Статус: Офлайн
Повідом.: 35563
Повідом.: 35563
вскритіє покажетА Моран из русни?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
вскритіє покажетА Моран из русни?
а кто вскроет и когда это произойдет?вскритіє покажет
Вячеслав жебрак? Я не знав...Гарне питання. Філософське.
Як на мене, все залежить від обставин надання послуг.
Наприклад, ви допомогли перейти старій людині дорогу. Це послуга? Послуга. Ви будете вважати, що вона чогось коштує, вважаю, що ні.
Далі. Ви дали милостиню жебраку. Жебрак взяв ваші гроші і обізвав вас поганим словом. Ваші дії?
1 Ви повертаєтесь і забираєте гроші у нього ваші гроші.
2. Ви не звиртаєте увагу на реакцію жебрака, бо ви вчинили благородний поступок, а жебрак є людина знедолена і умом убога. Але більше ви милостиню жебракам не даєте.
3. Ситуація, як в п.2. Але ви продовжуєте давати жебракам милостиню.
Неее, ну тогда конечно , если типо.Хороший русский, ну похож.
Типо того
Тільки тут є важливий момент, який все міняє:Гарне питання. Філософське.
Наприклад, ви допомогли перейти старій людині дорогу. Це послуга? Послуга. Ви будете вважати, що вона чогось коштує, вважаю, що ні.
Далі. Ви дали милостиню жебраку. Жебрак взяв ваші гроші і обізвав вас поганим словом. Ваші дії?
2. Ви не звиртаєте увагу на реакцію жебрака, бо ви вчинили благородний поступок, а жебрак є людина знедолена і умом убога. Але більше ви милостиню жебракам не даєте.
Тьотю Сефідо, ви з Мораном не в рівнозначних позиціях, тому не можете зрозуміти одне одного.У нас з вами війна йде на нашій території. А Моран своє вже відвоював. На його території. Війна за Незалежність у Морана була в 1775-1783, а у нас триває 2014-20??. Моран виборов Незалежність і побудував сильну державу. У нас все ще тільки спереду.
О Боже! Мій пост суто абстрактного філософського змісту. При чому тут якийсь В'ячеслав.Вячеслав жебрак? Я не знав...
Та й ще людина знедолена і умом убога...![]()
Ще раз. Я відповідала на репліку 'Вчерашняя услуга ничего не стоит для некоторых.' Не більше не менше. В ви притягли тут морена американського, який не просив гроші назад.Тільки тут є важливий момент, який все міняє:
George Moran не просив назад гроші, це "людина знедолена і умом убога" сама запропонувала повернути гроші назад, після того як її запитали навіщо поливати брудом того, хто допоміг.
Але судячи з коментарів, це мало кого хвилює: якщо їм людина не подобається, то не важливо, що вона буде робити - завжди можна перекрутити, притягнути якуюсь маячню за вуха і виставити її поганцем в будь-якій ситуації.
Так долари жЦікаво на гуя ця вся маячня тут ?
Тобто ви виключаєте закриття кордонів,як в Україні,щоб Моран не спетляв?Тьотю Сефідо, ви з Мораном не в рівнозначних позиціях, тому не можете зрозуміти одне одного.У нас з вами війна йде на нашій території. А Моран своє вже відвоював. На його території. Війна за Незалежність у Морана була в 1775-1783, а у нас триває 2014-20??. Моран виборов Незалежність і побудував сильну державу. У нас все ще тільки спереду.
А якщо серйозно, ви тримаєтесь за свою землю незважаючи ні на що, отакі "морани" з'їбнули і далі будуть зйобувати. Завтра Данія з Канадою введуть війська, "морани" з'їбнуть до Аргентини. Не будуть вони захищати прекрасні-прекрасні США.
Доповідь закінчив.
а нащо умовним Моранам щось там захищати? в них існує контрактна армія професіоналів. ну, як до гарячої війни дійде, може буде частковий призов, нагородою за який буде отримання громадянства - бажаючих будуть чергиНе будуть вони захищати прекрасні-прекрасні США.
нащо ви полощете Морана?Тобто ви виключаєте закриття кордонів,як в Україні,щоб Моран не спетляв?
Десятки или сотни тысяч ваших "патриотов", молодых мужчин, сбежали из страны уже после того как на неё напали.А якщо серйозно, ви тримаєтесь за свою землю незважаючи ні на що, отакі "морани" з'їбнули і далі будуть зйобувати. Завтра Данія з Канадою введуть війська, "морани" з'їбнуть до Аргентини. Не будуть вони захищати прекрасні-прекрасні США.
Доповідь закінчив.
У нас четвертий випадок: начебто допомагати людям, потім вимагати від них щось натомість, ще й вихвалятися всім навколо: ось такий я, допомагаю людям.Гарне питання. Філософське.
Мне опять принести все прекрасное цитатами???Я дивуюсь, чесно. Що він написав такого, що комусь настільки не подобається?