Где написано? Хоть уже поздно сомневаться .так при прямой перерегистрации это вроде не обязательно.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Где написано? Хоть уже поздно сомневаться .так при прямой перерегистрации это вроде не обязательно.
Народ, подскажите! Знакомый (не перекуп) купил себе машину, техпаспортов нет, выдали временный, неделю покатался и понял что машина ему маловата. А мне в самый раз для дитя купить. Сошлись в цене, руки пожали и поехали в ГАИ, а там сказали идите *** - продавать нельзя! Кто виноват и что делать?
Народ, подскажите! Знакомый (не перекуп) купил себе машину, техпаспортов нет, выдали временный, неделю покатался и понял что машина ему маловата. А мне в самый раз для дитя купить. Сошлись в цене, руки пожали и поехали в ГАИ, а там сказали идите *** - продавать нельзя! Кто виноват и что делать?
Є:
Ітого:
205.65 - зняття з обліку
40 - благодійність
75 - тех. огляд/звірка номерів кузова агрегатів
25 - заїзд на площадку
20 - техніку за "підготовку" до звірки номерів агрегатів/кузова
40 - нотаріальна копія довіреності
3*7 - комісія банків
Бланков нету, говорят что будут другие вообще техпаспорта, в самое ближайшее время, старые может кому то и дают, но пока стоял в очередях все видел времянки.
Отака то ухйня, малята.....шо за ухйня?
Всё как всегда.Отака то ухйня, малята.....
я 2 недели назад в Мерефе оформляла машинку и задала этот вопрос нашему бегунку (у меня тоже ламинированные,на старую фамилию), примерно загадал 750 грнМир Вам!
сразу извините меня что не в тему, но что-то мне подсказывает что есть в этой теме знающие люди, мне нужно обменять права, старые (ламинированые) на новые, и жене моей тоже нужно поменять (у нее пластик) на новую фамилию,
сколько это будет стоить? где найти помощника в этом деле? и что для этого нужно? есть ли бланки? сколько это по времени займет?
Ты шо, цыганам на площадке ничего не заплатил???Є:
- корч на донецьких номерах
- свідоцтво про реєстрацію
- довіреність на мене.
Треба:
- переоформити на себе.
Що робити:
- виписати передовіреність на родичів/знайомого
- зняти з обліку
- родич/знайомий виписує справку-рахунок на мене
- я ставлю на себе на облік.
Вартість передовіреності залежить від нотаріуса. Мені вийшло 290 грн. Ще за 100 грн. зробив витягу про відсутність аресту (обтяжень) на машину.
Поїхав сьогодні знімати з обліку на Шевченко, 26.
Піднявся на другий поверх до інформаторів (зі сходів наліво та ще раз наліво у коридор за окремими дверима), дав довіреність (свою), свідоцтво про реєстрацію, паспорт, код. Виписали заяву на зняття з обліку та дві квітанції:
- зняття з обліку - щось 205.65 грн
- благодійна допомога ДАІ 40 грн.
В банку два рази по 7 грн. комісія.
Повернувся до інформатора, вона віддала заяву та пояснила, яким чином діяти.
В моєму випадку треба пройти площадку тех. огляду.
Заїзд на територію 25 грн. Не сперичався.
Далі в 1 вікно в ангарі. Виписали заяву на тех. огляд (звірка він-коду та номеру двигуна), та дали квітанцію на 75 грн. В банку взяли знов 7 грн. комісії.
Заїхав в ангар. Інспектор не захотів шукати номер двигуна. Сказав підготовити авто до огляду, або шукати техніка та за окрему платню (20 грн) щоб технік все сам підготував/знайшов.
Виявилося, що номер двигуна не співпадає з карткою в базі даних ДАІ. Виправили на наявний.
Відправили в 4 кімнату ангару поставити печатку. Звідти відправили в 203-204 кімнати в головну будівлю. Це на першому поверсі. Там відправили назад в ангар, щоб інспектор написав своєю рукою, що таки двигун встановлювався на таке авто (тобто, що він не від іншої моделі). Тут почався цирк. Інспектор відмовився таке писати, бо "я не знаю, які двигуни сюди встановлювали взагалі, но зобов’язаний знати". Відправив в 4 кімнату. Там відвповіли таке саме та порадили їхати до оф. ділера, щоб там виписали справку вільного формулювання, що такий двигун таки встановлювали на таке авто. З’їздив. Написали. Повернувся назад в ангар. Показав цю так звану "справку". Написав інспектор те, що вимагали в 203 кімнаті. Повернувся в 203 кімнату. Подивились на документи. Відправили в Краматорськ запит на зняття з обліку. Сказали повертатись 20 числа. Відповідь вже повинна бути.
Далі буде потрібна нотаріальна копія довіреності - 40 грн. у нотаріуса через дорогу.
Ітого:
205.65 - зняття з обліку
40 - благодійність
75 - тех. огляд/звірка номерів кузова агрегатів
25 - заїзд на площадку
20 - техніку за "підготовку" до звірки номерів агрегатів/кузова
40 - нотаріальна копія довіреності
3*7 - комісія банків