Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

🟢 21:52 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
  • 🟢 21:52 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
На фото в тебе є піщана гора - отам найкраще, там немає тих мочалок, а є гарний пляжик піщаний, і глибина..і дитячій пляжик є з косою піщаною, за тією горою...
Єх, зовсім трохи не дойшов((
Ну ок, буде тепер привід ще раз туди прогулятися. Але єслі з'ясується, шо ти мене наїбав - буду посілать тєбє всячєскіє лучі добра:D

• 🟢 21:52 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Єх, зовсім трохи не дойшов((
Ну ок, буде тепер привід ще раз туди прогулятися. Але єслі з'ясується, шо ти мене наїбав - буду посілать тєбє всячєскіє лучі добра:D
Придивись, на твоєму фото видно - за тією горою, під соснами, стоять автівки, мабуть люди туди навмисно приїзжають...

Кароч, я тут два дні поспіль ходив по маршруту Зернова - Центральний ринок (13.5 км), совмєщав пріятноє с полєзним, плюс до цього ще 2 дні по 11 км було, і дєфіціту калорій суворо дотримуюся, тому маю доволі приємний мінус на вєсах. Ясно шо то вода, канєшно, переважно, но сьогодні я вже постійно підтягував штани, что нє можєт нє радовать:D

Взагалі, мені заєбісь заходять ці довгі прогулянки - відчувається що літо настало - красіво все, жєнщіни і дєвушкі очі виколюють. Не то шо сидиш днями в Дум їбашиш...

"Кожного дня хожу по місті я туда сюда
Вижу просто на очах великі перем'єни
Більше не буду їсти, не буду спати
Тіко б той во всьо случайно не пройшло повз мене!"

Яж казав. По 300 грам в суткі можна втрачать ваги. І це буде не вода. Воду пий. Бо густу кров лівєру важко перекачувати по вєнах і артеріях.

Кароч, я тут два дні поспіль ходив по маршруту Зернова - Центральний ринок (13.5 км), совмєщав пріятноє с полєзним, плюс до цього ще 2 дні по 11 км було, і дєфіціту калорій суворо дотримуюся, тому маю доволі приємний мінус на вєсах. Ясно шо то вода, канєшно, переважно, но сьогодні я вже постійно підтягував штани, что нє можєт нє радовать:D

Взагалі, мені заєбісь заходять ці довгі прогулянки - відчувається що літо настало - красіво все, жєнщіни і дєвушкі очі виколюють. Не то шо сидиш днями в Дум їбашиш...

"Кожного дня хожу по місті я туда сюда
Вижу просто на очах великі перем'єни
Більше не буду їсти, не буду спати
Тіко б той во всьо случайно не пройшло повз мене!"
Ходи на спортмайданчики) там бувають дєвушкі в лосінках)

На турнікі вапщє не лізь. То для 20тирічних. Якщо є трєнажори, то саме те.

Назад
Зверху Знизу