен понравится антураж:)
Мне не хватает МакДональдса с мороженым напротив. До сих пор не пойму, зачем закрыли этот посещаемый МД. :(
В этой локации как правило начинаются или заканчиваются мои прогулки. И до войны и закрытия я туда часто заходила.

Мне не хватает МакДональдса с мороженым напротив. До сих пор не пойму, зачем закрыли этот посещаемый МД. :(
В этой локации как правило начинаются или заканчиваются мои прогулки. И до войны и закрытия я туда часто заходила.
В Никольском есть? Вот и ответ.

В Никольский я не ходунья, не ходица и не ходыня. :)
В Аве Плаза была пару раз. чертичто.
МД должен быть с верандой (или летней площадкой).
Потому что курите . Привычка к верандам, когда курение было не запрещено в таких местах.
Курить умеют все девочки советского поколения , но у некоторых это быстро прошло, а у некоторых нет...По себе знаю.

А это не от вас зависит, а от моего ощущения написанного якобы прозой.
Иногда хочется кусок прозы переписать в столбик с эмоциональными и смысловыми ударениями.
Так было в первый период, когда Капюшон писал. Позже он начал писать иначе.
:) Я поняла, просто не ожидала, честно говоря, такой реакции-восприятия простенького поста
Но, попутно - вам - спасибо,. потому что натолкнули меня на мысль, как , какими словами, объяснить немцо-французам "кое-что" :)
Так что будет, не хокку, но хака, да :D

"Харьковское" хоку :клас::клас::клас:
) Харьковская хака будет в выходной, постараюсь не забыть :)

Назад
Зверху Знизу