Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Гарне питання. Філософське.
Як на мене, все залежить від обставин надання послуг.
Наприклад, ви допомогли перейти старій людині дорогу. Це послуга? Послуга. Ви будете вважати, що вона чогось коштує, вважаю, що ні.
Далі. Ви дали милостиню жебраку. Жебрак взяв ваші гроші і обізвав вас поганим словом. Ваші дії?
1 Ви повертаєтесь і забираєте гроші у нього ваші гроші.
2. Ви не звиртаєте увагу на реакцію жебрака, бо ви вчинили благородний поступок, а жебрак є людина знедолена і умом убога. Але більше ви милостиню жебракам не даєте.
3. Ситуація, як в п.2. Але ви продовжуєте давати жебракам милостиню.
Вячеслав жебрак? Я не знав...:(
Та й ще людина знедолена і умом убога... :збентежений:

Наприклад, ви допомогли перейти старій людині дорогу. Це послуга? Послуга. Ви будете вважати, що вона чогось коштує, вважаю, що ні.
Далі. Ви дали милостиню жебраку. Жебрак взяв ваші гроші і обізвав вас поганим словом. Ваші дії?
2. Ви не звиртаєте увагу на реакцію жебрака, бо ви вчинили благородний поступок, а жебрак є людина знедолена і умом убога. Але більше ви милостиню жебракам не даєте.
Тільки тут є важливий момент, який все міняє:
George Moran не просив назад гроші, це "людина знедолена і умом убога" сама запропонувала повернути гроші назад, після того як її запитали навіщо поливати брудом того, хто допоміг.
Але судячи з коментарів, це мало кого хвилює: якщо їм людина не подобається, то не важливо, що вона буде робити - завжди можна перекрутити, притягнути якуюсь маячню за вуха і виставити її поганцем в будь-якій ситуації.

Тьотю Сефідо, ви з Мораном не в рівнозначних позиціях, тому не можете зрозуміти одне одного.У нас з вами війна йде на нашій території. А Моран своє вже відвоював. На його території. Війна за Незалежність у Морана була в 1775-1783, а у нас триває 2014-20??. Моран виборов Незалежність і побудував сильну державу. У нас все ще тільки спереду.
А якщо серйозно, ви тримаєтесь за свою землю незважаючи ні на що, отакі "морани" з'їбнули і далі будуть зйобувати. Завтра Данія з Канадою введуть війська, "морани" з'їбнуть до Аргентини. Не будуть вони захищати прекрасні-прекрасні США.
Доповідь закінчив.

Тільки тут є важливий момент, який все міняє:
George Moran не просив назад гроші, це "людина знедолена і умом убога" сама запропонувала повернути гроші назад, після того як її запитали навіщо поливати брудом того, хто допоміг.
Але судячи з коментарів, це мало кого хвилює: якщо їм людина не подобається, то не важливо, що вона буде робити - завжди можна перекрутити, притягнути якуюсь маячню за вуха і виставити її поганцем в будь-якій ситуації.
Ще раз. Я відповідала на репліку 'Вчерашняя услуга ничего не стоит для некоторых.' Не більше не менше. В ви притягли тут морена американського, який не просив гроші назад.

Тьотю Сефідо, ви з Мораном не в рівнозначних позиціях, тому не можете зрозуміти одне одного.У нас з вами війна йде на нашій території. А Моран своє вже відвоював. На його території. Війна за Незалежність у Морана була в 1775-1783, а у нас триває 2014-20??. Моран виборов Незалежність і побудував сильну державу. У нас все ще тільки спереду.
А якщо серйозно, ви тримаєтесь за свою землю незважаючи ні на що, отакі "морани" з'їбнули і далі будуть зйобувати. Завтра Данія з Канадою введуть війська, "морани" з'їбнуть до Аргентини. Не будуть вони захищати прекрасні-прекрасні США.
Доповідь закінчив.
Тобто ви виключаєте закриття кордонів,як в Україні,щоб Моран не спетляв?

Не будуть вони захищати прекрасні-прекрасні США.
а нащо умовним Моранам щось там захищати? в них існує контрактна армія професіоналів. ну, як до гарячої війни дійде, може буде частковий призов, нагородою за який буде отримання громадянства - бажаючих будуть черги :незнаю:

Правда ж, от любви до ненависти один шаг) То парадные портреты Трампу ***ло дарил, то с радостью в его кадиллаке катался, совместным бизнесом завлекал - но это были моменты, и вот пришли времена)
Томагавки, сцуко - это новая красная линия)

Тобто ви виключаєте закриття кордонів,як в Україні,щоб Моран не спетляв?
нащо ви полощете Морана? :confused:Якщо б якась неблагодарна с-та не почала змішувати з гівном того, хто витяг його з біди, ніхто б не знав, що він переказував гроші. Тепер ці гроші повинні одержати наші військові. Що тут комусь може не подобатись у Морана.:confused: Я дивуюсь, чесно. Що він написав такого, що комусь настільки не подобається?

Коли змішують з лайном свого ж українського президента, звинуваючи його, а не ***ла, в початку війни чи несуть *****ські наративи щодо здачі українських територій - це чогось не визиває такого праведного гніву. Це точка зору, і читайте її будь ласка)
Він десятки років живе в Америці, то він і віщає з т.з. американця. Він допомагає ЗСУ і комусь на форумі - і навіть це комусь не до вподоби. Це клініка, панове.
На форумі є такі мерзотні і тупі персонажі, що Морану до них далеко.Дивіться краще за ними.

Останнє редагування:
У нас є одна молода ....дама, заглянувши в деякі її дописи - це все одно, що заглянути в сортир в *****ській глубинці).
Є і ще одна пані, созвучна з нею, та ще й затята шовіністка, сцуко..
І нічого, вони не переймаються, вважають мабуть, що вони прикрашають форум. :D І форум сприймає як належне...

Доповідь закінчив.
Десятки или сотни тысяч ваших "патриотов", молодых мужчин, сбежали из страны уже после того как на неё напали.

Обратите свои насмешки и праведное негодование на них.

Вместо этого Вы предъявляете какие то претензии мне, который в своё время не уклонялся и отслужил в армии когда был призван, и уехал из Украины (а точнее Украины как таковой тогда ещё не было) более 30-и лет назад.

Делать выводы о том буду ли я защищать Америку, которая дала мне всё что у меня есть не будучи моей Родиной, с оружием в руках в случае если кто то на неё нападёт Вы не можете.

Возможно Вы судите по себе, безосновательно считая меня трусом и приспособленцем.

У нас четвертий випадок: начебто допомагати людям, потім вимагати від них щось натомість, ще й вихвалятися всім навколо: ось такий я, допомагаю людям.
Це все одно що подарунки відбирати.

Я дивуюсь, чесно. Що він написав такого, що комусь настільки не подобається?
Мне опять принести все прекрасное цитатами???

Отношение к этому юзеру сложилось не за один день, а за неск лет, на основании его, юзера, постов

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу