Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

ну звичайно треба захист для ніг. Але все одно перехопити те, що летить, можна, да й небагато його, але якщо йти по болоту зі снігу з водою, коли суцільні калюжі стоїть від талого снігу, то тут вже нічого не зробиш окрім гумових чобіт. Будь-які найкрутіші мембрани створені для дощу, а не занурення.

Просто візьми взуття з суцільним носком без вентиляції, якісь нормальні хоч якось водовідштовхуючі - це вже в 90% допоможе бо летить все обмежено.
Якщо реально болото та летить дофіга - бахіли. Я сам собі зробив бо те, що є, мене не влаштовує. В секонді взяв дайверський костюм в якості донора неопрену та тупо зшив чохол на передню частину взуття. Позаду ніфіга нема бо не треба. Знизу з шкіри два ремінця, на яких воно тримається. З-за цього й сам робив - готові або мають підошву, або ті ремінці, що миттєво протруться - я їх зробив з дибелої шкіри та акурат в місцях ям на підошві. Ну й відсутність задника - зручно вдягається зпереду та липучкою назад фіксується, 5 сек на ногу.

добрий день, підскажіть, будь ласка, яку підібрати камеру та покришку під цей розмір на фото

28-47
28 х 1 1/2
не дякуй

шел второй день звиздеца на дорогах....

что думаете насчет использования пончо от погоды? поверх руля и всего.
сильно ли его будет сдувать?

коли дощ сильний, а захист потрібен нормальний, то що робити?...
звичайно велика парусність.
Ноги все одно мокрі будуть.

відео для дебілів?Це лабіринтний пильник та під нього є чітка відповідна друга частина на втулці у вигляді виступу, що в отой паз заходить - ніяк інакше його поставити не можна.

З іншого боку конус тонший за контргайку, цей пильник з натягом вдівається через гайку й з клацом стає на своє місце на конусі упираючись в гайку - ніяк інакше неможливо.

Останнє редагування:
відео для дебілів?Це лабіринтний пильник та під нього є чітка відповідна друга частина на втулці у вигляді виступу, що в отой паз заходить - ніяк інакше його поставити не можна.

З іншого боку конус тонший за контргайку, цей пильник з натягом вдівається через гайку й з клацом стає на своє місце на конусі упираючись в гайку - ніяк інакше неможливо.
та вроде все так, но после дождя и луж, каким то образом влага проникает во внутрь и начинается дикий треск в заднем колесе, пока снова все не перемажешь, хотя на переднем колесе такого гемора нет. Так что слова продавана велов о том что таким велам ничего делать не нужно и только катай, коту под хвост....может нажим сальника к втулке слабый?

це пильник, а не сальник

є звичайно, з сальниками повноцінними

в мене на зимбайку на якихось ссаних новатеках ніби теж відносно нормальні сальники.
Але на ХТ сильно кращі - тут взагалі дебелі як на ступиці авто.

ти точно на велі їздиш?

136128-00-d-233430.jpg

А подшипники наборные в переднее колесо все одинаковые чы ни ?

в 95% так - 3/16" або біля 4.78мм

плять заипали мне трамвайные путя покрышки прокалывать

Назад
Зверху Знизу