Статус: Офлайн
Повідом.: 26020

Повідом.: 26020
я написала на сайт, як тут сказали. пройшов місяць, з тепломереж подзвонили председательші (будинок кооперативний, тай той крутільщик працює в тепломережі) рівно 4 доби він нічого не чіпав! (два дні до перевірки і два після) я вже подумала, що таки мої прохання подіяли. ага((( прийшла комісія, в мене батареї теплі, в квартирі наміряли 24 на дивані. після того воно прикрутило знову.
в нас так побудована система, що тепло буде, тільки коли вода циркулює по системі. подача 74гр. воно прикручує подачу води максимально, вода не циркулює, тому батареї холодні. ледь теплі тільки ввід. у двох кімнатах великих батареї холодні. у ванній взагалі батареї весь час холодні. у приватному секторі встановлені насоси, щоб насильно воду проштовхувати, але в нас його немає. тому при зниженні температури води вона не церкулює, просто стоїть.
я не знаю просто куди вже звертатись(( під себе не знаю як зробити. він ходить у підвал вранці і ввечері. крутить туди-сюди його. я йому намагалась довести, що так економії не буде. економічніше підтримувати одну температуру. але воно просто *****ьне
Странно ... тут в теме так много "академиков" типа гаррик13, которые все знают и при этом успевающие всех посылать накуй. Подождите маненько - оно отдуплится появится в теме и квалифицированно вас пош... т.е. ответит