Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Шо там в США?

🟡 15:21 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 15:21 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Странные люди, как не цинично звучит. Когда в 2019 орали хоть паржем а теперь хотят после этого чтобы все по справедливости было.
Договорняки типа...
А что вы ждете? Типа Трамп пойдет на аутодафе ради @ХотьПаржом?

• 🟡 15:21 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Мне очень больно и обидно, что так будет. Я вложил много денег, знаний и времени, чтобы так не было.
Ти ж писав, що реально допомагав ЗСУ.
Є кому рахунок виставити, щоб полегшити твій біль? Ну, ті кому ти допомагав, живі? Зможуть оплатити твої зусилля?

ЛОЛ)
Не вернется :D ну кто б сомневался) А только что отписался, что гражданин и право имеет)
Ну ладно, дал в штангу, с кем не бывает :)

:плачу:

Интересно про знания конечно)) Не член-корр, случайно?

Картина маслом: "я не вернусь в Украину, но гнать на украинского президента, предсказывать Украине пиздец, мне никто не запретит". (не цитата)
ЗЫ. В результате хочу сказать, что есть устойчивое постоянство в том, что как ни обозначится хейтер Зеленского - так или болван или дрянь.
Ідуть весняні загострення у зелуп.

Грубо говоря можно прикинуть что будет.
Хуйло выйдет с клочков земли возле Липцев и возле Волчанска, за это мы покинем курскую область.
Про недра - печалит что рыжий хйло, так в хамской манере про это говорит - они должны нам вернуть типо деньги.
Он не дружелюбно относится к Украине, это ж видно.
Гарантий безопасности никаких не будет.
Будут бутафорские. Для виду. Даже если введут какие-то там миротворческие войска. Потикают сразу после падения пары кабов. Хуйло это не пугает.

А, и самое главное. Хуйла возвращают в цивилизованное общество. И снимают с него вину, по сути. Дают ему продолжать зарабатывать огромнейшие бабки.

Потом придется начинать все заново, душить кацапию.
По сути, Трамп нивелирует эти три года, спускает коту под хвост.
Ідуть оптимісти :клас:

Когда разберитесь - маякните. Чей там по итогу будет Крым и Донбасс как минимум. А этого "слугу народа", я, как любой гражданин Украины, пока что могу крыть матом, сколько захочу. Я пока гражданин, а он пока слуга народа. Но первое-то будет до конца моей жизни, ибо лишиться украинского гражданства нереально. А вот второе очень не долго...
Тут чех навалив 100% базу, навіть незручно написати, куди він традиційно йде..

Эм.. С этого места поподробней
А что тут неясного - идти на эскалацию (та же история что и Байден) ради непонятных людей?
Плюс ищет бизнес выгоду. Газ уже отобрали у хуйла, еще что-то есть наверное
+ местные говорят что это где-то далеко, зачем нам это.
Вот Трамп их и слышит.

Идет торг. В самом начале все.

Кто кого. Здесь важно показать что Украина выгоднее чем хуйло хочет.

Головне - встигнути усі прем'єри фільмів Marvel подивитись. Їх багато в 25 році виходить
А потім вже можна й ядерну єскалацію вчинити

Странные люди, как не цинично звучит. Когда в 2019 орали хоть паржем а теперь хотят после этого чтобы все по справедливости было.
Договорняки типа...
А что вы ждете? Типа Трамп пойдет на аутодафе ради @ХотьПаржом?
Странно ты пишешь 1. Непонятно к кому ты обращаешься. 2.Ты точно помнишь, кто в 19-м орал, а сейчас требует справедливости? 3. Расскажи, что такое договорняки и чем они отличаются от договоров? 4. Вот это ты хотя бы сам понимаешь? "на аутодафе ради @ХотьПаржом"

А что тут неясного - идти на эскалацию (та же история что и Байден) ради непонятных людей?
Плюс ищет бизнес выгоду. Газ уже отобрали у хуйла, еще что-то есть наверное
+ местные говорят что это где-то далеко, зачем нам это.
Вот Трамп их и слышит.

Идет торг. В самом начале все.

Кто кого. Здесь важно показать что Украина выгоднее чем хуйло хочет.
..., не ради непонятных людей, а чтобы путлер после Украины не устроил в Европе то же, что и здесь... Чем ты слушал, читал Байдена, какой частью твоего ... тела, когда он все это объяснял?

Останнє редагування:
Когда разберитесь - маякните. Чей там по итогу будет Крым и Донбасс как минимум. А этого "слугу народа", я, как любой гражданин Украины, пока что могу крыть матом, сколько захочу. Я пока гражданин, а он пока слуга народа. Но первое-то будет до конца моей жизни, ибо лишиться украинского гражданства нереально. А вот второе очень не долго...
"Слуга народа" это анекдотический советский мэм для развешивания на уши тому же народу.

😱 путін не може бути щасливішим. Кажу вам, сьогодні в кремлі п'ють горілку прямо з пляшки. Це був великий день для москви, — ексрадник Дональда Трампа з нацбезпеки Джон Болтон

Різко відреагувала на розмову путіна і Трампа й американська журналістка та авторка Forbes Софія Нельсон, яка підкреслила жорстокість російського диктатора та його відповідальність за численні воєнні злочини:

путін вбивав. Немовлят. Журналістів. Солдатів. Сім'ї. Жінок. Бабусь. Лідерів. Активістів. І він запросив його до нашого Білого дому. О, Боже.

Грубо говоря можно прикинуть что будет.
Хуйло выйдет с клочков земли возле Липцев и возле Волчанска, за это мы покинем курскую область.
Про недра - печалит что рыжий хйло, так в хамской манере про это говорит - они должны нам вернуть типо деньги.
Он не дружелюбно относится к Украине, это ж видно.
Гарантий безопасности никаких не будет.
Будут бутафорские. Для виду. Даже если введут какие-то там миротворческие войска. Потикают сразу после падения пары кабов. Хуйло это не пугает.

А, и самое главное. Хуйла возвращают в цивилизованное общество. И снимают с него вину, по сути. Дают ему продолжать зарабатывать огромнейшие бабки.

Потом придется начинать все заново, душить кацапию.
По сути, Трамп нивелирует эти три года, спускает коту под хвост.
Какого ты хуя пришел в эту тему и зраду несёшь? Пидарас, блять

И вообще-то тема про США

Це буде дуже вигідна угода для США. Нічого більше Україні не дадуть, але їй доведеться віддати за те, що вже було надано і з великими відсотками.

Остап Яриш опублікував більше нових заяв Трампа про Україну:

Журналісти: Чи вважаєте ви Україну рівноправним учасником цього мирного процесу?

Дональд Трамп: (Пауза) Хмм. Це цікаве запитання. Я думаю, що вони повинні укласти мир. Їхніх людей вбивають, і я думаю, що вони повинні укласти мир. Я сказав, що це негарна війна, щоб у неї вступати. Гадаю, вони повинні укласти мир. Ось що я думаю.

Журналісти: (Питання про НАТО)

Трамп: Особисто я не вважаю практичним, щоб Україна була членом НАТО. Новий міністр оборони, Піт Геґсет, сьогодні сказав, що вважає це малоймовірним або непрактичним. Мабуть, це правда. Задовго до президента Путіна було сказано, що в жодному разі цього не дозволять. Це триває багато-багато років. Вони давно говорять, що Україна не може йти в НАТО, і мені це підходить.

Ж: Чи підтримали б ви поступки Зеленським територіями або обмін територіями?

Трамп: Йому доведеться зробити те, що він має зробити. Але, знаєте, його рейтинги в опитуваннях не надто високі. М'яко кажучи. У нього є країна, її спустошили та атакували. І він має армію - насправді, дуже-дуже відважну. Незважаючи на те, що ми дали йому, на мій погляд, 350 мільярдів доларів, це реальна цифра. Ви не чуєте цього числа. А Європа дала, на мій погляд, 100 мільярдів доларів, і вони зробили це у формі позики. (Я не впевнений, про які саме суми і позику говорить Трамп)

Мій міністр фінансів - в Україні, щоб підготувати документ, у якому ми впевнимось, що в якійсь формі отримаємо ці гроші назад. Ми убезпечимо наші гроші. У них є рідкісноземельні метали, у них є нафта та газ, і у них є багато інших речей, і ми просимо безпеку для наших грошей. Україна на це погодилася.

Ж: Це означає, що Україні більше не будуть надавати допомогу?

Трамп: Ми будемо. Але ми хочемо, щоб наші гроші були убезпечені. ... Якби ми цього не робили, то Путін сказав би, що переміг. Ми є тією силою, яка це стримує. І, чесно кажучи, будемо робити це так довго, скільки нам доведеться, бо ми не хочемо дозволити іншому статися. Але Президент Путін тепер хоче миру, і це добре. За Байдена він не хотів миру.

Ж: Чи бачите ви майбутнє, де Україна повернеться до довоєнних кордонів 2014 року?

Трамп: Піт Геґсет сьогодні сказав, що це малоймовірно, чи не так? Це точно здається малоймовірним. Вони взяли багато територій, вони воювали за цю землю, і вони втратили багато солдатів. Я не висловлюю про це свою думку, але я багато про це читав, і багато людей думають, що це малоймовірно. Думаю, дещо з цього повернеться. Так, частина цієї землі повернеться.

Ж: Чи позбавив Піт Геґсет деяких переговорних можливостей з Путіним, виключивши суверенну цілісність України?

Трамп: Ні, я цього не робив. Я повернувся до України. Не кажіть так! Але я хочу безпеки для наших грошей.

Ж: Те, про що говорив міністр оборони, - кордони 2014 року та відсутність членства в НАТО. Ці обидві вимоги Росія висувала в минулому. Чи немає загрози, що Росія тут здобуде перемогу?

Трамп: Якщо глянути на те, як іде війна, ви маєте самі визначитися. Я тут просто, щоб спробувати укласти мир. Мене не особливо хвилює ніщо окрім того, що я хочу зупинити вбивство мільйонів людей. Минулої ночі, знаєте, Київ постраждав дуже, дуже сильно. Я хочу, щоб людей перестали вбивати. Ця війна - безглузда.

Те, про що говорив міністр оборони, - кордони 2014 року та відсутність членства в НАТО. Ці обидві вимоги Росія висувала в минулому. Чи немає загрози, що Росія тут здобуде перемогу? (с)

Якого 2014? Мо' 2024? Або вже нинішнього?
2014 за щастя мали б у нинішній ситуації. :(

Назад
Зверху Знизу