Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Платежі за опалення/воду у Харкові. Обговорюємо КП ХТМ та КП Харківводоканал

64 м январь - 1 300, февраль - 1 400. счетчик на подъезд.
типа было холодно.

это с сентября 2015 года не имеет значения.у меня в 1 квартире субсидия. все счета на маме\ умерла в 2010\ подарила мне. негде не переоформлял. в собесе сказали дают на того кто прописан . можно счета не переоформлять. владелец квартиры я прописана дочка \ субсидия на ней\. по конторам\ вода. газ. хтс. электро\. не ходил . кврплата и мусор наверно сами в жеке сделали.

;)

это с сентября 2015 года не имеет значения.у меня в 1 квартире субсидия. все счета на маме\ умерла в 2010\ подарила мне. негде не переоформлял. в собесе сказали дают на того кто прописан . можно счета не переоформлять. владелец квартиры я прописана дочка \ субсидия на ней\. по конторам\ вода. газ. хтс. электро\. не ходил . кврплата и мусор наверно сами в жеке сделали.
ну значит в ЖЭКе маме "морочат голову", требуя то, чего требовать не должны, выходит

Интересно где больше платят Итого...в новостроях, кооперативных или жэковских домах?

отож +24 это у нас сейчас, зимой +21 было.
у нас і зараз 19-20. той *****-крутільщик прикрутив опалення так, що батареї просто холодні. а ті, що на вхід ледь теплі біля стояка, низ батареї і половина верху холодні.

квитанция согреет.
та ніфіга! з п,ятого поверху рахувала - на 200грн менша сума за ту, що без лічильника. в нас виходить 300-350грн різниця. в мене діти хворіли цю зи як ніколи. я вже стільки грошей витратила на лікування дітей і сама хворіла, що вже замахала та економія *********ого. воно сидить у квартирі, яка знаходиться посередині будинку, йому комфортно у 23-24. а те, що на першому як у погребі і на п,ятому - дах, його абсолютно не турбує.

та ніфіга! з п,ятого поверху рахувала - на 200грн менша сума за ту, що без лічильника. в нас виходить 300-350грн різниця. в мене діти хворіли цю зи як ніколи. я вже стільки грошей витратила на лікування дітей і сама хворіла, що вже замахала та економія *********ого. воно сидить у квартирі, яка знаходиться посередині будинку, йому комфортно у 23-24. а те, що на першому як у погребі і на п,ятому - дах, його абсолютно не турбує.
пойди сделай под себя. нет вызывай аварийку. пошли всех *****.

я написала на сайт, як тут сказали. пройшов місяць, з тепломереж подзвонили председательші (будинок кооперативний, тай той крутільщик працює в тепломережі) рівно 4 доби він нічого не чіпав! (два дні до перевірки і два після) я вже подумала, що таки мої прохання подіяли. ага((( прийшла комісія, в мене батареї теплі, в квартирі наміряли 24 на дивані. після того воно прикрутило знову.
в нас так побудована система, що тепло буде, тільки коли вода циркулює по системі. подача 74гр. воно прикручує подачу води максимально, вода не циркулює, тому батареї холодні. ледь теплі тільки ввід. у двох кімнатах великих батареї холодні. у ванній взагалі батареї весь час холодні. у приватному секторі встановлені насоси, щоб насильно воду проштовхувати, але в нас його немає. тому при зниженні температури води вона не церкулює, просто стоїть.
я не знаю просто куди вже звертатись(( під себе не знаю як зробити. він ходить у підвал вранці і ввечері. крутить туди-сюди його. я йому намагалась довести, що так економії не буде. економічніше підтримувати одну температуру. але воно просто *****ьне

Угу, я владелица квартиры, где прописано двое пенсионеров, все лицевые счета на меня оформлены. Пенсионерам дали субсидию без проблем.

Интересно где больше платят Итого...в новостроях, кооперативных или жэковских домах?

Меньше всего в новостроях со своими котельными где нет вообще теплопотерь, не насчитывают МОПы т.к. там батареи закрыты и тариф легальный утверждённый НКРЕКП или другой организацией которая выдавала лицензию котельной.

Ну и в чем проблема переоформить? Две недели максимум на все про все.
кто должен писать заявление на субсидию, только тот на которого лиц. счета или любой прописаный/квартиросьемщик имеет право?

кто должен писать заявление на субсидию, только тот на которого лиц. счета или любой прописаный/квартиросьемщик имеет право?
любой прописанный\ кроме квартирантов там другая песня \..у меня было так- дочка принесла с жека справку \ о составе семьи. я там не прописан\ что квартира папы \лицевые на бабушку. она умерла в 2010 г. их не переоформил.\ а она прописана. субсидию дали.

Любой прописанный. Если бы вы позвонили с этим вопросом на горячую линию, давно бы получили ответ.

Назад
Зверху Знизу