Оновився використанням відеореєстратора "по дєлу", вперше. В автомбіль, що їхав попереду мене впердолився чувак, що виїжджав з другорядної(з торгового центру).
Я їхав по дружину з сином, тому одразу не зупинився. За 30 хвилин приїхав на місце ДТП, повідомив пошкодувану, винуватця і поліцію, що маю відеозапис. Закинув на гуглдрайв і розшарив на перших двох.
Винуватець, молодий хлопчина з України на пассат Б5, не хотів признатись до вини, бо "нє всьо так адназначна".
Там дійсно є колізія правова, бо подія відбулась на зїзді з перехрестя з круговим рухом, за яким одразу є додатковий зїзд вправо, в ТЦ. Пані переді мною включила короткий поворотник на виїзді з кругового, хлопець подумав, що вона повертає в торгівельний центр а не їде по головній, та газанув.
Жіночка була дуже здивована, що хтось здатен на такий вчинок як я, дуже дякувала.
Хлопець, мабуть, не був щасливий що я там появився. Йому буде хрєново-на бабло попаде, пункти начислять, ще й права заберуть(українські) ну і свого пасата ремонтовать...