Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Коли я почав, 29 травня, на вагах було 109.8, сьогодні 106.6
Мінус 3 кг за 6 днів - це мені подобається, і дуже мотивує продовжувати! Ясно що не варто і надалі очікувати такого стрімкого зниження ваги, але буду так само рухатися у цьому напрямку.
Канєшно, є і неприємні моменти:
- постійно і відчутно болять п'яти;
- трохи менше болять коліна і поясниця;
- найнеприємніше: ноги в області паху розтерті до сукровиці, і ці натертості не встигають загоюватися (це моя давня проблема при тривалій ходьбі, і пох зручність одягу та білизни)
Труси сразу нахуй. Нашо їх носить влітку. Тока натирають. Якщо не плануєш купатись.
Да і перебор у вазі в тебе кіл 30. Якщо стримуватиметься по калоріями, то організм почне спалювати жир. Щоб не спалював м'язи - треба піднімати важке. Тоді м'язи залишаться. Бо мозок дасть команду м'язи залишити. Без цього організм і м'язи ззість.

• 🟡 01:57 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Да і перебор у вазі в тебе кіл 30.
Та які 30? Приблизно 15 кг ще скинути - і буде взагалі збс.
Якщо я скину 30 - вага буде 76 кг. При зрості 186 см, в 46 років це дістрофія 😂
Організм звикне до навантажень, і біль мине.

Та які 30? Приблизно 15 кг ще скинути - і буде взагалі збс.
Якщо я скину 30 - вага буде 76 кг. При зрості 186 см, в 46 років це дістрофія 😂

Організм звикне до навантажень, і біль мине.
Ок. Виключи з раціону хліб. Повністю. І цукор.

Сніданок чемпіонів. :)
IMG_20250604_115316.jpg

Вже. Замість цукру - стевія з атб.
Але можу в'їбать грамів 100 морожєнкі, в рамках добової дефіцитної норми калорій
Нізя мороженку. Протримайся два мєсяца. Скинеш 15 кіло. А с мороженкой будеш топтацца довго і нудно.

Нізя мороженку. Протримайся два мєсяца. Скинеш 15 кіло. А с мороженкой будеш топтацца довго і нудно.
Без морожєнкі буду злий і тупий. Трохи палива мозку все ж потрібно!

В 2013 худнув по модній тоді дієті Дюкана. Муторна, дорога, але дієва.
В перші дні, "білкову атаку", без цукру і з мінімумом вуглеводів, я тупив пздць. IQ, мабуть, до від'ємних значень падав.
І ацетоном з рота тхнуло..

Без морожєнкі буду злий і тупий. Трохи палива мозку все ж потрібно!

В 2013 худнув по модній тоді дієті Дюкана. Муторна, дорога, але дієва.
В перші дні, "білкову атаку", без цукру і з мінімумом вуглеводів, я тупив пздць. IQ, мабуть, до від'ємних значень падав.
І ацетоном з рота тхнуло..
Ого.
Я просто перевів свій раціон на один доллар в день. І виключив будь-яке мучне, картоплю і солодке. Про витрату калорій вже писав. Хотьба по 15 км і по дві години тренажерів 4 дні на тиждень. Води пив по 3 літра в день+-. За перший місяць мінус дев'ять кіло. За другий мінус шість. На третьому місяці не було шо скидувать вже. Тільки 3 кіло вдалося скинуть. А потом родичі заїбали своєю турботою. Бо схуд я з 88 кіло до 70. І це було дуже помітно. Перелякалися, шо я захворів. Довелось кинути. За два роки я знов 86 кіло зараз.

и толку с етих мучений если все вернулось
Схуднення рідко корисне для організму. Мінус 9 кг за місяць - це все одно що ти стільки ж сала з проріззю за цей час в'їбав. Печінка спасіба не скаже, і бляшок на стінках судин додасться

и толку с етих мучений если все вернулось
Так а мучєній то і не було. За тижня два організм звик харчуватись не передаючи.
Зато самопочуття покращилось. Я задля перевірки через весь Київ пішки пройшов. Це близько 30 км. Втома відчувалась, але геть некритично.

Трусы придумали трусы! Стеснительные! ))

- постійно і відчутно болять п'яти;
- трохи менше болять коліна і поясниця;
попробуй найти ортопедические стельки: те у которых под пяткой гелевая подушка. Мне такое помогало. А вот супермягкие-пружинистые беговые кроссовки - наоборот, убивали ноги за пол часа ходьбы. Но тут - не попробуешь, не узнаешь.

Велосипедки з вшитим памперсом и це я не жартую
Велосипедки с памперсом - для жопы. А тут ляжки. Хотя велосипедки без памперса (читай обрезанные лосины) - могут и помочь.

Ого.
Я просто перевів свій раціон на один доллар в день. І виключив будь-яке мучне, картоплю і солодке. Про витрату калорій вже писав. Хотьба по 15 км і по дві години тренажерів 4 дні на тиждень. Води пив по 3 літра в день+-. За перший місяць мінус дев'ять кіло. За другий мінус шість. На третьому місяці не було шо скидувать вже. Тільки 3 кіло вдалося скинуть. А потом родичі заїбали своєю турботою. Бо схуд я з 88 кіло до 70. І це було дуже помітно. Перелякалися, шо я захворів. Довелось кинути. За два роки я знов 86 кіло зараз.
Ну так это очередное подтверждение, что нужно менять режим питания не на 3 месяца а навсегда.
Ничего нового. И по факту - организм охреневает и ты с покупками одежды тоже охреневаешь.

Назад
Зверху Знизу