...два раза имел дело с "валсисом". Перший раз - фотик Никон - ошибка обьектива. Ремонт гарантийний, офіціал купляв у Ельмірі. фотик мого клієнта, (барижу понемногу) як виявилось вони відправили на Київ. Зробили, правда хотіли,ще 320 грн за заміну кришки відсіку батареї, яка чомусь виявилась вигнутой і неприжимала добре батарею, хоча я здавав нормальну, я трішки поскандалив по телефону, даже фото дефекту на мило прислали. я відмовивсь від платного ремонту. віддав фотик клієнту, він недуже кіпішував із-за кришкки, як виявилось він його сам гепнув на пол, що обєктив заклинив. Але факт - кришечку то замінили.
Другий раз - купляв Щипци для волос Philips дружині, а вони нетримали температуру, помандрував знову я у Валсис на Гоголя, а звідси у Валсис на Московском Проспекте кажись, СЦ Повышеной комфортоности так написано, якраз після Різдва, то я був довольний - приємна жіночка зразу виписала акт дефекту, чи як його там, і я витой же день забрав бабло у Єльмірі. Потратив на це 4 години. Але 270 грн - це скільки стояли ці щепцы , повернув. Такщо Валсисом я покашо довольний. А Жены купиы другы GAMA кажись . Ось так