Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема про мобілізацію (Без флуду!)

***ть, ****ец, ***** (с)

це свідомим Харків"янам та українцям заборонено. ***докацапам, двічі довбойобам, правила не писані
Ну вот молодец, сознался что ты просто дурик.Раз редактируешь чужие посты и меняешь их смысл.Я это и филину сказал.

Раз редактируешь чужие посты и меняешь их смысл.
де, я редагую, брехливий содоміт? доказ.

а тепер прокоментуй без свого ранкового блюзнірства та вдавання з себе *****а, у нас тут не ВЛК:

"Харьков давно бы отошел ****стам, как ******** и крым.

таким чином, ти констатуєш, виделені мною "факти", як ті, що вже трапилися. погоджуєш це, та використовуєш, як приклад у якості публічних закликів"

де, я редагую, брехливий содоміт? доказ.

а тепер прокоментуй без свого ранкового блюзнірства та вдавання з себе *****а, у нас тут не ВЛК:

таким чином, ти констатуєш, виделені мною "факти", як ті, що вже трапилися. погоджуєш це, та використовуєш, як приклад у якості публічних закликів"
Посмотри сообщение, которое было и ты убрал текст, на что тебе филин и обратил внимание, как админ.

Вот сообщение которое ты поменял
я нічого не міняв, ******. я взяв цитату, у який є сенс без попереднього речення:

ти припускаєш анексію Харкова та порівнюєш із "анексією" ОРДЛО та АР, які ти не заперечуєш та яка для тебе вже юридичний факт, який ти прийняв, у відповідності до "конституції" рф

зауваженя Канзаса тебе стосувалося, блазень слизький. цікаво дививтися, як в тебе **** підгоряє, ***докацап брехливий.

Останнє редагування:
я нічого не міняв, ******. я взяв цитату, у який є сенс.

:D
Тут ты ошибаешься, в словах трактора нет смысла, это просто звуки возникающие в процессе сжигания ДТ в камере сгорания.

ут ты ошибаешься, в словах трактора нет смысла, это просто звуки возникающие в процессе сжигания ДТ в камере сгорания
він просто вдає з себе *****а, підступно користуючись попередньо отриманими тітулами. як Берлага у дурдомі.

я нічого не міняв, ******. я взяв цитату, у який є сенс без попереднього речення:

зуваженя Канзаса тебе стосувалося, блазень слизький
Ты удалил текст, это не цитата, о чем тебе филин и написал.Тем более жалобу отправил на тебя
Запрещено редактировать чужие посты в цитате. Тем более полностью по смыслу

Это ТЫ изменил до неузнаваемости чужую цитату. И я не админ )
images.webp

Назад
Зверху Знизу