Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Резерв+

• Автор теми Автор теми Ah
  • Дата створення Дата створення
Ну и *** с ними, скорее бы их всех в штурмовики забрали, шоб не гадили тут в этой теме! Настоящие штурмовики и фронтовики тут не гадят, да и вообще редко появляются
Домовились, зараз засилаємо тебе у штурмовики, а потім всі підуть твоєю стежкою👍

Та єто ***** должна біть сантімєтров 25, навєрноє.
не тре таку харю
1736165266878.webp

Як діти малі :D
Федя ти ж оновив дані в строк, так встанови Резерв і запроси відстрочку. Це займе часу ну хвилин 10-20, отримаєш на рік собі спокійного життя.
Чи ти прихильник методів Холостяка - легких шляхів не шукаєш

Давай так: я даю тобi 1000$, якщо ти менi встановиш Резерв+ на кнопкову монохромну Нокiю!:клас::D
Я в курсі що в тебе кнопковий телефон.
Але можна встановити той Резерв у когось із знайомих, а потім видалити чи ще якимось чином.
Якщо ти готовий віддати 1т$ , то проблеми не бачу зовсім :D. За такі гроші до тебе додому можна приїхати і все зробити на нормальному телефоні :D.
Вирішувати тобі, псувати собі нерви та настрій, чи вирішити це питання та забути принаймі на рік.
Ні кого не вмовляю, кожен приймає рішення самостійно.

Взять у Фьодора косарь, купіть смартфон за 200 баков, воткнуть туда рєзєрв+ і подаріть Фьодору. :)

осталась только Федору где то косарь взять, может ты ему в долг дашь?
В тумбочкє.
Фьодор жук іщє тот. В Україні бум копатєльскій годов 25. А Фьодор шаріт в гєрцах. Наклєпал нєбось кощєєв, с корсарамі на десяткі тищ долл. :)

В любому випадку бумага з мокрою печаткою завжди буде дiйснiшою за усi цi Дii та Резерви!:клас:
Ту згоден.
:)Але наскільки я зрозумів в цьому документі не вказано що ти маєш відстрочку, а тому можеш пройти по дорозі Холостяка. Майже всі етапи, окрім влк.:)

Назад
Зверху Знизу