Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Пошук тимчасово не працює

Шо там в США?

• Автор теми Автор теми Dimoks
  • Дата створення Дата створення
Остап Яриш опублікував більше нових заяв Трампа про Україну:

Журналісти: Чи вважаєте ви Україну рівноправним учасником цього мирного процесу?

Дональд Трамп: (Пауза) Хмм. Це цікаве запитання. Я думаю, що вони повинні укласти мир. Їхніх людей вбивають, і я думаю, що вони повинні укласти мир. Я сказав, що це негарна війна, щоб у неї вступати. Гадаю, вони повинні укласти мир. Ось що я думаю.

Журналісти: (Питання про НАТО)

Трамп: Особисто я не вважаю практичним, щоб Україна була ****** НАТО. Новий міністр оборони, Піт Геґсет, сьогодні сказав, що вважає це малоймовірним або непрактичним. Мабуть, це правда. Задовго до президента Путіна було сказано, що в жодному разі цього не дозволять. Це триває багато-багато років. Вони давно говорять, що Україна не може йти в НАТО, і мені це підходить.

Ж: Чи підтримали б ви поступки Зеленським територіями або обмін територіями?

Трамп: Йому доведеться зробити те, що він має зробити. Але, знаєте, його рейтинги в опитуваннях не надто високі. М'яко кажучи. У нього є країна, її спустошили та атакували. І він має армію - насправді, дуже-дуже відважну. Незважаючи на те, що ми дали йому, на мій погляд, 350 мільярдів доларів, це реальна цифра. Ви не чуєте цього числа. А Європа дала, на мій погляд, 100 мільярдів доларів, і вони зробили це у формі позики. (Я не впевнений, про які саме суми і позику говорить Трамп)

Мій міністр фінансів - в Україні, щоб підготувати документ, у якому ми впевнимось, що в якійсь формі отримаємо ці гроші назад. Ми убезпечимо наші гроші. У них є рідкісноземельні метали, у них є нафта та газ, і у них є багато інших речей, і ми просимо безпеку для наших грошей. Україна на це погодилася.

Ж: Це означає, що Україні більше не будуть надавати допомогу?

Трамп: Ми будемо. Але ми хочемо, щоб наші гроші були убезпечені. ... Якби ми цього не робили, то Путін сказав би, що переміг. Ми є тією силою, яка це стримує. І, чесно кажучи, будемо робити це так довго, скільки нам доведеться, бо ми не хочемо дозволити іншому статися. Але Президент Путін тепер хоче миру, і це добре. За Байдена він не хотів миру.

Ж: Чи бачите ви майбутнє, де Україна повернеться до довоєнних кордонів 2014 року?

Трамп: Піт Геґсет сьогодні сказав, що це малоймовірно, чи не так? Це точно здається малоймовірним. Вони взяли багато територій, вони воювали за цю землю, і вони втратили багато солдатів. Я не висловлюю про це свою думку, але я багато про це читав, і багато людей думають, що це малоймовірно. Думаю, дещо з цього повернеться. Так, частина цієї землі повернеться.

Ж: Чи позбавив Піт Геґсет деяких переговорних можливостей з Путіним, виключивши суверенну цілісність України?

Трамп: Ні, я цього не робив. Я повернувся до України. Не кажіть так! Але я хочу безпеки для наших грошей.

Ж: Те, про що говорив міністр оборони, - кордони 2014 року та відсутність членства в НАТО. Ці обидві вимоги росія висувала в минулому. Чи немає загрози, що росія тут здобуде перемогу?

Трамп: Якщо глянути на те, як іде війна, ви маєте самі визначитися. Я тут просто, щоб спробувати укласти мир. Мене не особливо хвилює ніщо окрім того, що я хочу зупинити вбивство мільйонів людей. Минулої ночі, знаєте, Київ постраждав дуже, дуже сильно. Я хочу, щоб людей перестали *******. Ця війна - безглузда.

Те, про що говорив міністр оборони, - кордони 2014 року та відсутність членства в НАТО. Ці обидві вимоги росія висувала в минулому. Чи немає загрози, що росія тут здобуде перемогу? (с)

Якого 2014? Мо' 2024? Або вже нинішнього?
2014 за щастя мали б у нинішній ситуації. :(

відомо ж якого: 01,01,2014
Тут более реальной выглядит угроза какого-то ****нского черта - каждому *********у яма метр на два.
История свидетельствует, что речь о всех нас, громадян вооруженных и безоружных.

кто понял о чём речь. поясните что требует Трамп от Украины? 500 млрд уе вроде... за что? до Трампа Байден посылал военную помощь в кредит или бесплатно? по сути Украине отправляли старьё со складов США и ЕС.. по-моему там меньше даже, чем на 500 млрд было всего... так это что, наебалово получается?

Це буде дуже вигідна угода для США. Нічого більше Україні не дадуть, але їй доведеться віддати за те, що вже було надано і з великими відсотками.
разве США дали на 500 млрд уе? тем более хлам старый со складов... нового там почти ничего не было..

кто понял о чём речь. поясните что требует Трамп от Украины? 500 млрд уе вроде... за что? до Трампа Байден посылал военную помощь в кредит или бесплатно? по сути Украине отправляли старьё со складов США и ЕС.. по-моему там меньше даже, чем на 500 млрд было всего... так это что, наебалово получается?
ИМХО, это "шо попало", шизофазия. Скорее, в расчете на своих реднеков.

Трамп "сумасшедший, но деньги не рвёт" - хорошо знает, где его интерес. Там, где ему по сараю, цифры ртом, минуя мозг,могут озвучиваться любые: "миллион убитых украинцев", например, или, как в этом кейсе - варьироваться на 3 порядка.

разве США дали на 500 млрд уе? тем более хлам старый со складов... нового там почти ничего не было..
Еще раша контрибуцию или как ее потребует за потребленные на нас ракеты и кабы.
:)
После или в конце первой мировой немцы на западных тэрэнах требовали с населения.

Фесенко прямо сейчас: "скоро понадобится переводчик по трампу" ?

Кстати, если Трамп хочет отбить свои деньги, ему нужно постараться помочь нам сохрснить свою территорию.
Иначе какой газ и полезные ископаемые.

Назад
Зверху Знизу