Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Тема для велофлуда

мтб найгучніші бо логічно мають найздоровіші собаки/зуби/пружини на ретчеті

неможиво - зайву змазку витовче.
Коли це дрібні шиманівські собачки на старих втулках, то змазки вистачає, щоб якось гасити удари. Коли там величезні собаки чи отой ретчет на офігенній пружині, то херачать вони сильно й ніяка змазка цього вже не приглушить.

можливо якщо набити туди 1 столову ложку змазки)))
Нет, она просто выдавится через несколько минут и будет трещать как обычно, для того чтобы шума не было вообще, на протяжении многих тысяч километров должны быть специальные присадки.

Всім привіт друзі!) Вибачайте якщо не в тему, але дуже цікаво, "знайомий знайомого" продає ось такий велосипед) я розумію що карбо-китай, але обвіс дуже цікавий. Хто що скаже про вел, карбонова рама, найнер, 10к просять.

Снег хоть и залепил систему, ну ниче велик тащит)))

краще окремий вел на зиму, який не шкода.
Я зимній вел не мию роками, а їзджу в будь-яку погоду. В погану, коли ****а та купа напівталого снігу, навіть краще - бо так ноги сухі на відміну від якщо ногами йти.

краще окремий вел на зиму, який не шкода.
Я зимній вел не мию роками, а їзджу в будь-яку погоду. В погану, коли ****а та купа напівталого снігу, навіть краще - бо так ноги сухі на відміну від якщо ногами йти.
як всеж захистити носки з ногами від промокання. бо сніг залітає всеж я хочу чоботи купити високі.

ну звичайно треба захист для ніг. Але все одно перехопити те, що летить, можна, да й небагато його, але якщо йти по болоту зі снігу з водою, коли суцільні калюжі стоїть від талого снігу, то тут вже нічого не зробиш окрім гумових чобіт. Будь-які найкрутіші мембрани створені для дощу, а не занурення.

Просто візьми взуття з суцільним носком без вентиляції, якісь нормальні хоч якось водовідштовхуючі - це вже в 90% допоможе бо летить все обмежено.
Якщо реально болото та летить дофіга - бахіли. Я сам собі зробив бо те, що є, мене не влаштовує. В секонді взяв дайверський костюм в якості донора неопрену та тупо зшив чохол на передню частину взуття. Позаду ніфіга нема бо не треба. Знизу з шкіри два ремінця, на яких воно тримається. З-за цього й сам робив - готові або мають підошву, або ті ремінці, що миттєво протруться - я їх зробив з дибелої шкіри та акурат в місцях ям на підошві. Ну й відсутність задника - зручно вдягається зпереду та липучкою назад фіксується, 5 сек на ногу.

добрий день, підскажіть, будь ласка, яку підібрати камеру та покришку під цей розмір на фото

28-47
28 х 1 1/2
не дякуй

шел второй день звиздеца на дорогах....

что думаете насчет использования пончо от погоды? поверх руля и всего.
сильно ли его будет сдувать?

коли дощ сильний, а захист потрібен нормальний, то що робити?...
звичайно велика парусність.
Ноги все одно мокрі будуть.

відео для *****ів?Це лабіринтний пильник та під нього є чітка відповідна друга частина на втулці у вигляді виступу, що в отой паз заходить - ніяк інакше його поставити не можна.

З іншого боку конус тонший за контргайку, цей пильник з натягом вдівається через гайку й з клацом стає на своє місце на конусі упираючись в гайку - ніяк інакше неможливо.

Останнє редагування:
відео для *****ів?Це лабіринтний пильник та під нього є чітка відповідна друга частина на втулці у вигляді виступу, що в отой паз заходить - ніяк інакше його поставити не можна.

З іншого боку конус тонший за контргайку, цей пильник з натягом вдівається через гайку й з клацом стає на своє місце на конусі упираючись в гайку - ніяк інакше неможливо.
та вроде все так, но после дождя и луж, каким то образом влага проникает во внутрь и начинается дикий треск в заднем колесе, пока снова все не перемажешь, хотя на переднем колесе такого гемора нет. Так что слова продавана велов о том что таким велам ничего делать не нужно и только катай, коту под хвост....может нажим сальника к втулке слабый?

це пильник, а не сальник

Назад
Зверху Знизу