Статус: Офлайн
Повідом.: 6841
Повідом.: 6841
Да, онлайн банкинг для ЧП и для физлиц.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мушу визнати що такої мережі банкоматів та термналів і близько ні в кого немає. Ну і інтернет-банкінг у інших начебто є, але до можливостей Приват24 їм далеко. В більшості він просто "щоб був, як же зараз без нього"А можно поконкретнее - что есть в ПБ такого чего так уж нет ни в одном банке?
Да, онлайн банкинг для ЧП и для физлиц.
Мушу визнати що такої мережі банкоматів та термналів і близько ні в кого немає. Ну і інтернет-банкінг у інших начебто є, але до можливостей Приват24 їм далеко. В більшості він просто "щоб був, як же зараз без нього"
Приват. Крупное отделение в Харькове (м. Студенческая).
Банкоматы пусты, в кассе денег нет. Перед кассой стоит очередь людей получить з/п или перевод и ждут пока хоть кто-нибудь сдаст деньги. Между собой разговаривают что обошли все банкоматы в р-не трех соседних станций метро - а их десяток не меньше - везде пусто.
Мне нужно было 200+ грн. перевести на чужую карту - хотел сделать через терминал так меня чуть ли не слезно просили в кассу подойти без очереди сдать. Ожидающие денег люди уже делили между собой эти грошИ "Давайте хоть на двоих по 100 а то совсем денег нет - продукты покупать надо".
Занавес![]()
1. Партнерская сеть Укрсоцбанка
Количество банкоматов – 8 690
2. ПриватБанк
Количество банкоматов – 8 590
3. Партнерская сеть Ощадбанка
Количество банкоматов – более 7 000
где я говорил о "на поклон" ? форум - виртуальность, которая не заменяет реального общения с людьми, а не с "аккаунтами".Потому что хомяки считают себя Илитой, это же неебаццо сам ХарьковФорум, им тут на поклон начальник СБ Привата должен приходить
Для ФЛП?Онлайн-банкинг давно есть у многих. И работает стабильнее - тот же Star-24 у Укрсиббанка.
Для ФЛП?
а какие именно банки в партнерской сети банкоматов привата??
Для бизнеса - StarAccess
Я ФЛП и работаю в обеих системах. По Star 24 провожу платежи не имеющие отношения к предпринимательской деятельности - покупки, оплата коммунальных, переводы между счетами и пр.
Именно, а вы тут устроили гонения на несчастного бота. Полагаю, это от обиды нашего Крокодильчика на Приват, давно он на него говном исходит, как и на Восторг, где ему на халяву посрать не дали.форум - виртуальность, которая не заменяет реального общения с людьми
Я поступаю ****огично. Плюс линия Голд по Маэстро.Для бизнеса - StarAccess
Я ФЛП и работаю в обеих системах. По Star 24 провожу платежи не имеющие отношения к предпринимательской деятельности - покупки, оплата коммунальных, переводы между счетами и пр. Очень удобно.
Взагалі-то в мене інший нік. Чи це просто Ваша доброзичлівість така, що всіх новачків цього форуму у штики сприймати?ПревеД! Вы на правах Приват-бота? Специально зарегились?
Нічого не можу сказати. Ще жодного разу за 2 місяці не було потреби знімати готівку з банкомату. Не для цього рахунок відкривався.Нафига нужна самая большая сеть банкоматов если в ней зачастую нет наличных?![]()
Користувався я до цього багато років поспіль партнерською мережею "Атмосфера" (від іншого банку. Не про нього зараз мова). Погодьтесь, не маленька мережа. Бувало потрапиш до іншого міста, потрібно зняти готівку. Знаходиш по карті банкомат-партнер, їдеш до нього через пів-міста. Приїздиш до банкомату, а він у відділенні стоїть. А час вже вечірній, відділення зачинене. У переліку Атосфери написано що банкомат цілодобовий. А він і справді цілодобовий, якщо ти маєш картку того банку у відділенні якого він стоїть, то можеш використати її щоб пройти у тамбур відділення до банкомату. А от власників карток партнерів чемно перепрошуємо, але приходьте завтра. Як відділення відчиниться. Ми з Вас навіть грошей за це не візьмемо.Кстати, я вас разочарую - Приват даже по кол-ву банкоматов давно не первый. Есть такое понятие как партнерские сети. Для клиента ничего не меняется - процедура снятия наличных на тех же условиях что и в родных банкоматах
Сам також користуюсь Star 24 вже понад 4 роки. Тоді вона мала щовсім іншу назву і начно скромніший в порівнянні з сьогоднішнім функціонал. Безумовно є свої плюси і свої мінуси. Добиває що між своїми рахунками платежі раніше годинами йшли, то поки операціоніст схвалить платіж, то поки оновиться система, то поки відобразиться (зараз правда значно оперативніше стало)Для бизнеса - StarAccess
По Star 24 провожу платежи не имеющие отношения к предпринимательской деятельности - покупки, оплата коммунальных, переводы между счетами и пр. Очень удобно.
У переліку Атосфери написано що банкомат цілодобовий. А він і справді цілодобовий, якщо ти маєш картку того банку у відділенні якого він стоїть, то можеш використати її щоб пройти у тамбур відділення до банкомату.
Одного разу знайомий перекидав мені кошти на картку Укрсиббанку (пакет ОлІнклюзів). Я не буду подавати тут ті слова, якими він описував подальшу розповідь про переказ.
Ой як я сумніваюсь, що якщо в когось з партнерів настануть серйозні проблеми то партнери схочуть віддавати його клієнтам свої гроші. Ой сумніваюсь.Прелесть других банков и их партнерских сетей в том что при наступлении проблем с ликвидностью у вашего банка можно спокойно снять деньги в банкомате другого здорового банка, состоящего в партнерской сети.
Простіше просто припинити членство проблемного бунку у системі.
Неодноразово пробував у відділеннях різних партнерів. Просто нічого не залишалось. Жодного разу не виходило. Зараз вже не маю рахунків у банках Атмосфери, тож спробувати не вийде.Я для вас дуже велику таємницю відкрию. Достатньо діючої картки будь-якого банку. Наступного разу спробуйте![]()
Усі реквізити у людини були, я не перший день з банками працюю. Я маю на увазі простоту здійснення процедури поповнення карткового рахунку у іншому банку, зокрема згаданому Вами Укрсиббанку і обговорюваному тут Приватбанку. Зокрема через термінали, які є у більшості супермаркетів і працюють допізна.Поганому танцюристу ... заважають.
Треба лише знати реквізити і ноу проблем![]()
Вы врете.Неодноразово пробував у відділеннях різних партнерів. Просто нічого не залишалось. Жодного разу не виходило. Зараз вже не маю рахунків у банках Атмосфери, тож спробувати не вийде.
Можливо зараз і так. Востаннє я займався подібним трохи більше року тому.Достаточно любой карты, даже банка, не входящего в АТМосферу (лично использовал для открывания замка карту УкрЭксима). Я вообще сомневаюсь, что кардридер, который связан с замком дверей, умеет различать карты.
В чому? В тому що описав власний досвід? Перепрошую, але відеозапису цього процесу я не робив, тому довести як би не можу, але повторюю робив подібне у різних відділеннях різних партнерів. Жодної успішної спроби.Вы врете