Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

Тебя еще сбу не забрали за твои оскорбления Президента Украины и призывы к свержению власти?
ні. а де я писав про свєрженіє власті? процитуй, ****абол.
а от тебе, за статею ККУ 110 можна вже пакувати. як ти тупий (а ти без сумніву тупий),то приведу для тебе:
Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -

караються позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією майна або без такої.

ні. а де я писав про свєрженіє власті? процитуй, ****абол.
а от тебе, за статею ККУ 110 можна вже пакувати. як ти тупий (а ти без сумніву тупий),то приведу для тебе:
Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, -

караються позбавленням волі на строк від трьох до п’яти років з конфіскацією майна або без такої.
А ну сучка вайкрановская покажи где такое у меня написано, если ты не сучка конечно.

покажи где такое у меня написано
шо, всрався, ****** *****ський? :D
тримай
Харьков давно бы отошел ****стам, как ******** и крым.

таким чином, ти констатуєш, виделені мною "факти", як ті, що вже трапилися. погоджуєш це, та використовуєш, як приклад у якості публічних закликів

Останнє редагування:
Да ты каждый раз кричишь про нелигитимность,
де? процитуй, ****** ...
те що я вчергове порадив перзиденту вдягнутися у пристойний самітам одяг замість піжами - то про "нелегитимність"? та я навіть виразу такого не знав, доки ти його не вимовив.
а тепер, процітуй. в тебе 5 хвилин, брехун *****ський.

час вичерпано, тупий ***докацап. ти вчергове виявився брехуном. що й не дивно. *****и - завжди брешуть

де? процитуй, ****** ...
те що я вчергове порадив перзиденту вдягнутися у пристойний самітам одяг замість піжами - то про "нелегитимність"? та я навіть виразу такого не знав, доки ти його не вимовив.
а тепер, процітуй. в тебе 5 хвилин, брехун *****ський.
В тебе ще хвилина, або вайкрана ждет свою сучку.
59
58
57

Ой серло биомехольд.....
повторю для тупого ***докацапа

"тримай
Харьков давно бы отошел ****стам, как ******** и крым.

таким чином, ти констатуєш, виделені мною "факти", як ті, що вже трапилися. погоджуєш це, та використовуєш, як приклад у якості публічних закликів"

це ти сам тілько що скрапав? навіть твої підробки з помилками на рівні 3 класу виглядають жалюгідно :іржач::іржач::іржач: *****, яке ж ти чепушило.. з такими "доказами" можеш сміливо тьопати в сбу...
хоча б скрін зробив. чи настільки тупий, що на це неспроможний?

Останнє редагування:
це ти сам тілько що скрапав? навіть твої підробки з помилками на рівні 3 класу виглядають жалюгідно :іржач::іржач::іржач: *****, яке ж ти чепушило.. з такими "доказами" можеш сміливо тьопати в сбу...
Димокс же вас предупреждал, если органы его попросят, он вас сепаров спасать не будет.

Биомехольд скучный ты, нет чтоб это не я, это все подстроено, я всегда за Зеленского и Украину, сразу лапки сложил.

Жалобу отправил админам
Нет конечно, я не стукач, чтоб жалобы отправлять.Таким не занимаюсь.Пусть это делают другие, так сказать с низкими моральными устоями, мы же не такие с тобой, плакаться не будем.Как то низко звать на помощь админов, тем более ты у нас админ.

Биомехольд скучный ты, нет чтоб это не я, это все подстроено, я всегда за Зеленского и Украину, сразу лапки сложил.

добре, що ти обісрався. а тепер прокоментуй без свого ранкового блюзнірства та вдавання з себе *****а, у нас тут не ВЛК:

"Харьков давно бы отошел ****стам, как ******** и крым.

таким чином, ти констатуєш, виделені мною "факти", як ті, що вже трапилися. погоджуєш це, та використовуєш, як приклад у якості публічних закликів"

Нет конечно, я не стукач, чтоб жалобы отправлять.Таким не занимаюсь.Пусть это делают другие, так сказать с низкими моральными устоями, мы же не такие с тобой, плакаться не будем.Как то низко звать на помощь админов, тем более ты у нас админ.
Запрещено редактировать чужие посты в цитате. Тем более полностью по смыслу

Назад
Зверху Знизу