Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
можливо якщо набити туди 1 столову ложку змазки)))як вони можуть тихо працювати?
Нет, она просто выдавится через несколько минут и будет трещать как обычно, для того чтобы шума не было вообще, на протяжении многих тысяч километров должны быть специальные присадки.можливо якщо набити туди 1 столову ложку змазки)))
мокрый снег это зло. особенно с песком и реагентом. ненавижу.Снег хоть и залепил систему, ну ниче велик тащит)))
Согласен. Сушить, мыть, мазать.мокрый снег это зло. особенно с песком и реагентом. ненавижу.
як всеж захистити носки з ногами від промокання. бо сніг залітає всеж я хочу чоботи купити високі.краще окремий вел на зиму, який не шкода.
Я зимній вел не мию роками, а їзджу в будь-яку погоду. В погану, коли ****а та купа напівталого снігу, навіть краще - бо так ноги сухі на відміну від якщо ногами йти.
та вроде все так, но после дождя и луж, каким то образом влага проникает во внутрь и начинается дикий треск в заднем колесе, пока снова все не перемажешь, хотя на переднем колесе такого гемора нет. Так что слова продавана велов о том что таким велам ничего делать не нужно и только катай, коту под хвост....может нажим сальника к втулке слабый?відео для *****ів?Це лабіринтний пильник та під нього є чітка відповідна друга частина на втулці у вигляді виступу, що в отой паз заходить - ніяк інакше його поставити не можна.
З іншого боку конус тонший за контргайку, цей пильник з натягом вдівається через гайку й з клацом стає на своє місце на конусі упираючись в гайку - ніяк інакше неможливо.