ПревеД! Вы на правах Приват-бота? Специально зарегились?
Взагалі-то в мене інший нік. Чи це просто Ваша доброзичлівість така, що всіх новачків цього форуму у штики сприймати?
До Приватбанку маю лише той стосунок, що нещодавно відкрив у ньому рахунок. Попри те що раніше лише від одного слова Приватбанк починав даватись взнаки рвотний рефлекс.
Нафига нужна самая большая сеть банкоматов если в ней зачастую нет наличных?
Нічого не можу сказати. Ще жодного разу за 2 місяці не було потреби знімати готівку з банкомату. Не для цього рахунок відкривався.
Кстати, я вас разочарую - Приват даже по кол-ву банкоматов давно не первый. Есть такое понятие как партнерские сети. Для клиента ничего не меняется - процедура снятия наличных на тех же условиях что и в родных банкоматах
Користувався я до цього багато років поспіль партнерською мережею "Атмосфера" (від іншого банку. Не про нього зараз мова). Погодьтесь, не маленька мережа. Бувало потрапиш до іншого міста, потрібно зняти готівку. Знаходиш по карті банкомат-партнер, їдеш до нього через пів-міста. Приїздиш до банкомату, а він у відділенні стоїть. А час вже вечірній, відділення зачинене. У переліку Атосфери написано що банкомат цілодобовий. А він і справді цілодобовий, якщо ти маєш картку того банку у відділенні якого він стоїть, то можеш використати її щоб пройти у тамбур відділення до банкомату. А от власників карток партнерів чемно перепрошуємо, але приходьте завтра. Як відділення відчиниться. Ми з Вас навіть грошей за це не візьмемо.

Так що про партнерів не лише за чутками знаю.
Для бизнеса - StarAccess
По Star 24 провожу платежи не имеющие отношения к предпринимательской деятельности - покупки, оплата коммунальных, переводы между счетами и пр. Очень удобно.
Сам також користуюсь Star 24 вже понад 4 роки. Тоді вона мала щовсім іншу назву і начно скромніший в порівнянні з сьогоднішнім функціонал. Безумовно є свої плюси і свої мінуси. Добиває що між своїми рахунками платежі раніше годинами йшли, то поки операціоніст схвалить платіж, то поки оновиться система, то поки відобразиться (зараз правда значно оперативніше стало)
Стосовно ти е комунальних у Star 24. Так там же лише Киїів, Запоріжжя, Львів, Одеса, Полтава і Ужгород. Ну принаймні в мене. Для цікавості подивився Київ і нічого крім Київгазу не знайшов

Добиває те що доступ до Star 24 виключно з ПК. Ні з планшета, ні зі смарта це зробити неможливо. Я розумію що це зроблено з міркувань безпеки, але яка тут безпека, якщо коли мені потрібен доступ до Star 24 а я будучи далеко від дому чи від офісу змушений проситись до першого ліпшого ПК? Абсурд. А на моє запитання чи планується хоч в подальшому організувати мобільний доступ відповідь була - НІ. А на дворі 21-ше століття. В кожного 4-го є смарт чи планшет із собою.
Але це ми вже оффтопимо.
Повторю Star 24 має свої переваги і недоліки, але по можливостях до Приват24 вона ще не дотягує.
Більше, хоча б близьких конкурентів, просто не знаю.
P.S. Одного разу знайомий перекидав мені кошти на картку Укрсиббанку (пакет ОлІнклюзів). Я не буду подавати тут ті слова, якими він описував подальшу розповідь про переказ. Зараз при потребі отримати від когось кошти постійно отримую запитання "А може дасте номер приватовської карти?" Власне це питання і стало вирішальним у відкритті рахунку у Приваті. При всій моїй до нього нелюбові.