Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Спрошу и тут: у кого-то есть бегунки знакомые в гаи?
а что хоть сказали?сегодня был в мрео песочин, ничем не удивили, бланков по прежнему нету))
а что хоть сказали?
а что хоть сказали?
Мне озвучивали что-то около 197 грн... Ждем талоны)В ближайшее время, как будут новые техпаспорта нужно будет доплатить за пластиковый паспорт сколько - ХЗ.
Мне озвучивали что-то около 197 грн... Ждем талоны)
Интересно ?!! каким образом создателем данной темы стал Валера ?
Да они там знатно тролят, если ты не платишь за осмотр эксперта, забыл 170 или сколько там было. Они меня посылать друг к другу заимели, но я их победил бесплатно.Не тут то было, инспекторы не находились, просто испарились. Время было к их обеду 13,00. Я рассердился и уехал на работу.
Я так розумію, що ніякої переплати немає.
Якщо пластику немає, то за нього не платиш, коли отримуєш тимчасове посвідчення про реєстрацію.
не знаю как в Харькове, у нас на сайте там черт ногу сломит, но думаю идентично предоставления платных услуг Киевского обл гаиСколько реально нужно будет переплатить, Если оформить временный техпаспорт, а потом спокойно ждать постоянный (когда появятся бланки)? Увидел выше 197грн, это оно?
И еще вопрос, если я за 10 дней после покупки не оформлю, что мне за это будет? И будет ли?
Заранее спасибо за ответы
а вот выписка изПослуги для реєстрації, перереєстрації автомобілів, автобусів іноземного виробництва з видачею свідоцтва про реєстрацію або його дубліката та номерного знака(бланк свідоцтва ПАК)
515013
523 грн. 15 коп. без ПДВ
КАБIНЕТ МIНIСТРIВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
Київ
вiд 26 жовтня 2011 р. N 1098
Деякi питання надання пiдроздiлами Мiнiстерства внутрiшнiх справ та Державної мiграцiйної служби платних послуг
Iз змiнами i доповненнями, внесеними
постановою Кабiнету Мiнiстрiв України
вiд 11 липня 2013 року N 490
соответственно если оплатил квитанцию на услуги по регистрации, то в нее входит и цена за сам бланк (пластик)4. У разi надання послуги, що передбачає видачу бланка або номерного знака, розмiр плати за її надання визначається з урахуванням витрат, пов'язаних з придбанням вiдповiдної продукцiї, у тому числi вартостi персоналiзацiї.
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
П О С Т А Н О В А
від 4 червня 2007 р. N 795
Київ
16. Видача тимчасового реєстраційного
|талона на право керування транспортним
|засобом (за заявою власника або за
|дорученням):
|--------------------------------------------------------------автомобілів, автобусів 15 грн